• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim ama olmuyor.. Mantıken değil ruhen artık uymuyor...

forumda buna benzer o kadar çok konu okudum ki arkadaşım..karşıdan bakınca alışılagelmiş bişeymiş gibi görünüyor artık bana bu olaylar..çok sıradanmış gibi...
yani bana kalırsa hayatınız bu şekilde böyle devam edecek..
şüpheler bitmeyecek...ve sen hiç bir şeyi unutmayacaksın...
hani bir söz var ya..
Kadın Affeder Ama Asla Unutmaz!!!

bence 2. cocuk yapmayın
madem affetmişsiniz unutmaya calısın huzurunuz ıcın, ama guvenmeyın demek kı ıcınde var ıhanet
2. bir acıgı olursa ayrılın ama 2. cocuk yapmayın

söyle düsün
affetmeseydin o zamanda acaba affetseydim mi diye beynini yiyecektin
madem affettin herseyi yoluna koymaya calisacaksin
adama laf sokmaya devam edersen hep oldugun yerde sayarsin

ben senin yerinde olsaydim
cekip giderdim keyfime bakardim pasalar gibi

yada kalirdim
adam gibi affederdim unuturdum

ikisinin ortasi bozar bence hayati...

Unutamazsınız arkadaşım, sindiremezsiniz, kabul edemezsiniz.
Eşinizin kızınızı kendi zevkine alet etmesi çok iğrenç, asla affedilir birşey değil.
Kendinize, kızınıza ve malesef halen eşiniz olan o adama hayatı zehir edeceksiniz, boşanmalısınız.
Affettiğinizi söylüyorsunuz ama laf sokmalarla sürekli o olayı hatırlayarak acı çekiyorsunuz, affettiyseniz yapmayın bunu. Yapmamalısınız en azından.
İhanet, şiddet gibi durumlarda ne hiçbir şey eskisi gibi olur, ne de sindirebilirsiniz.
Yerinizde olsam öyle bir adamı görmeye bile tahammül edemem, değil evlilik hayatı yaşamak.

Aldatılmanın boyutlarını bilmem Allah düşmanıma bile yaşatmasın ama benim yaşadıklarım yenilir yutulur cinstende değil of! :(
iş yerine gittiğimde sevgilisinin bana selam vermesi bende oturup selamlaşmam..
kızımı alıp parklara alışveriş merkezlerine falan gitmeleri..
ki inanın ilk duyumumu parkta hiç tanımadığım kadınlardan almıştım kızımı tanıyorlardı ki ben ilk defa gitmiştim o parka..
sonra deşeledim herşeyi öğrendim..
mideme oturdu sindiremiyorum.. eşimin hayatını inanın şuan zindan ediyorum. ama hala gıkını çıkarmıyor.. nasıl aşacağımı bilemiyorum ama çok büyük bir kazık acısı Allah kimseye göstermesin dileğim..

vallahi dünyanın çivisi çıktı diyolarlar ya gerçekten doğru yani insanlar nasıl size yenge deyip bi de gidip öbür kadına yenge diyebiliyolar yaaa anlamıyorum. bu kadar yüzsüzlük olur. :47:

birde şu var..madem o ahlaksızlığı yapıyorsun,çocuğunu neden kullanıyorsun..
nasıl bir babalık vasfı taşıyor bu adam ki..
yani kusura bakmayın ama o karakteri taşıyan bir adam ne Baba olmaya,nede iyi bir Eş olmaya layık

daha yenı evlıyken gençken bunu yapan bırı yaşlandıgınızda kımbılır neler yapacaktır,ıkıncı bı şansı haketmıyor bence böylelerı..gene yapacaksa eger yıllarınızı gençliğinizi de yıyecektır belkı başkasıyla yenıden mutlu olucaksınız

kopan bir ipe dügüm atiyorsun eskisinden saglam oluyor yaa... parmaklarinla o ipin üzerine dokununca o dügüm yeri hep aciticak!

