Çünkü hayali bir profil, araştıralarak kadınla bağlantısı olacağını düşünmüyorlar. Eşi de konuşmaları kaydettiğini bilmiyor. Tavan yapmış ego yüzünden kendilerini süper zeki sanıyorlar. Kadın ise adamın terk edilmeye tahammülü olmadığını kavrayamamış daha, adam onu seviyor o yüzden karısını terk etti sanıyor.
Haklısınız, insanda o ego olduktan sonra yaş tahtaya ayak basabileceğini düşünemiyor demek ki. Hayatının sürprizi olur artık. Yaptıklarının bedeli olamaz belki ama epey idare eder
Ona ben de şaşırıyorum, böyle bir şey yapabileceğinizi nasıl oldu da düşünemediler de o kadın bile sizinle muhatap olabildi? Ki ona ayrı dava açma hakkınız bile var. Bu kadar mı kafasız insanlar, yoksa sizin böyle bir atak yapabileceğinize mi ihtimal vermiyorlar acaba. Çok tuhafıma gitti siz "ilişkileri varmış zaten" dediğinizde. Ya da acaba sizin de bu ara dönemde ilişkinizin olmasını mı koz olarak kullanacaklar ki?
muhtemelen ben de öyle düşünüyorum
ben ekstra dava açmaya kalkarsam onun da ilişkisi vardı der bu pisslik
neyseki elinde bu durumu ispatlayacağı bişey yok
olsa da boşanma davasını açtıktan sonra olmuş bişey olduğu belli
ama onun yaptığı dava iptal edildikten sonra işte bu ayrımı dank edememiş dangalak
Bence hiç birşey yapmayacak. Delillerden haberi yok çünkü. Sadece senin isteğinmiş gibi gösterip, duyulmadan, kimseye rezil olmadan boşanmak istiyordu ama ters tepti planı. Sen neden diye sorgulamadan bir müddet ayrı yaşayalım deyince ne oluyoruz dedi.
Muhtemelen "ama hakim amca, onun da sevgilisi de vardı" diye iddianızı çürütmeyi planlıyordur, ama anlaşılan o da elinde patlayacak. Oh olsun.
Telefonlar mesajlar durdu mu?
Valllahi eğer uzun süren mahkeme süreçlerine dayanabileceksen süründür derim ama yıpratıcı bir süreç oluyor.Ama elindeki delilleri ona karşı koz olarak kullanarak anlaşmalı boşanma yolunu seçersen hem biran önce onun soyadını taşımakdan kurtulursun.Dişli olursan kozları da iyi kullanırsan ondan alabildiğini al derim.
son aradı ya başka numaradan ondan sonra durdu.
valla gelcek diye eve gidemiyorum hala iş yerindeyim:))
Nasıl olsa kilidi değiştirdin, eve giremez. Eve git de dinlen biraz, günün keyfini çıkart
Ben şuan ki sevgilimin bilgisayarına her an erişebileceğim uzaktan yönetim programını kurdurdum.
Telefon numaralarının online erişim şifreleri bende var anlık takipte bulunabiliyorum.
TÜm msn, face, skype ve domain vs. şifreleri bende var.
Facebook ve msn inden akrabası dışındaki tüm kızları sildirdim..
Bilmiyorum belki zamanla düzelir bendeki bu durum..
orası öyle de kapıya bile gelse tadım kaçacak:S
bir de burada kafam dağılıyor sanki, evde moralman çöküyorum
kilidi değiştir , hatta engelleme özeliği varsa telefonunun engelle arayamasın çok sıkıldıysan ..
ve asla dönme yolundan dönersen bu döngü hiç bitmeyecek sürekli aynı sahneyi oynayıp duracaksınız benden söylemesi..
mahkemeyede sun delillerini facebook daki yazışmalarda dahil hepsini sakla ... böl neyi var neyi yok görsün gününü
çok fazla eve uğramamaya çalış bu ara,duygularına yenilip kanabilirsin gerçi çok güçlü bir bayansın kanacağını zannetmiyorum ama...
yine de onunla olan anılardan uzaklaşmak için eve çok gitmemeye çalış bence
ne yaptınız akşam başka bir gelişme oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?