Affetmeyeceiniz ve sizi soutan eyler nelerdir ?

sadakatsizliği,yalanı assssla affetmem.Soğutan şeyse en ufak bişey bile olabilir bazen biir bakış bile yeterli....

Saygısızlığa tahammülüm yok..
Yalana,sadakatsizliğe,kaba davranışlara,iyi niyetimin kullanılmasına...vs.
Sinir olurum,kesinlikle taviz vermem bu konularda..

aldatılmayı kesinlikle affedemem.
onun dışında bir ilişkide yapılması gereken her şeyi yaparım, yapılan yanlışları görmezden geldiğim çok olmuştur,
bitmesin diye her türlü çabayı gösteririm, ağlarım gerekirse yalvarırım ama bi nokta gelirki benim için biter.
değmediğini görürüm,ondan sonrasında ne affetmek ne soğumak,,
arkadaşça dahi yakın olamam o insana..

Her ne kadar çok çabuk parlasamda hemen sönen bir yapım vardır.
Bu yüzden affetmemek değilde en çok kırılacağım şeyler vardır.
İki yüzlülük, insanların haddini bilmemekte ısrarcı olması en önemliside yalan....

Yalaan sölemesi..yemin edip tekrarlaması..saygısızlık,maço hareketler,aile yapısı,hitap şekli

Genelde çevremdeki insanlar benim çok esnek ve hoşgörü sahibi olduğumu söylerler,bence de öyle kolay kolay bir insandan vazgeçmem ANCAK herkes gibi benimde sınırlarım vardır. Benim sınırım ise. salak yerine ,aptal yerine konmak işte buna asla tahammülüm yok arkamdan iş çevirildiğinde ( benim yararıma diye düşünülse bile ) dayanamıyorum .Tek kalemde silerbiilir tüm gemileri yakabilirim .beni tanıyanlarda bu huyumu bildikleri için genelde oyun yerine söylemek istediklerini direk söylerler:))

Rabbım buyuk konusturmasın buyuk konusmak da degıl aslında ama.. benım kabullenemıyecegım hayatta 2 sey var.. :delphin: bırı aldatılmak dıgerı yalan.. :kızgın: bu ıkısıne asla ve asla tahammulum de affım da yok.. :delphin: :olmaz:

aldatılmak asla ve asla affedemeyeceğim,sineye çekemeyeceğim şeydir..

saygısız,kaba tavırlar ve sevilmemek de beni zamanla soğutur ve bitirir ilişkiyi..

aman Allah korusun :delphin:

arkadaşlar bekara karı boşamak kolaydır:)))) der büyüklerimiz
elbette hepimizn sınırları var hepimizin bazı durumlara tahamülü yok ama şu varki koşullar ve durum asla affetmem diyceğiniz şeyi bile affetmenize sebep olabilir.
hayat enteresan yani koşullar çok çok önemli sizin bulunduğunuz durum ve ilişki yaşadığınız kişi ve özellikle evliyseniz onun bulunduğu koşullarda çok önemli yani nedenler sonuçlar çok önemli gerçekten büyük konuşmamak gerekir diye düşünüyorum kimse kimsenin yerinde değil çünkü aaa bilmemkime şöyle olmuş oda böyle yapmış ben asla yapamazdım demek kolay olabilir ama siz yaşarken daha farklı olur.
umarım kimse sevdikleri tarafından kırılmaz hayal kırıklılığına uğramaz böyle konularada gerek kalmaz biraz ütopik ama :))))

Back
X