Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi dünyanın çivisi çıktı diyolarlar ya gerçekten doğru yani insanlar nasıl size yenge deyip bi de gidip öbür kadına yenge diyebiliyolar yaaa anlamıyorum. bu kadar yüzsüzlük olur.![]()
daha yenı evlıyken gençken bunu yapan bırı yaşlandıgınızda kımbılır neler yapacaktır,ıkıncı bı şansı haketmıyor bence böylelerı..gene yapacaksa eger yıllarınızı gençliğinizi de yıyecektır belkı başkasıyla yenıden mutlu olucaksınız
bugün iş yerinde kalacağım bekçi yok derdi ekmek derdi susardım..
meğersem o kadınlaymış..
zamanında usb getirmişti eve iş arkadaşlarının fotoları falanda vardı o kızda içinde..
unutulmuyor...
herşeyden önce!!!
ben burda neyim neciyim.. benim çocuğum yetimmi annesizmi nasıl alet ettin çocuğumu ?
parktaki kadınların anlattıklarına göre çocuğumda o kadın! oynarlarmış gülüşürlermiş..
gözümün önüne getirdiğimde çıldırıyorum. 1 aya yakın ayrı kaldım hemen affedemedim burnumdan getirdi.
yalvar yakar vs vs..
şimdi işyerinde çalışan her kıza düşmanım gibi davranıyorum.. o güleç kadına noldu kafayımı yedi diyorlarmış arkamdan..
affedenler nasıl affedebiliyor ve bende nasıl yapabiliyorum nasıl burda hala onunlayım kendimede yazıklar olsun...
nasıl yani parktaki kadınlar o kızı senin çocuğunun annesi mi sanıyorlarmış? yani senin eşin ve o kız senin çocuğunla bir aile gibi mi davranıyorlarmış?