• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim ama olmuyor.. Mantıken değil ruhen artık uymuyor...

of be güzelim nasıl bir çevre bu , kaç kişi bu yenge diyenler iş arkadaşlarımı akraba falanda varmı, onların yatacak yeri yok..

, bir de eşinin alilesi duruma nediyor.

ya hadi eşşek eşin mesela bir süre aptallaştı ya da aşktan kör oldu diyelim, e kız da ş dedik geçtik, bu çevre ne midesizmiş , Rabbim onları bildiği gibi yapsın, Allah büyük , bile bile bu işe alet olana aynısını yaşatsın bakalım nasıl oluyomuş..

canım aslında ilk okuduğumda neden boşanmamış ve boşanmıyor dedim yorum yazmayacaktım ama uyuyamadım seni düşünmekten.. ve düşününce belkide yapman gerekeni yapmışsın gibi. ben okuduklarımdan eşini sevdiğini çıkardım, bu yaşanılanların üstüne en zoru severken ayrılmaktır heralde, hep içini kemirir , ne kadar şuan bitmiş desende mahkemede bitmesi acıtacaktır. anladığım kadarıyla o da emek veriyor şuan hatasını asla telafi etmez tabi ve sen bir yola girmişsin biraz daha müddet tanı kendine. zaten sen bu zamana kadar zor olanı başarmışsın büyük bir travma atlatmışsın, aldatan sadece eşin değil nereden tutsan elinde kalıyor. ve bu travmayı sana bunları yaşatanlar gözünün önündeyken atlatmışsın. kesin kararını vermeden iyi düşünmen gerekiyor.. Rabbim hakkında hayırlı olanı eylesin.

bir de içinde tutma sakın eşine say sayabildiğini ondan hırsını sadece bu yolla almaya çalışabilirsin, seni hasta edeceine onu etsin :) eğer kalırsan zamanla azalır zaten acında azalır soru işaretleride belkide.. ya da bitecekse sen içinde söyleyemedim diye bişey bırakmamış olursun.

birde ara şu kızın babasını hepimiz bir rahatlayalım artık, bilsin kızını önlemini alsın kocalarımızdan bir ş'nin tehlikkesi azalmış olur :)
oh dünya ne ala bir halt yiyecek cezasını biraz eşin en çok sen çekeceksin yok öyle, aynen anlat..

bir kere yaptı yine yapar diye düşünmüyorum ben kıymetini anlamış ki bırakamamış, tabi tekrarlamayacağının bir garantisi olsa keşke, güvensizliği yenmek zor, işyri açtım demişsin, yeniden açamazmısın. bir işin olsun mutlaka.. inşallah kendin ve kızın için en iyi olan kararı verirsin,.

böyle bişi benm başıma gelse asla affetmem diyenlerdenim ben de ama affettiysen ve unutamıosan hayatı kendin için ve onun için zındana çeviriosan ve bunun içinden çıkamıosan bence psikolojik yardım al... işin ehli birine git içini dök ve yapman gerekeni yap... ama böyle yaşamaya devam etme....

of be güzelim nasıl bir çevre bu , kaç kişi bu yenge diyenler iş arkadaşlarımı akraba falanda varmı, onların yatacak yeri yok..

, bir de eşinin alilesi duruma nediyor.

ya hadi eşşek eşin mesela bir süre aptallaştı ya da aşktan kör oldu diyelim, e kız da ş dedik geçtik, bu çevre ne midesizmiş , Rabbim onları bildiği gibi yapsın, Allah büyük , bile bile bu işe alet olana aynısını yaşatsın bakalım nasıl oluyomuş..

canım aslında ilk okuduğumda neden boşanmamış ve boşanmıyor dedim yorum yazmayacaktım ama uyuyamadım seni düşünmekten.. ve düşününce belkide yapman gerekeni yapmışsın gibi. ben okuduklarımdan eşini sevdiğini çıkardım, bu yaşanılanların üstüne en zoru severken ayrılmaktır heralde, hep içini kemirir , ne kadar şuan bitmiş desende mahkemede bitmesi acıtacaktır. anladığım kadarıyla o da emek veriyor şuan hatasını asla telafi etmez tabi ve sen bir yola girmişsin biraz daha müddet tanı kendine. zaten sen bu zamana kadar zor olanı başarmışsın büyük bir travma atlatmışsın, aldatan sadece eşin değil nereden tutsan elinde kalıyor. ve bu travmayı sana bunları yaşatanlar gözünün önündeyken atlatmışsın. kesin kararını vermeden iyi düşünmen gerekiyor.. Rabbim hakkında hayırlı olanı eylesin.

