Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

herşey bitti..
dün şoktaydım kendime bile gelemedim.
kendisi ayrılalım dedi.

nasıl yani
canım yoksa ana msj atan kadın söyledi mi eşine
ben böyle böyle yaptım diye..
durup dururken kendisi niye bitirsin ki... ?
hiç konuşmadı mı başka birşey canım ?

nasıl yani
canım yoksa ana msj atan kadın söyledi mi eşine
ben böyle böyle yaptım diye..
durup dururken kendisi niye bitirsin ki... ?
hiç konuşmadı mı başka birşey canım ?

dün kafam çok karışık
barışmakla hata mı yaptık dedi
biraz izin ver düşünmeye ihtiyacım var diyerek çekti gitti
ben de peki dedim sadece
ve hala haber yok

Bu lafin üstüne onun kararini beklemeden, ben kararimi verdim diyerekten bavulumu toplar ve giderdim.

şoku yeni atlattım
evet mantıklısı aynen dediğin gibi
kovulmadan istifa etmek lazım derler bazen
bu işin de gidişatı öyle birşey
belli aslında geri dönüşü yok
ve sanırım herşey sandığım gibi
ama ilk hiç bir tepki verememiştim

neden nasil? kavga mi ettiniz? itiraf mi etti?

kavga etmedik
dün birden benim kafam karışık dedi
biraz ayrı kalıp düşünmem lazım dedi
barışmakla iyi mi yaptık kötü mü yaptık kararsızım dedi
ben de sadece peki dedim
onun dışında hiç birşey bile belli etmemiştim

vay be! hiç yazmamıştım ama konunu takip ediyordum,
demek diğer bayanın bu kadar uğraşmasının sebebi senin çıldırıp ayrılman içinmiş.
sen sessiz kalınca da bu sefer eşin(?) ayrılmak isted-
bence bütün herşeyi belgele başına gelen. sonra da eşine aslında herşeyi bildiğini bu hareketiyle de tasdiklediğini söyle ve bitir.
ve bence sen ayrılma evden, o gitsin nereye gidicekse.

ama çok şaşırdım ya film gibiydi yazdıkların hatta konunun fake olduğunu bile düşündüm
ama aslında herşeyin bir oyun olduğunu şimdi anlıyorum. yazık.

bastan sona katiliyorummm

kesinlikle haklısın ben de bu durumun oyun olduğunu düşünüyorum bence konu sahibi olayı belgele boşanma sırasında çok işine yarayacak

bana mesaj atan profil de hepten kapatmış yine kendini.
neyse ben anladım zaten olayı.
ulaşabildiğim an bitirdiğimi ben söyleyeceğim.
telefonu kapalı.
ailesini aradım nerde olduğunu bilmiyorlarmış.
babası da işi bıraktı gitti diye kızıyormuş.

o kadar pişmanım kii affettiğim içinn
salağım ben gerizekalııı
işte kendim ettim kendim buldum
hiç kızma kendine, sonradan pişman olmamak için bir şans daha verdin...
erkek dediğin, kendinden emin olunca birşeyler yapmalı bence...

okulda bir arkadşım 8 senelik flörtün sonunda evlendi, çok iyi tanıyorlardı birbirlerini ama evlendikten 2 ay sonra çocuk evlilik bana göre değilmiş demiş ve şuan ayrılıyorlar..ya hiç düşünmüyorlar zaten kızın hayatını mahvediyorlar,üstüne kızın ailesine yazık değilmi...o yüzden böyle olacağına yalnız olmak çok daha iyi bence...
umarım bir an önce içinden söküp atabilirsin onu,kendini çok yıpratmamaya çalış olur mU?

oyun oynamış sana resmen bırak ne halı varsa görsün çok değer vermissin haddinden fazla

bence o kadın herşeyi anlattı eşinize ve eşiniz son bir yüzsüzlük daha yapıp zeytinyağı misali üste çıkarak ilk adımı attı. iyi oyuncuymuş doğrusu. Allah yardımcınız olsun. kendinizide suçlamayın boşye siz onu adam zannettiniz ve kaybeden o oldu.

Sanırım adamla kadın işbirliği halinde senin bu evlilikten vazgeçmen için uğraştı,adam önce mazlum rolünü kullanacaktı,sen başka bir kadına inanıp evliliğini bitiren kişi olacaktın ama baktılar sen sadece gelen sanal mesajlarla evliliğini bitirmiyorsun,bu kez adam son noktayı koydu...Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun.

canım konunu takip ediyordum.bence eşine ulaşabilidiğin anda onla konuş derim.(zaten konuştuğunda olayların ne yönde gittiğini daha anlıyacaksın.) karşı taraftaki kadını sorgulamayı bırak.sizin şuan durumunuz farklı yönde zaten.tekrar kadınla diyoluğa girme ve onunla ilgili şeyleri araştırma..ne olursa olsun karşındaki eşin ve siz şu an evlisiniz ve birbirinize ikinci bir şans vermişsiniz.belki bu şansı iyi yönde değerlendiremedeniz.öyle ben ayrılmak istirum çekip gideceğim deme.konuştuktan sonra ne yapmak istediğine kara verirsin..hakında hayırlısı olsun..

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

bide ben silip atmıştım
umurumda bile değildi
yalvar yakar kendisine döndüren, o oldu
şimdi de bu inanamıyorum hala ya

Bence artık bir avukatla görüşün. Bu ikili nasıl bir oyun peşinde anlamak zor. Manevi kaybınıza bir de maddi eklenmesin, olabiliyorsa siz onun canını acıtın maddi olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…