sevgili gizemli mesaj atan bayan, bu kadarıyla bi sonuç elde edemedim, malesef inanamadım, daha somut şeylerle yine beklerim:)
yazdım.
1 sene ben artık boşandık gözüyle bakıyordum.
Güvenim tamamen yoktu.
Daha yeni yeni tekrar oluşurken, insan ister istemez takılıyor.
İlk konunuzda oldukça karışıktı, bir yıl ayrı yaşadınız boşanma davası yaklaşınca allem etti akllem etti barıştınız. Tamam da bu kadar stres, bu kadar eziyet ne için. Tam birinden hoşlandın, belki de hayatını yoluna koyacaktın ne oldu, sil baştan başladın herşeye. Ben gelen o mesajın doğru olduğuna inanıyorum. O kişi size uydurma bir profilden mesaj gönderdi sonra da kapattı. Ne sizinle ne de eşinizle görüşmek istemiyor çünkü. Sadece kurtulmak istiyr bu işten, size şimdi kara kara düşünmek kaldı gene ne yazık ki
İhanetten sonra yeniden nasıl güven oluşur?
Bu sorunun cevabını bilemediğim için yardımcı olamayacağım.
kiz tabikide fotosunu koymaz kim koyar allahaskina eger ben bole biseye maruz kalsaydim msj atsaydim bende gizli yapardim neden kendimi desifre edeyimki esinede gelince sen nasil diosun ellam etti kallem etti beni kandirdi die demekki esinin ikna gucu cok yuksek bu herkese karsi bole yani anlicagin esinde suc canim benim durduk yere isinde gucunde olan bi insana kimse bole bise yapmaz sana burda gercekleri solemek icin bulunuyoruz tabikide solede bise var duyduguna inanma gordugununde yarisina inan ama bence esini gozlemle derim elinde kanit olmadan ustune gidersen sen suclu olursun unutma erkek bu direkt uste cikarlar
kiz tabikide fotosunu koymaz kim koyar allahaskina eger ben bole biseye maruz kalsaydim msj atsaydim bende gizli yapardim neden kendimi desifre edeyimki esinede gelince sen nasil diosun ellam etti kallem etti beni kandirdi die demekki esinin ikna gucu cok yuksek bu herkese karsi bole yani anlicagin esinde suc canim benim durduk yere isinde gucunde olan bi insana kimse bole bise yapmaz sana burda gercekleri solemek icin bulunuyoruz tabikide solede bise var duyduguna inanma gordugununde yarisina inan ama bence esini gozlemle derim elinde kanit olmadan ustune gidersen sen suclu olursun unutma erkek bu direkt uste cikarlar
arkadaşım hemen kestirip atma bak geçenlerde başıma ne geldi. gecenin bir yarısı eşime msj geldi. ama mesaj ikindi atılmış artık yoğunluktan mı ne gece geldi. mesajı ben burda yazamam bile o kadar açık saçık şeyler. neyse eşimi uyandırdım hesap sordum algılayamadı önce. mesaj şirketlerindeki muhasebeci kızdan geliyor bunu anladık. eşim yemin etti benimle alaksı yok dedi ölen annesinin üstüne yemin etti. ama kuşku işte. eşim ara kızı dedi gecenin 3 ü. neyse aradım kıza ağzıma geleni söyledim yarın şirkete geleceğim sen görürsün falan kızda tepki yok algılayamadı dediklerimi saat itibariyle. ben sizi rayacağım dedi. neyse kız beni 4 te aradı bakın yanlışlıkla eşinize gelmiş dedi.kardeşimin adı mü... dedi eşinizi de mühendis diye kaydetmiştim dedi dokunmatik telefon olunca hata olmuş çok özür dilerim dei. dedi ama gece bana zehir oldu. öyle her duyduğuna inanma ne kızlar var araya nifak sokmak için herşey yapıyorlar
arkadaşım hemen kestirip atma bak geçenlerde başıma ne geldi. gecenin bir yarısı eşime msj geldi. ama mesaj ikindi atılmış artık yoğunluktan mı ne gece geldi. mesajı ben burda yazamam bile o kadar açık saçık şeyler. neyse eşimi uyandırdım hesap sordum algılayamadı önce. mesaj şirketlerindeki muhasebeci kızdan geliyor bunu anladık. eşim yemin etti benimle alaksı yok dedi ölen annesinin üstüne yemin etti. ama kuşku işte. eşim ara kızı dedi gecenin 3 ü. neyse aradım kıza ağzıma geleni söyledim yarın şirkete geleceğim sen görürsün falan kızda tepki yok algılayamadı dediklerimi saat itibariyle. ben sizi rayacağım dedi. neyse kız beni 4 te aradı bakın yanlışlıkla eşinize gelmiş dedi.kardeşimin adı mü... dedi eşinizi de mühendis diye kaydetmiştim dedi dokunmatik telefon olunca hata olmuş çok özür dilerim dei. dedi ama gece bana zehir oldu. öyle her duyduğuna inanma ne kızlar var araya nifak sokmak için herşey yapıyorlar
benim anlamadigim bi insan neden kardesine acik sacik seyler yazar onu anlamadim acikcasi ?S
facebookta sayfa yeniletip duruyorum.
ama gelen giden mesaj yok.
bildiğin kuşku tohumunu attı ve kaçtı artık her kimse
kızın dediği şu; mesaj kıza tanımadığı bir numaradan gelmiş kardeşini arayıp numarayı tanıyıp tanımadığını sormuş. kardeşi de mesajda ne yazıyor diye sormuş. kız bulunduğu yer itibariyle söyleyememiş çünkü çooook açık şeyler. kardeşine de bunu göndermek istemiş. ilk etapta inanmadım ama kızla defalarca konuştum. böyle birşey var mı yok mu zaman gösterecek.dileğim sadece yanlışlıktır
facebookta sayfa yeniletip duruyorum.
ama gelen giden mesaj yok.
bildiğin kuşku tohumunu attı ve kaçtı artık her kimse
ins canim ama bana hic ama hic inandirci gelmedi zaten ben seni sora ararim derkende bunu kurdu kafasinda soledi yapmayin hemen inanmayin benim kocam yapmaz demeyin bizleri enayi yerine koymalarindan biktim artk
ates olmayan yerden duman cikmaz sözü ,islamada insanligada ters aksi ispat edilene kadar herkes masumdur ispat söz ile olmaz söz ile olan olsa olsa idaa olur ki ispatida idaa edene aittir
hz aise annemizin maruz kaldigi iftirayi bilmeyen yoktur ,size tavsiyem makul ve zekice davranin
yuva yikmak koladir zor olan dis mihraklara ragmen o yuvayi ayakta tutmaktir ..
Allah cc yardimciniz olsun yüzünüzden tebessüm evinizden huzur eksilmesin (Amin
Attığınız başlıkla siz hükmü vermişsiniz gibi geldi bana....
Eşinizle 3 aydır bir aradasınız, herhangi bir yanlışını gördünüz mü? Ya da ayrı yaşadığınız bir yılda hayatına başka biri girmiş olabilir mi? Tıpkı sizin biriyle yakınlaştığınız gib o da biriyle yakınlaşmıştır ve boşanma arefesinde söylememiştir?
Bu ihtimalleri de gözden gecirmekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?