canım bence ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler ..
kim neden yapsın ki böyle birşeyi size...:44:
yani çok mükemmel bir evliliğiniz olsa boşanmanın eşiğine gelmezdiniz değil mi ??bu yüzden kötü bir şaka yada kumpas demeden önce bir düşünmek lazım ...
buradan şu sonuç çıkıyor , ayrı olduğunuz dönemleri bilemem ama şu an yine var birşeyler..
üzgünüm ama eşiniz hala akıllanmamış olabilir...
ama bunu eşinizle konuşmadan anlayamazsınız gibime geliyor.. buna ondan başka kim cevap verecek ki ?
onunla konuştuğumda beni kandıracağını biliyorum.
o yüzden de kandırılmamak için somut bişeylere ihtiyacım var ama yapan da ateşi attı gitti yani
ya canım benim eşin birinin kuyruğun basıp canını yakmış ki , karşı tarafta bi hamle yapıp size kadar ulaşmış...
ayrıca bu kişi eşinizle baya bir muhatap gibime geldi ..
çünkü facesinde olan biridir yoksa koca facede arayıp sizi nasıl bulsun sonuçta aynı isimden bir sürü kişi çıkabiliyor..
bence tek amaç şüphe düşürmek olsaydı, bekar diyerek kandırma gibi spesifik bir cümle kurulmazdı mesajda. eşiniz çok masum gelmedi bana; ama bunu en iyi siz bilebilirsiniz elbette. eşinizin duvarındaki arkadaş olma tarihlerine vsye bakın, o isimle ne zaman arkadaş olmuş ya da olmuş mu ya da o isme benzer biriyle arkadaş mı onu araştırın derim ben..
Eşimle, evliliğimizde daha önce de çok ağır sarsıntılar geçirdik.
Boşanmanın eşiğinden döndük.
Ki zaman tutsaydı şuan onunla boşanmıştım bile.
1 sene ayrı yaşadık, ama o dönem boşanmış gibiydik.
Sonrasında ne yaptı etti kandırdı beni, barıştık.
3 aydır yine çok mutluyduk.
Ta ki bugün, facebooktan gelen bir mesaja kadar. Yazan aynen şuydu:
"Kocana sahip çık, insanları bekarım diye kandırıp, hisleriyle oynamasın!"
Atan kişi , hesabı kapatmış sadece mesaj ve uyduruk bir isim görünüyor.
Bilemiyorum, belki de korkunç bir şaka ama içime kurt düştü, ateş olmayan yerden neden duman çıksın ki de diyorum.
Eşime daha bunun hesabını sormadım:S
Kafam çok karışık ne yapmalıyım, ya sadece aptalca bi şakaysa diye düşünüyorum bi yandan da ya gerçekse
çünkü önceden buna benzer bişey yüzünden evliliğim bu kadar çatırdamıştı.
artık çok fevri de olmak istemiyorum.
siz olsanız napardınız?
iştee biz bu tarz abuk subuk mesajları düşünerek eşim de ben de face açmamaya karar verdik.Dostun olduğu kadar düşmanın da oluyor.
Neden hemen inanıyorsunuz çamur at izi kalsın mantığıyla hareket edilmediğini nerden biliyosunuz ben olsam asla inanmazdım kocandan şüphe duymayı bırak geçmişe sünger çek ve yoluna bak..Face i de kapat belli ki sizi çekemeyen ve barışmanızı kaldıramayan birileri var..Bence eşine bile söyleme bu konuyu..
O kızın bir dahaki mesajında hayal ürünü şeyleri abartmayacğını nerden biliyorsunuz? Dese ki kocanızdan hamile kaldım hemen inanacakmısnız yapmayın allah aşkına eskiden olan konular yüzünden tekrar eşine şüphe duyma...
nerden geldiği belli olmayan bir mesaj yüzünden eşinizi suçlamayın.
evlilik bu çocuk oyuncağı değil ki...
gözünle görmeden inanmayacaksın bu tarz şeylere,
ama belli ki sizin geçmişten gelen güvensizlikleriniz var.
bir de bu şartlarda mümkün mü bilmiyorum ama facebookta şikayet formu doldurup ıp no isteyebilirsiniz.
ayrıca eşinizi takip altına alabilirsiniz, içinizin rahat etmesi açısından. msjlarına, hareketlerine dikkat edin.
ama şu halde eşinize gidip böyle bi msj geldi derseniz, kim olsa "bana değil belirsiz bi msja mı inanıyorsun" deyip çekilir.
eşinle konuş bence eşinnin tavrı sana karşı iyiyse seni çekemeyen mutluluğunuzu kıskanan birileri olabilir öyle birileri varmı şüpelendiğin?.........
bana mesaj gelen profil de abuk sabuk bi isimle açılmış bir profil
ve hesap dondurulmuş, hiç bir şekilde cevap yazılamıyor
yani yazanın kimliği hakkında zerre kadar bir bilgiye ulaşamıyorum
işte bilmiyorum beni nasıl bulmuş,
yoksa hali hazırda tanıyan biri aptalca bi şaka peşinde mi anlayamadım
facebook çıktı namertlik bozuldu
böyle saçma bir mesaj bile sizin midenizi bulandırmaya yetmiş
daha öncede yaşadığınız sorunlar aldatma ile mi ilgiliydi ?
canım tanıyan biri mutlaka ..
yani saçma sapan bir isimle sahte bir hesap açmak zor mu ??
kendini açık etmemeye çalışıyor ..
bunun iki nedeni olabilir :
1- yalan söylüyo , yakalanmak istemiyor ..
2-gizlice sizi uyarıp daha fazla eşinizle yüz göz olmadan çekip gitmek istiyor ..
arkadaşım hemen kestirip atma bak geçenlerde başıma ne geldi. gecenin bir yarısı eşime msj geldi. ama mesaj ikindi atılmış artık yoğunluktan mı ne gece geldi. mesajı ben burda yazamam bile o kadar açık saçık şeyler. neyse eşimi uyandırdım hesap sordum algılayamadı önce. mesaj şirketlerindeki muhasebeci kızdan geliyor bunu anladık. eşim yemin etti benimle alaksı yok dedi ölen annesinin üstüne yemin etti. ama kuşku işte. eşim ara kızı dedi gecenin 3 ü. neyse aradım kıza ağzıma geleni söyledim yarın şirkete geleceğim sen görürsün falan kızda tepki yok algılayamadı dediklerimi saat itibariyle. ben sizi rayacağım dedi. neyse kız beni 4 te aradı bakın yanlışlıkla eşinize gelmiş dedi.kardeşimin adı mü... dedi eşinizi de mühendis diye kaydetmiştim dedi dokunmatik telefon olunca hata olmuş çok özür dilerim dei. dedi ama gece bana zehir oldu. öyle her duyduğuna inanma ne kızlar var araya nifak sokmak için herşey yapıyorlar
aynen ben de onu düşünüyorum bu iki ihtimali
ama hangisi işte
bunu çözememek yoruyor beni
kızın şu sıralar evlenme hazırlıgında olduğunu bilmesem direkt eski sevgilisinden şüphelenirdim
zamanında az çektirmedi bize ama sanmam evlenmek üzere olan biri neden bunu yapsın?
başka da aklıma birisi gelmiyor
her ikiside olabilir ..
ama yani bekarım deyip kandırıyo gibi bir cümle kurmuş .. bu da demek oluyor ki eşiniz bu kişiyi kandırmışş.. şahısta sinirlenmiş bunu size anlatarak bir çeşit intikam alıyo olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?