Bence bu bir şaka deyil,böyle bir şakayı ayrılıp yeniden birleşmiş birine kim yapabilir,bir defa eşin kesinlikle yapmaz çünkü yaşananlardan dolayı sizin aranızda bunun şakası bile olmaz.Eğer dışardan biriyse aranızda geçenleri bilen ve ayrılmanızı isteyen biri diye düşünüyorum.Bunların cevabı eşinde sor çekinmeden sakin bir şekilde korkma,utanma kızmadan ve kendinden emin bir şekilde sor.Unutma kaybadacek olan kendisi.Ayrılınca çekeceğin acıdan yada etraf neder baskısından korkma hayat senin hayatın.Hem inan canın artık yanmayacak çünki ilk olduğunda okadar yanıyorsunki artık geriye hiçbirşey kalmıyor.
sırf kendı egoları ıcın bencıliği için sana bunaları yaptığına ınanamıyorum bın beter olsun
Şaka değil canım maalesef arkadaşın eşinin o kadınla ilişkisi doğruymuş.
canim benim yazdiklarini okudum icim okadar ofkeyle dolup tastiki ayni seyleri yasamisim gibi hayiflandim yasadiklarin cok zor Allah yar ve yardimcin olsun Uzulme dicem ortada sana ait bu iliski adina en ufak bir hata yok hatan bile olsa karsiligi aldatilma olmamali ve seni ayriyeten cok takdir ettim parfum sisesini buluncaya kadar bunun yalan oldugunu dusundun son ana kadar kendini tutup esine bise demedin ben olsam daha ilk mesajda esimin girtlagina yapisirdim icime tutamazdim ofkemi ama sen daha dayanikli ciktin...Ayrica daha evliligin en guzel gunlerinde yalanlarla dolanlarla evliligin sarsilmis keske o zamandan bitirseydin herseyi Ama yinede en azindan ikinci bir sansi verseydim diye ilerde pismanlik yasamicaksin o sansi verdin ve kaybetti...Bir kadin olarak hemde hakli bir kadin olarak kendinden asla taviz verme sakin eyallah etme en ufak zirnigina bile tenezzul etme dik ol kkarsinda sana yakisan bu bence Cok ozur diliyorum ama kocaninda eski sevgilisininde sana mesaj yollayan o kadinin Allah cezasini versin belki bu dedigime kizicaksin ama... senin kocanin eski sevgilisine gelince boyle kadinlardan tiksiniyorum midem bile kabul etmiyor varliklarini ya adam evlenmis barklanmis ne istiyosun ya hamile bile olsan evli adamin cocugunu napicaksin sessiz sedasiz aldir be kadin neden yuva yikiyosun kocana sira gelince boyle asagilik kadinlarla ne isi var hadi onceden vardi o zaman seninle ne diye evlendi ardindan bekarim diyip gezmek icinmi?Diger esrarli kadina gelince abuk sabuk parfum burdaymis yok kocan boyle geziyormus diye mesaj cekicegine git kadincagizin karsisina delikanlica olani biteni anlat bizde kadin iyi niyetli diye bilelim esrarli mesajlarla kocana sahip cik diyor madem evli oldugunu biliyosun hala ne diye adamla ugrasiyosun....off off boyle insanlar adami katil eder ya
maksat sadece suları bulandırmak canım boşver takma.nerden bileceksinki,bende herhangi bir isimle bir face açıp herhangi bir adama/kadına "karına sahip çık" yazarım yani çok kolay artık.sıkma canını sen.hiçbirşey yapma bekle.
belli oldu canım
gayet sevgiliermiş ve boşanıyoruz
bitse de kurtulsam özgür kalsam artık
ya çok üzücü bür durum erkekler nıye boyle anlamıyorum ben neden elındekıyle yetınmeyı bılmıyorlar
Böyle bir şakaya cesaret edebilecek insanlar var mı çevrenizde
Eğer şakaysa eşşek şakaksı bu
Bence eşinizi bir süre gözlemleyin
bunun şaka olduğunu varsayarsak eğer bu şaka arkadaşımın başına gelenin yanında hiç bir şey , öyle berbat öyle adi insanlar var ki anlatamam size. arkadaşımın başına gelen olayı gördükten sonra her an herkes herşeyi yapabilir diyorum. konuyu okuduğumda ilk aklıma gelen intikam almak isteyen birinin olacağını düşünmüştüm ama tabi önceki konulardan sahte sevgiliden filan bahsedilmiş konuya vakıf olamadığım için birşey diyemiyorum.
böyleleri erkeğim-kadınım diye geziyo ya sokaklarda Allah hepsini kahretsin. Şu mübarek günlerde yuva yıkanıın yuvassı olmasın beter olsun
canım yaa konunu nerdeyse baştan sona okudum ve ilk sayfalarada umarım şakadır diye geçirdim içimden ama olmadığını gördüm.üzülmüyosun gördüğüm kadarıyla üzülmeye değmez zaten böyle bir adam ama insanın canını düştüğü durum yaşadıkları yakar.canım ne desem bilmiyorum üzüldüm ama unutma arkadaşların dediği gibi yuva yıkanın yuvası olmaz.ve eşin gene sana döner öyle hissediyorum bu sefer seni kandırmasına izin verme.
Eşinizle ayrıyken aşık olmuştunuz sanırım o ilişki neden bitti?
belki onunla mutlu olabilirdiniz dicem ama herşey kısmet işte hayırlısı hakkınızda..
ayy bide üste cıkmaya çalıştı
senin de ayrıyken sevgililerin olmadı mı diye
ben de bunları sindiremediğimden ayrılmak istiyorum diyo hala :))
artık gülüyorum adam şaka gibi
o onun bahanesi olmuşşş baksana once kendı kasınmış bıde neden arıyo! butur ucuz numaralarına girecegıne azcık adam olsaymısta olmuyo başkası var deseymiş hiç olmazsa okadar erkeklik yapsaymışşş bırak bu şahsiyetsızı o kadınla bırbırlerıne denk olurlar artık kımın eli kımın cebınde oynayıp dursunlar
bıraktım zaten
bi daha bu eve de giremez
bütün eşyalarını paketledim
kargo çağırıp iş yerine yolladım
suratını şeytan görsün bundan sonra
dava dilekçemi de verdim
ki güzel deliller de var
bundan sonra süründürcem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?