sizi çok iyi hatırlıyorum
bence eşiniz masum değil, bi şeyler yapmış ki size msjlar geliyor
ama mesaj atanın mesajı attıktan sonra, profili kapatmış olması kafamı karıştırdı.
resmen kuşkuyu attı ve gitti.
sakaysa eger cidden agir olmus
ama kendimi de biri niye boyle bir saka yapma gereksinimi hissetsin demekten de alamiyorum.
esinizle daha onceki olan sorunlariniz da bi nevi bu tur bi konuya dayaliysa o zaman temkinli olun derim.
tabi kapatır,oturup sohbet mi etsin.amacı zaten sizin kafanızı karıştırmakama mesaj atanın mesajı attıktan sonra, profili kapatmış olması kafamı karıştırdı.
resmen kuşkuyu attı ve gitti.
tabi kapatır,oturup sohbet mi etsin.amacı zaten sizin kafanızı karıştırmak
ya da uyarmak
eşinizin eski sevgilisi olmasın sakın
sahi o ne oldu
sanmam.
çünkü duyduğuma göre yakında evleniyormuş
ama yine de herkesten herşeyi beklerim de
ya eski sevgili gider ayak aranızı bozmaya çalışıyor ya da 3. bi kişi daha var
eşinize sorsanız?
gerçi hiçbir erkek evet yaptım demez
Arkadaşım kusur bakma da, sen ilk konunda karışıktı. Bu eski sevgili ortalığı epey karıştırmıştı, sen eşini evden göndermiştin, ailenle tatile gittiğinde bitti gitti, başkasından hoşlanıyorum demiştin. Şimdi gene garip bir olay. Bu garip olayların sen de kötü yönlendirmelere sebep olduğunu düşünüyorum
Böyle bir şakaya cesaret edebilecek insanlar var mı çevrenizde
Eğer şakaysa eşşek şakaksı bu
Bence eşinizi bir süre gözlemleyin
işte sorsam, eğer varsa bile çok güzel beni ikna edebilir diye korkuyorum.
facebookta duvarımı herkese açtım şimdi, ki bunu atan şahıs kesin profilime bakıyordur diye.
kendi duvarıma bişeyler yazıcam üstü kapalı anlayacağı şekilde, umarım iletişime geçer tekrar.
ufff şüphe çok dayanılmaz:S
bilmiyorum işte.
o yüzden de tepkilerimi bi şekilde kontrol altında tutmaya çalışıp
olayı anlamaya çalışıcam facebookta da duvarıma yazan kişiye cevaben bişeyler yazdım umarım geri döner.
ne yazdınız merak ettim:26:
Bence bu iş yaş!
Ne ideğü belirsiz birinden gelen mesajla eşinizden şüphe duymaya başlamışsınız. Bu kadar mı güvensizsiniz eşinize karşı?
Geçmişte de sizi üzmüş hatta boşanmanın eşiğine gelmişsiniz anladığım kadarıyla.
Demek ki bu adamla evli kaldığınız sürece hep tetikte yaşayacaksınız.
Bence bu iş yaş!
Ne ideğü belirsiz birinden gelen mesajla eşinizden şüphe duymaya başlamışsınız. Bu kadar mı güvensizsiniz eşinize karşı?
Geçmişte de sizi üzmüş hatta boşanmanın eşiğine gelmişsiniz anladığım kadarıyla.
Demek ki bu adamla evli kaldığınız sürece hep tetikte yaşayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?