Affetmelimiyim arkadaşlar...

Aynı benım kayınvalıdemı anlatıyorsun oda cok yussuz sımdı arasam hemen samımı olma cabasında ıcı dısı farklı bır kadın,bızım evde tartısmalarımız genelde hep ailesınden dolayı cıkıyordu ılk 3-4 ayım bu sekılde surdu hala ara sıra mevzusu acılınca tartısıyoruz,hıcbırsey unutulmuyor herzaman ıcınde bı yerde acığa cıkıyor bazen sızı cok ıyı anlıyorum,bende sızın gibi esıme dıyorum evıme gelırlerse acmam kapıyı dıyorum gıremezler bu eve falan,acımasızım ama hakkedene yapıyorum,allah bebeğinizi size bağıslasın ben fıkrımı ılk yorumumda söylemıstım hayırlısı olsun...

cnm bu böyle nereye kadar gidecek peki sence sonuna kadar gider mi???
yarın birgün eşinin annesi yada babası rahatsızlandığında vicdan yapıp gitse ve iyileştiğinde dahi görüşmediği zamanı kapatmak ister gibi davranmak istemez mi sence ??? ozaman daha kötü olmaz mısın ???
evet yaşananlar tatsız ama inan bana bu forumda 3 konudan birinde düğündeki takılardan şöyle böyle olduyla başlıyor konular
ama sen şanslısın ki eşin yanında ama eşinede yazık ailesi sonuçta karşı taraf...
size sürekli görüşün gelin gidin demiyorum demiyceğim ama bayramlarda en azından görüşün birkaç saat de olsa ve eşine ben asla görmeye bile tahammül edemiyorum ama senin için bayramlarda görüşebilirim... sen benim için çok değerlisin ve üzülmeni istemem deyip öp, ben senin için görüşmeye razıyım bayramlarda diyebilirisin.
ayrıca ramazan ın sonunda eğer (bebeğin içinde uygunsa) iftara davet edebilirsin.
sürekli görüşme hatta dediğim gibi bayramda seyranda hesabı uzak hısım misali görüş
inan bana senin bu yaşadığın şeyi çoğu kişi yaşıyor ve genelinin eşleri bukadar arkasında durmuyor çok şanslısın buarada...
Allah ım sağlıkla mutlu şekilde kucağına almayı ve büyütmeni nasip etlesin bebeğini

cnm anlattıklarının bire birini yaşadım hatta daha fazlasını yaşadım aldıkları perdeye kadar sorun çıkardılar arkamdan istemediklerini ögrendim evlendim evleneli bir yemege bile çagırmadıı eşimde arkamdaydı ama yinede ailesinin boşlugu dolmadıı içten içe üzüldü ben adım attım iyi gecelerde aradımm bişi olmamış gibi davrandım günahımı yıktımm içim rahat kendiler utansınn

bizimde öyle oldu ilk aylarımız hep kavga gürültü.bazen keşke evlenmeseydim diyorum,eşimi seviyor olmama rağmen.inat etmek ne kadar doğru bilemiyorum.eşim eksik kaldı onada üzülüyorum aslında ama bana kimse acımadı o günlerde gözlerim öyle şiştiki açamıyordum ağlamaktan.bebeğime duaların için teşekkür ederim .çok zor bir dönem hem bebek geliyor hem eşim huzursuz yansıtmada.üzüldüğünü hissediyorum ama bişiy diyemiyor.doktorum tembihlemişti üzülmesin diye sanırım o nedenle susuyor((

gitmez diye düşünüyorum.açıkcası gitmesini istediğimden emin değilim.huzursuzluğu pek sevmiyorum.ama yapılanlar canımı öyle acıtmışki ne tamam görüşelim diyorum nede hayır istemiyorum karar vermek çok zor benim için...sorun sadece takılarda değil ,beni eşimi incitmesi bebeğime eziyet etmesi 2 aylık hamileyim ve sabaha kadar ağladım ben insanın içi hiçmi acımaz.söyledikleriniz de haklısınız çokda iyi kalpli olduğunuzu anlıyorum yazınızdan.ama insanın kendini ezip bunu yapabilmesi çok zor inanın.dualarınız ve yorumunuz için çok çok teşekkür ederim ...aynı iyi dileklerimle görüşmek üzere

utanacaklarını sanıyorsan bence çok beklersin aynı benim gibi ağladığınla kalırsın en iyisi bekleme senin kalbin ne güzelmiş ki yapabilmişsin iyi niyetinden affetmişsin ama ben zorlanıyorum unutamıyorum inanın((bebeklerimizde arka arkaya olacak sanırım:)) hayırlı uğurlu olsun yorumlarınıza teşekkür ederim

Büyüklük sende kalsın arkadaşım..Eşin de yanındaymış hem ara ve kutla elbette sıkı fıkı ilişkileriniz olmayacaktır ama en azından eşinin gözünde daha da yücelirsin..

eski haline döner ilişkiler diye korkuyorum.çok zor bir karar benim için.affet ne olacak elbette doğru bende rahat edicem belki ama yapamıyorum işte çok zorlanıyorum .kadından korkuyorum o kadar mesafeye rağmen evimin içindeymiş gibi herşeye hakim olmak istiyor herşeye karışıyor:))çok zor çokkkkkk.teşekkürler fikriniz için

sagolasin yaa dertlesmek gercekten cok iyi geliyor.. ben burda derdimi paylastikca esimle aram daha iyi oluyor cünkü onun ailesiyla yasadigim sorunlari dogal olarak onunla paylasamiyorum, e icime atiyorum birikiyo birikiyo ve bu sefer aramiz aciliyo en ufak olayda.. insallah dedigin gibi doguruyu bulur, aslinda biliyo ama iste sesini cikaramiyo.. söyle düsnüyo sanki; ben aileme tas atarsam elin kizi kaya atar mantigind hareket ediyo.. etrafimizda kimse yokken iyi oldugumuzu eminim o da görüyordur da iste.. ee sen nasilsin?? bebis nasil??

