Canım , aldatılan o kadar çok kadınla bir arada geçti ki ömrüm. Şartlarımdan dolayı. Nasıl olduğunuzu biliyorum.
Bildiğim bir şey daha var, aldatılan her kadın, mutlaka diğer kadından çok daha güzel,başarılı ve iyiydi. Ve aldatan erkeklerin çoğu, eşlerinin bu kadar iyi olmalarını kaldıramadıkları için onları aldatıyordu. Yani eşine fazlasın ve eminim o kadına göre 100 gömlek daha güzel ve iyisin.
Ben de sen de onu fark ettim. Sen de "ayrılacak" bir tip var. Yani, kabullenmiş bir tip yok asla. Sadece susuyor ve kayıtsızsın şimdilik.
Gününü bekliyorsun. Fotoğrafını gördüm de, gerçekten çok güzel birisin ayrıca.
Arkadaşının bile kazık atmasını yaşamışsın. Çok önemli bir dönüm noktası olmuş bu sana. Eğer ders çıkarabilirsen , hayırlı bir şey aslında. Ve eminim sen de, bu konudan bile hayır çıkaracak akıl ve kalp var. Sen bu parçalanmışlıklar arasından bile kendine yeni bir bütün oluşturabilecek güçtesin.
Nerden biliyorsun ? deme .... Hissediyorum. Üstesinden gelememek sana göre değil. Hem yavrunda var. Başka neye ihtiyacın var ki ? :)
Bir şeyi merak ediyorum özel değilse, ikinci bir hamilelik yaşamışsın eski konularından gördüm. Noldu o hamileliğine ? Aldatıldığını öğrendikten sonra mı yaşadın ?
Kusura bakma merak ettim, bahsetmek istemezsen anlarım.