Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

Çünkü hayali bir profil, araştıralarak kadınla bağlantısı olacağını düşünmüyorlar. Eşi de konuşmaları kaydettiğini bilmiyor. Tavan yapmış ego yüzünden kendilerini süper zeki sanıyorlar. Kadın ise adamın terk edilmeye tahammülü olmadığını kavrayamamış daha, adam onu seviyor o yüzden karısını terk etti sanıyor.

Haklısınız, insanda o ego olduktan sonra yaş tahtaya ayak basabileceğini düşünemiyor demek ki. Hayatının sürprizi olur artık. Yaptıklarının bedeli olamaz belki ama epey idare eder

Haklısınız, insanda o ego olduktan sonra yaş tahtaya ayak basabileceğini düşünemiyor demek ki. Hayatının sürprizi olur artık. Yaptıklarının bedeli olamaz belki ama epey idare eder

Biz ego diyoruz, o kadına sorarsan gözünü kör eden aşktır. Yazık, kadın olmak bu kadar basit mi?

muhtemelen ben de öyle düşünüyorum
ben ekstra dava açmaya kalkarsam onun da ilişkisi vardı der bu pisslik
neyseki elinde bu durumu ispatlayacağı bişey yok
olsa da boşanma davasını açtıktan sonra olmuş bişey olduğu belli
ama onun yaptığı dava iptal edildikten sonra işte bu ayrımı dank edememiş dangalak

Muhtemelen "ama hakim amca, onun da sevgilisi de vardı" diye iddianızı çürütmeyi planlıyordur, ama anlaşılan o da elinde patlayacak. Oh olsun.

Son düzenleme:
Bence hiç birşey yapmayacak. Delillerden haberi yok çünkü. Sadece senin isteğinmiş gibi gösterip, duyulmadan, kimseye rezil olmadan boşanmak istiyordu ama ters tepti planı. Sen neden diye sorgulamadan bir müddet ayrı yaşayalım deyince ne oluyoruz dedi.

zaten ayrı yaşayalım zırvalarını anlatırken
sadece neden kafan karışık dedim
o da anlattı
anlattıktan sonra beni kattı
ben çok konuşmadım cevap vermedim dinledim öyle
bikaç parça eşyasını aldı ve çekip gitmişti
ben kargoyla kalanını gönderince bişeyler dank etti

Valllahi eğer uzun süren mahkeme süreçlerine dayanabileceksen süründür derim ama yıpratıcı bir süreç oluyor.Ama elindeki delilleri ona karşı koz olarak kullanarak anlaşmalı boşanma yolunu seçersen hem biran önce onun soyadını taşımakdan kurtulursun.Dişli olursan kozları da iyi kullanırsan ondan alabildiğini al derim.

bu saatten sonra kolayca bitsin istemiyorum
madem beni bu kadar enayi yerine koydu
sürünsün, beter olsun

kilidi değiştir , hatta engelleme özeliği varsa telefonunun engelle arayamasın çok sıkıldıysan ..
ve asla dönme yolundan dönersen bu döngü hiç bitmeyecek sürekli aynı sahneyi oynayıp duracaksınız benden söylemesi..
mahkemeyede sun delillerini facebook daki yazışmalarda dahil hepsini sakla ... böl neyi var neyi yok görsün gününü

Son düzenleme:

merhaba size özelden mesaj yazacaktım ama mesaj sayım 100 olmadan yazamıyor muşum. arkadaşlık gönderdim, yazabilirseniz siz yazın lütfen. bu uzaktan yönetim programı nedir . ben de kurabilir miyim. nasıl bulabilirim bu programı. bu program nasıl işliyor vs. vs. vs. bilgi verirseniz çoookkk sevinirim

orası öyle de kapıya bile gelse tadım kaçacak:S
bir de burada kafam dağılıyor sanki, evde moralman çöküyorum

çok fazla eve uğramamaya çalış bu ara,duygularına yenilip kanabilirsin gerçi çok güçlü bir bayansın kanacağını zannetmiyorum ama...
yine de onunla olan anılardan uzaklaşmak için eve çok gitmemeye çalış bence
ne yaptınız akşam başka bir gelişme oldu mu?

kilidi değiştirdim zaten
telefonum da dünden beri kapalı asla çünkü bu defa aldatma kesin
bunu kabullenirsem herşeye layığım ben demektir
her türlü keleğin yapılmasına davetiye çıkarmışım demektir

dün eve gitmedim
ama bi notebooku benim aracın bagajında kalmış
bikaç mailine direkt girdi facebookuna da girdi
facebookta işe yarayacak hiç bir şey bulamadım
maillerde de sevgilisiyle ilgili direkt bişey yok ama
cep telefonu faturası vardı, ama ne yazıkki arama dökümü bulamadım
kart ekstreleri vardı bikaç çiçeksepeti ve bi altın firmasından yapılmış alışverişler var
bunu aynen kopyaladım kendi bilgisayarıma
veeeee günün bombası facebook sayfasında ikinci bir mail seçeneği çıkıyordu
beyefendinin ikinci bir hesabı varmışşşşşş ama ne yazıkki şifresi bilgisayara kayıtlı değil ve girip bakamadım
günün özeti bu onun dışında arkadaşımda kaldım
ve işe gittim geldim bugun de başka arkadaşımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…