eskisinden daha saglam bir iliskin olabilir daha bir sürü problemleri beraberce asabilirsiniz ama sen bu olayi hic unutamicaksin

valla arkadaşım sadece aldatılma bir gönül eğlencesi falan olsa yine evliliğin için çabalamalısın derdim ama.. çocuğunu böyle birşeye alet eden bir adam asla iyi bir baba olamaz.. mümkün değil.. kaldıki 2. çocuk düşüneceksin.. iyi bir baba olamayan adam eşde olamaz bence.. sen bilirsin tabiiki senin hayatın ama bunun hazmedilir yanı yok.. haklısın..

vallahi dünyanın çivisi çıktı diyolarlar ya gerçekten doğru yani insanlar nasıl size yenge deyip bi de gidip öbür kadına yenge diyebiliyolar yaaa anlamıyorum. bu kadar yüzsüzlük olur. :47:

ben de en çok buraya takıldım....
sizinde sindirememeniz normal ama affettim diyorsunuz laf sokmasanız iyi olur da insan nasıl kendini tutabilir ki :((

Affettiysen canim unutmaya calis. Surekli laf sokarsan ne senin huzurun kalir nede bu olayi atlatabilirsin.

Ama yok illa ki laf sokarim baska turlu rahatlayamam dersen o zaman simdi ayrilacaksin... Gec kalmis degilsin.

Allah sabir versin insallah cabuk toparlanirsin.

daha yenı evlıyken gençken bunu yapan bırı yaşlandıgınızda kımbılır neler yapacaktır,ıkıncı bı şansı haketmıyor bence böylelerı..gene yapacaksa eger yıllarınızı gençliğinizi de yıyecektır belkı başkasıyla yenıden mutlu olucaksınız

en çok düşündüğümde bu açıkçası..
tahminimce ( tam tarih bilemiyorum tahmini ve söylemler)
6-7 ay önce bitip ve 10 ay sürmüşse ben daha evliliğimin 2. yılı veya 3. yılında sağlam kazığı yemişim..
ki duygusal bide hani tek gecelik falanlarıda amenna diyeceğim artık!
ben daha 25 yaşımda evliliğimin ilk yıllarında bu muameleyi gördüysem ömrümü gençliğimi nasıl feda edip devam edeyim?
ailemden ufak ışık amak istiyorum ama hiç ışık yok.. ''erkek yapar affedeceksin bekleyeceksin'' çevremde dahil..!
ya yaşlandıktan sonra elime düşüncemi adam diyeceğim? işte bana geldi diyeceğim?
ne bileyim.. fenalardayım..

bugün iş yerinde kalacağım bekçi yok derdi ekmek derdi susardım..
meğersem o kadınlaymış..
zamanında usb getirmişti eve iş arkadaşlarının fotoları falanda vardı o kızda içinde..
unutulmuyor...

herşeyden önce!!!
ben burda neyim neciyim.. benim çocuğum yetimmi annesizmi nasıl alet ettin çocuğumu ?
parktaki kadınların anlattıklarına göre çocuğumda o kadın! oynarlarmış gülüşürlermiş..
gözümün önüne getirdiğimde çıldırıyorum. 1 aya yakın ayrı kaldım hemen affedemedim burnumdan getirdi.
yalvar yakar vs vs..
şimdi işyerinde çalışan her kıza düşmanım gibi davranıyorum.. o güleç kadına noldu kafayımı yedi diyorlarmış arkamdan..
affedenler nasıl affedebiliyor ve bende nasıl yapabiliyorum nasıl burda hala onunlayım kendimede yazıklar olsun...

bugün iş yerinde kalacağım bekçi yok derdi ekmek derdi susardım..
meğersem o kadınlaymış..
zamanında usb getirmişti eve iş arkadaşlarının fotoları falanda vardı o kızda içinde..
unutulmuyor...

herşeyden önce!!!
ben burda neyim neciyim.. benim çocuğum yetimmi annesizmi nasıl alet ettin çocuğumu ?
parktaki kadınların anlattıklarına göre çocuğumda o kadın! oynarlarmış gülüşürlermiş..
gözümün önüne getirdiğimde çıldırıyorum. 1 aya yakın ayrı kaldım hemen affedemedim burnumdan getirdi.
yalvar yakar vs vs..
şimdi işyerinde çalışan her kıza düşmanım gibi davranıyorum.. o güleç kadına noldu kafayımı yedi diyorlarmış arkamdan..
affedenler nasıl affedebiliyor ve bende nasıl yapabiliyorum nasıl burda hala onunlayım kendimede yazıklar olsun...

