Merhabalar, içimde halledemediğim bir konuyu sizlere açmak istedim lütfen yardımcı olun. Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım artık evlenmek istediğini söyledi. Temiz güzel bi sayfa açmadan evvel sana bişey itiraf etmem gerekiyor Dedi.ben ilişkinin ilk zamanlarında onu hep kovuyordum sevmiyorum istemiyorum diyordum iş yerimden bile kovduruyordum evimin önünde arabada uyuyordu.onu sevmiyordum ama çok sevildiğime emindim bensiz nefes alamaz diyordum gün geldi bende aşık oldum yani 5-6 ay sonra bende sevdim. Bana bugün itiraf ettiği şey bu ilk Zaman'lar beni deliler gibi sevdiği kapımdan ayrılmadığı Zaman'lar hem aşiretinin onu zorla nişanladığı Urfalı bi kızla nişanlıymış. Benle tanıştıktan sonra aşirete karşı çıkıp 15 günde bu nişanı atmış hemde İstanbul'da ona cinsel partnerlik Suna'n ondan evlilik beklemeyen bi kızla 2 yıldır sevgiliymiş. Bu 2 yıllık kızla da sen beni çok azarlayıp kovduğum kalbimi çok kırdığın günlerde 2 kere çağırıp cinsel birliktelikte bulundum bu da seni tanıdığım ilk 1. Ayın içinde oldu bi daha ne ona ne de bi başkasına dokunmadım sonra da zaten dualarım kabul oldu sen beni sevdiğini söyledin Dedi. Yani beni deliler gibi sevip o kadar peşimde koşarken Nasıl o ilk 1 ayın içinde eski sevgilisine dokunmuş. Ben onun hayatında o Zaman'lar 3. Kişiymişim. Hem köyden bi kızla nişanlı hemde burda yatak arkadaşı olan 2 yıllık bi kız var. Amacı köy kızıyla evlenene kadar İstanbul'da ihtiyaç gidermekmiş bu kadınla. Bana şimdi itiraf edince sanki şimdi olmuş gibi hissediyorum. Affetmelimiyim Nasıl içimde ki bu sancı geçer. O yattığı kızı da aradım buldum kız o seni çok seviyor bana seni sevdiğini söyledi seni anlattı bende niye o kızla yatmıyorsun dedim senin bakire olduğunu söyledi ben inanmamayı seçmiştim yatmıştım dediği gibi senle tanıştığı ilk bir ay içinde yattık bi daha beni hiç aramadı Dedi. Numarasını değiştirdi Dedi. Ne yapmalıyım kendi itiraf etti bi daha yapar mı niye gururuma yediremiyorum. Halbu ki bu olay olduğu Zaman'lar ondan kurtulmak kovmak için uğraşıyordum şuan çok Can'ım yanıyor Bana bişeyler söyleyin ne yapayım