Bişey olmuyorsa ya olmaması hayırlıdır yada olacak daha iyi bişey vardır.
Şaka bir yana da sen gene seviyeni koru. Herkes kendine yakışanı yapar.
Sen akıllı bir kadınsın, kızgın olman onun, onların canını acıtmayı istemen normal. Ama onların canını acıtmaya çalışırken senin de canın acıyabilir. Sen eşine dürüst oldun, onunla ayrı iken hayatına birinin girdiğini söylein, o ise sana kimse olmadı hayatımda dedi. Adam sana dürüst olmadığı gibi şimdi de dürüstlüğünü koz olarak kullanmaya çalışıyor.
bu akşam konuşsam diyeceklerini de biliyorum
senin de ilişkin oldu, ben de bunu hazmedemedim
o yüzden dinlemiycem bile vakit kaybı
Şimdi zeytinyağı gibi üste çıkıp seni suçlu duruma düşürmek için duygu sömürüsü yapacak. Hazmedemediyse kapının yerini biliyor ve dediğin gibi eski nişanlısı haklıymış. Kimbilir o kıza neler yaptı da o kız hamileyim muhabbeti yaptı. Dikkat et, senin canını acıtmak için uğraşacak artık. Öfkeni ondan çıkarmak istemekte haklısın ama bu arada sende üzülme, dilin kemiği yok unutma. Ve bu adam haklı çıkmak için herşeyi yapar. Sakın elindeki delillerden bahsetme, senden ona sürpriz olsun, ne de olsa eşin hiç mi hatırı yok
tabiiki de bahseder miyim hiç
hem sürprizleri sever benim eşim o yüzden de o delilleri gördüğünde çok güzel sürpriz olacak
öfkemi çıkarıcam ama fevri bi şekilde olmayacak
vakti çok güzel gelecek
zaten cevap yazmamak için zor tutuyorum kendimi ama tutucam
muhattap olmayacağım
muhattap oldukça ben kaybederim çünkü
Kesinlikle, eşinde çok büyük bir ego var. Kimse onu terk edemez, o terk eder. Şimdi senin sürünüyor, ağlıyor, sızlıyor olman lazımdı. Sen akıllı bir kadınsın, dikkat et. Fevri davranırsan hata yaparsın, elindeki deliller çok önemli. Biz sana ne desek boş, eşini en iyi sen tanıyorsun, ne demen nasıl davranman gerektiğini de en iyi sen bilirsin. Sadece sakin ol, kendini üzme ve seni üzmesine fırsat verme.
aynen kendisini başkalarından üstün görecek kadar hem de
ayrıyken ki ilişkim için de BENden sonra öyle bi adamla nasıl birlikte olabildin anlayamadım dedi:))
bundan sonra kontrollü olucam
zor da olsa tutabiliyorum kendimi
zaten ben kendimi tuttukça bunun işe yaradığını görmek güç veriyor
sadece başkasının bana tercih edilmesi içimi acıtmıştı ama
bugun olanlardan sonra bu da hafifledi
Sakin ol, kontrollü ol, olmazsan ne olur sadece üzülür ypranırsın. Yoksa olan olmuş biten bitmiş zaten. Bundan sonra sadece kendini düşün, en az yıpranarak nasıl bitirebilirsin. İnsan canı yanınca bencil olmayı öğreniyor maalesef. Sen önemlisin, sen iyi olmadıktan sonra hayat cennet olmuş sana ne.
Ayrıca eşin zeki bir adam ama o kadar büyük bir egosu varki, senin zeki olduğunu, anlayabileceğini, ondan zeki olabileceğine ihtimal vermedi. Biz kadınlar duygusalız, duygularımıza yenilip hemen ortalığı ayağa kaldırıyoruz, sakin olup mantıklı düşünebilsek en azından zarar görmeyiz.
öyle öyle:)
zavallım benim, bence tutuştu biyerleri
eskiden de biliyor kapıyı kapattı mı tam kapattığımı
Ne olur unutma, kararın ne olursa olsun endoğru karar kendi verdiğin karardır. Kimseden etkilenme. Senin doğruların önemli olan
Eski mevzuları falan da bildiğim için olsa gerek, benim bile içimin yağları eridi şu gelişmeler karşısında. Bana ne oluyorsa
eskiden affedebildiysem bunun nedeni aldatmadı aslında diyebilmemdi
ama artık öyle bişey diyemiyorum ne yazık ki:/
Haklısın, sadece kendi kararını ver. Ayrılık aşamlarında herkes kendince bir şeyler yapmaya çalışır, iyi yada kötü. Ama hayat senin, karar senin, eşini de kendini de senden iyi kimse tanıyamaz.
zaten belki de bu defa mahkemede nasıl süründüreceğimi tahmin etti ondan geri vites yapıyor
daha mahkemede başına geleceklerden haberi yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?