kendinede haksızlık etme sende çoğu aile sahibi insan gibi belki diyerek denemeye çalışmışsın iyide yapmışsın aslında yoksa affetsemiydim acaba diye içinde uhde kalırdı.. bak şimdi baktın gördün olmuyor.. olmuyorsa zorlama böyle kendini yiyerek hayat geçmez bence.. Allah sana sabır versin arkadaşım.. inşallah doğru kararı verirsin..

tam olarak olmasa da benzer bi durum yaşamıştım ben de. nişanlım (o zamanlar sevgilimdi) internetten birileriyle mesajlaşmış. ben de hesabına girince görmüştüm mesajları. öyle pek bi şey yoktu ama aldatma aldatmadır nihayetinde.

çok büyük bir travmaydı benim için. günlerce ağladım, yüzüne tükürdüm, isyan ettim, neler neler etmedim ki... burnundan getirdim hayatı çünkü benim de burnumdan gelmişti.

yalvardı yakardı aynen senin eşin gibi bir dediğimi iki etmedi aşacağız dedi. ben aşamam aşarsan sen aşarsın dedim. tamam dedi aşamazsak ayrılırız ama şimdi ayrılmayalım.

sonrasında da hep takipteydim bir ufak yanlışını aradım, tek bir yanlış ama yapmadı üstüme her zamankinden daha da düştü.

bana yaptığı açıklama biraz da benim ayrılmamı engelledi sanırım. "ne vardı bende olmayıp onda olan? ayrılsaydın madem benden ya da gidip yatsaydın kızla madem hoşlandın? mesajlaşmakla ne geçti eline?" dedim, "ben ona karşı hiç bir şey hissetmedim tek sevdiğim sensin uzun süredir(2 yıldır çıkıyoduk o zaman) senden başkasına bakmadım bile bu kız bana ilgi gösterince hoşuma gitti sadece kendimi iyi hissettim başka hiç bir duygum olmadı" dedi.

ben senin eşin için de böyle bir durum olmuş olabileceğini düşünüyorum. aksi olsa seni terk ederdi, geri dönmezdi, gönlünü almaya çalışmazdı vs vs.

unuttun mu dersen, unutmadım ama eğer olursa bir dahakinin geri dönüşü olmadığını kendi de biliyor artık. ilk zamanlar çok acı çektim, hep yüzüne vurdum, hala da söylerim kavga ettiğimiz zamanlarda. kendi de diyor zaten ölene kadar bunu yüzüme vuracaksın değil mi diye. evet vurucam ki unutmasın.

eşin için değil ama kendin için dene eğer eşini hala seviyorsan. olmayacaksa denedim ama olmadı dersin. biraz zaman ver kendine kestirip atmadan önce. çocuğunuz da varmış, benim hiç bir bağım yoktu düşün.

cok zor bisey bu yasadiklariniz...
ama ya unutun yada terk edin..
ortasi ile hayat gecmez kii..
bide kiziniz varmis..
bu ortamdan etkilenmez mi..
oda hissediyodur sonucta biseylerin yolunda olmadigini...

nasıl yani parktaki kadınlar o kızı senin çocuğunun annesi mi sanıyorlarmış? yani senin eşin ve o kız senin çocuğunla bir aile gibi mi davranıyorlarmış?

nasıl yani parktaki kadınlar o kızı senin çocuğunun annesi mi sanıyorlarmış? yani senin eşin ve o kız senin çocuğunla bir aile gibi mi davranıyorlarmış?

sanıyorum... ilk parka gittiğimde orda oturan orta yaş kadınlar direk kızımı tanıdı ismiyle hitap edip yanına çağırdılar kızımda yadırgamadı gitti..
sonrasında bende gidince ordaki kadın '' hep annesiyle görürdük sen kimdin'' dedi.. bende orda bi içten fenalık geçirdim geçmiş zaman tam hatırlamıyorum akrabasıyım falan dedim herhalde.. sonra hergün o parka gittim geldim öğreneceğimi öğrendim işte.. Allah istesin dünya küçük

Back
X