bir de içinde tutma sakın eşine say sayabildiğini ondan hırsını sadece bu yolla almaya çalışabilirsin, seni hasta edeceine onu etsin :) eğer kalırsan zamanla azalır zaten acında azalır soru işaretleride belkide.. ya da bitecekse sen içinde söyleyemedim diye bişey bırakmamış olursun.

birde ara şu kızın babasını hepimiz bir rahatlayalım artık, bilsin kızını önlemini alsın kocalarımızdan bir ş'nin tehlikkesi azalmış olur :)
oh dünya ne ala bir halt yiyecek cezasını biraz eşin en çok sen çekeceksin yok öyle, aynen anlat..

bir kere yaptı yine yapar diye düşünmüyorum ben kıymetini anlamış ki bırakamamış, tabi tekrarlamayacağının bir garantisi olsa keşke, güvensizliği yenmek zor, işyri açtım demişsin, yeniden açamazmısın. bir işin olsun mutlaka.. inşallah kendin ve kızın için en iyi olan kararı verirsin,.

eşimin ailesi Allah ' lık... o sinirle hepsini aradım zamanında ağzıma gelen herşeyi saydım bakın böyle böyle diye annesi falan dedikleri tek şey ''aman kızım küslük olmasın iyi geçinin'' dinleyip anladıklarına bile emin değilim.. hep öyleler zaten hiç destek görmedik Allah a emanetler :)

burada hiç akrabam yok o insanlar genelde eşimin iş yerinde çalışıp ortak arkadaşlık yaptıklarımız.. sadece kızlar vardı evime gelenler bana çok iyi görünenler falan..
şimdi hepsine resti çektim kimisi aradı msj yazdı özür diledi kimisi sustu yol aldı.. benim ağrıma giden dışardaki mandallara resti çektimde asıl evimdeki adama neden sağlam resti çekemedim üstünede affettim.. pişmanım..

ilk park muhabbetini duyduğumda daha kızı bilmeden gidip dava açtım o da hevesliydi :) sonra oturdu konuştu falan olaylar mahkemeyi geri çektik.. şimdiki aklım olsaydı o da evet demişken.. şimdi eminim zorlucak çok zorlucak..
malesef işimi geri açamıyorum kredi ile açmıştım tabiri caizse battım ve borçlarını ödemeye çalışıyorum..
kızın babasını aramakta med cezir yaşıyorum..
ben evet adamı seviyorum ama evlilikte güen saygı vs olmayınca sevgi işe yaramıyor :)
ama nasıl olcak nasıl bitcek bilmiyorum ki buna ailemde o da herkes farkında birgün kesin biteceğini.. ve o gün geç kalmamam lazım yaşımın geçmemesi elimin ayağımın tutması lazım.. of..

çok teşekkür ederim hepinize inanın aylardır aldığım psikolojik haplardan daha rahatlatıcı geldiniz.

Son düzenleme:
tabiki.... asla ve asla güvenim yok daha evliliğimin ilk yıllarında bunu yapan insan sonraki yıllarda neler yapmaz Allah bilir..
iyice soğuduğum gerçek artık mantıklı bir plan yapıp ayrılma yollarına gitmeliyim..

Tatlım keskin virajı savrularakta olsa almışsınız yoldan çıkmadan düzlüğe çıkmışsınız. Evet şimdiki yolun durumunu bilmiyorsun. Daha keskin virajlarla karşılaşmak
korkusu ile olduğun yerde çakılıp kalmışsın lakin bundan sonraki yolunda virajlar olmayabilir. Sanırım bir şans daha verdiğin için değil, tekrar ihanete uğrama
kaygıları seni zorluyor. Bunu yaşamadan bilme şansın var mı canım? İnsanlar evlendiği anda evlilik cuzdanıyla birlikte, boşanma ruhsatını da alıyorlar.
Bu ruhsat elinde duruyor tatlım. Gerek gördüğün anda kullanma hakkına sahipsin. Evliliğine bir şans daha verdiğin için bu ruhsat senden alınmadı.
Kendinin, evladının ve eşinin onurunu ayaklar altına alacak hiç bir şey yapmadın ki, gurursuz olasın. Bırak onurunu zedeleyen vicdanıyla ve seninle hesaplaşsın.
Maçlar artık hep senin sahanda olacak, deplasmanda olan düşünsün.