içinden gelmeden hiç bir şey yapma ne eşin için ne onun ailesi iiçin ne yapacaksan gercekten ıstedıgın ıcın yap zorunluluk gibi görme

gelmezmi hemde nasıl buradaki arkadaşlarım gerçekten banada iyi geliyor kocama sarmıyorum en azından hepimiz birnirimize destek oluyoruz işte:))sende üzme kendini biraz sakin olup sustukça erkekler daha korumacı yaklaşıyor:)))dün doktora gittik o nedenle giremedim .ben iyiyim merak etme bebiş de iyi teyzesi herşey yolundaymış şeker yükleme testi yapıldı 137 çıktı normal dediler.inşallah hiç bi sorun çıkmadan kavuşurum bebeğime bu arada güzel isimler varsa bekliyorum:)))sen nasılsın moralin nasıl

konuyu okuyunca üzüldüm benimkide benzer aslında düğünde toplanan paradan önce kayınvlidem bizi evimize bile yollamadı kendi evinde gerdeğe soktu bi kaçgün sora evinden ayrılırkende yüzüme düşmanıymışım gibi bakıp bakıp ağladı düğünde toplanan paraların bir kuruşunu dahi vermediler bütün borcu üzerime yıktılar ses çıkarmadım iyimi ettim hayır yine yaranamadım onun için herşey vaktinde gerekliymiş ama sen görüyorumki zamanında söyleyeceğini söylemişsin ararsan büyüklük sende kalabilir ama içinden gelmiyorsa yapma nasılsa eşin arkandaymış

hepsini okuyamadım ama fikrim şu. sonuçta k.anneniz hatasını kabul etmemiş,kendini haklı görüyor yani siz gidip barışsanız bile el öpmeye gitseniz bile o kendini haklı görceği için,sizinle barışır konuşur ama huylu huyundan vazgeçmez aynı davranışları tekrar sergiler önce k.annenizin hatasını anlaması lazım. bizde buna benzer durumlar yaşadık biz gittik ayaklarına ama biraz düzeliyorlar sonra tekrar tırnaklarını çıkarıyorlar bizde uzak olmaya karar verdik ayda yılda bir gidiyoruz en güzeli fazla gidip gelmek iyi değil.

aynen bizde onların evine gittik ama ne gerdeği sabaha kadar ağladık((seninki en azından yolcu etmiş benimki yüzüme bile bakmadı ben kapıdan çıkana kadar odada bekledi ben çıkınca geldi oğluna veda etmeye.içimden gelmiyor sadece eşim için yapmayı düşündüm birde bebeğim olacak beddua ederler diye((

etmedi arkadaşım asla da etmez hatasını kabul.beni ezmek için elinden geleni yapar.ama eşim sağolsun hep ortada durmaya çabaladı.evleri uzak sürekli gidip gelme olmaz zaten.ama kayınpederim bir daha buraya gelmeyecvekmisin dediğinde asla gelmeyeceğim ben hem misafirim hemde gelinim ama kovmaktan beter ettiniz beni dedim.aslında iyidir kayınpederim ama ne yapsın o da korkudan ses çıkaramıyor.öyle arada kaldım bilemezsiniz ya doğuma gelirse ya evimde kalmak isterse evimden hırsızlıkta yaptı çünkü nikah döneminde ev yeni kurulduğunda .kendi annemde o kocanın annesi gelirse sesini çıkartma diyor((valla çok şaşkınım

inan bana yolcu ettide denemez annem bile ben gelin çıkarken bu kadar ağlamamıştı oğlu valizini topluyodu k.validen buğday eliyodu o aradada hem ağlayıp hem laf sokuyodu evim barkım döşenmişken nedenben orda gerdeğe girdim hala pişmanım

Son düzenleme:
hey allahım boşver cnm, her köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı diye bir söz var yani beddualarında kabul olmaz çünkü haksızlık yapan onlar.büyüklerde hatalarını anlamalılar. istersen bir git ramazanda sonuçta bebiş bekilyorsun , baktın davranışları aynı birdaha gitmezsin ona göre davranırsın.

aynı kadınmı acaba diye şephelendim hep gözyaşı:)))boşver pişman olma üzülme olan olmuş.bende takıyorum kafama ama onlar keyfindedir eminim

ramazanda gidemem sanırım çünkü yol çok uzun ve eşimin işi dolayısıyla ama aramak gerekirmi bilemiyorum o konuda kararsızım ama ararsamda oh dediğime getirdim diyecek eminim:))dualarınızı eksik etmeyin

canım çok üzüldüm yaşadıklarına ama bebişni düşünerek kendini üzmeyeye sinirlenmemeye çalışmalısın. ben senden daha ağırlarını yaşadım maalesef. aileme ve bana hakaretler küfürler neler neler dövmeye kalkmalar felan. her defasında arayıp yalvarıp barışılınıyordu gidiyorduk birkaç ay sonra tekrar aynı şeyleri yaşadık hep. şimdi ise hamileyim diye bakalım iyiler ama hiç ümidim yok. bence sen tavrını koymuşken vazgeçme eşin arasın ona bişey deme. senin rızan olmadan diyormuş ya rızam var ara ama ben konuşmam bnuda bil de. aslında hani byüklk bizde kalsın deyip hep olumlu oluyoruz ama karşımızdakiler maalesef bunu anlamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…