eğer artık mecburi bir evlilik yaşıyorsan yol yakınken dön sonra ilerde pişman olma, ilerde 2. ocuğuda yaparsan hiç ayrılamazsın. bütün bi ömürde böyle geçmez iyi düşün.. ama seviyorsan bişey diyemem :)

Kendimi senin yerine koyduğumda, seviyorsam devam etmezdim. Dikkatini çekerim sevmiyorsam değil asıl seviyorsam ayrılmayı tercih ederdim. Evlilik birliğinin bitmesi hukuken de psikolojik olarak da çok yıpratıcı bir süreç biliyorum ama bütün hayatını kendinle kavga ederek, neden ayrılmadım diyerek, olanları hatırlayıp durarak, bu yüzden ondan her bakışta konuşmada tiksinerek geçiremezsin... Kabul etmelisin ki böyle bir ortamda büyüyen çocuğunun da psikolojisi zarar görür. Sana tavsiyem, önerim, güçlü olup zamanında atman gereken adımları atmandır. Borç ödüyorum demişsin, ondan boşanabilip kendi başına yaşayabilecek maddi güce sahip misin şu an tam bilmiyorum ama değilsen bile bir süre için ailenin desteğini almanı tavsiye ederim. Ki zaten aldattığını ispat ettiğin takdirde hukuki süreç senin lehine işleyecektir. Unutma sen her şeyden herkesten değerlisin, çocuğun da öyle, sana layık olmayan bir adamla sana layık olmayan bir hayatı yaşama, çocuğuna da yaşatma...

merhaba arkadaşım
öncelikle yaşadıkların için sabır diliyorum ve görüyorum ki sabreden taraf yine kadın senin hayatında.bence ikinci cocuk hatadan baska birşey olmaz eger bu adam sana değer verseydi ilk çocuğuna şükredip rabbim sevdiğimden bana bir çocuk vermiş ona ve annesine kötü şeyler yaşatmaya hakkım yok diyerek kendini frenlemesini bilirdi şeytana uymazdı.ve sunu unutmaki bir kadın yapılan iyiliğide kötülüğüde asla unutmaz hayatında maddi manevi her yara zamanla sarılır ama bu yaşandı bir kere ya hayatın boyunca yaran kanıycak yada iyileşmek için yarana sebep olan bütün mikropları atıcaksın.bence bunu başarcak kadarda güçlüsün allah yar ve yardımcın olsun....

ben okurken duygulandım ..
Çok zor senın için anlayamaz kımse belkı.. ama bilirim yuzune baktığında yyureğnde kalbınde bı sıkıntı agrı bi burukluk bi hırs sinir.. ben sadece bunları anlaya bilrim senın duygularını kımse anlayamaz ..

Gelelim o yenge yenge diyen insanlara.. mantığım el vermiyor.. nasıl bir cinslerde kendini bilmez bir kadın evli bir adamla birlikte ve onalr o kadına yenge gibi bir kelime kullanıyorla.. ucuz ınsanalr için çook üzülmüşsün .. çok dalıp gidiyosun belki belki bi çıkısın yok suanlık ama için yanıyo .. ama ale dimi.. Kızınn allah uzun ömur versın o melek içnde birliktesin dimi Eşinle ..! Kesinlikle 2.ci çocuğu aslaa yapma zaten sen yapmasın ..

afeetmen içindeki öfkeyi bastırman çok zor bence biraz ayrı kalın .. gitsin annesine bi kardeşine .. biraz sağlıklı sakin vakit geçir.. sakin sakin dur otur düşün bakalım bana kalırsa bir şekilde meleğin ve <ailen için durmalısın ama.. Kadınlığını kullan birlikte olma .. kötü davranma ama Taviz verme .. yüzüne gül ama sırıtma .. otur ama konuşma .. konş ama sus .. kadınlık zor bir sınav .. sınav çünkü kimisi ailesi için dayak yemeği göze alır kimisi aldatılmayı kimi aç kalmayı .. fedakarlığı tanrı kadınlara bahşetmiş .. Gerçektan şuan çok kötütüm arkadaşım senin yerine koyunca yüreğindeki açıyı kımse bilemzzz ....

ne bi duygu ne bi söz susmak bazen heşiyi anlatır .. Allah yardımcın olsun sabırlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldatmanın her ne çeşidi olursa olsun affedilmemeli diyorum,diyorum ama bekara karı boşamak kolay tabi.Allah yardımcın olsun tatlım,böyle erkeklerinde belasını versin :47:

Back
X