Affettim ama unutmadim...

zeynebimsilam

HüzünlüGurbet😔
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
546
50
298
Diğer
evet sevgili arkadaslar... konu basliginda da okudugunuz gibi, affettim ama unutamadim dediginiz konulari paylasalim, konulasim rahatlayalim.... gerek esimizle, gerek ailesiyle ... hepimizin su dunyada turlu turlu sorunlari oluyor, anlatip rahatlamak gerekir diye dusunuyorum.. zira hepsini bir araya toplamak, sonucunda daha buyuk bir patlamaya sebebiyet veriyor, Allah korusun... haydin bakim sokulun dertlerinizi :92::90:

Kimseyi affetmem. Affedeceğime güvenerek mi yapacak edecek. ama en yakın arkadaşımın bana çemkirmesini kırmasını sonra özür dilemesini kabul ettim ama hala kırgınım unutmadım.

Son düzenleme:
Kimseyi affetmem. Affedeceğime güvenerek mi yapacak edecek. ama en yakın arkadaşımın bana çemkirmesini kırmasını sonra özür dilemesini kabul ettim ama hala kırgınım unutmadım.

iste bu yuzden unutamiyoruz, çogu zaman aklimiza geliyor yapilanlar.. affetmis gibi gorunsekte , oyle davranmaya çalissakta, aklindan çikmiyor yasananlar...

ben birine kızsamda kırılsamda ne affedebiliyorum nede unutabiliyorum..bazzen bu yönüme çok kızıyorum ama napim elimde değil..

eşimle alakası yok ama başlığı görünce içimde kalan birşey geldi aklıma.. yakın bir arkadaşımın nikahıma sırf onu nikah şahidi yapmayacağım için gelmemesi geldi aklıma onun yüzünden hem nikahda hem düğünde ağladım hem de fotoğrafçıda çektirdiğim fotolara hala bakamıyorum, çünkü yüzümdeki sahte gülümsemeyi biliyorum ve bana o günü tekrar yaşatıyorlar.. ona unuttum dedim ama unutamadım...

oyle yazmisim ama olsun illa onlarla ilgili olmasi gerekmez.. içerde kalanlar çiksin ve rahatlayalim dimi çok ilginç ya neden boyle bisey yapti ki arkadasiniz?? oda sizemi çok kirildi acaba, mutlaka kendisini mi yaparsin sahidiniz diye bekledi?? yinede bence çok yanlis bisey yapmis.. keske dugununuzu atlattiktan sonra kirginligini dile getirseymis, o sekilde daha dogru olurdu sanirim.. o arkadasinizla hala gorusuyormusunuz peki merak ettim, yada osizinle gorusuyor mu??

kız kardeşim beni hayatta en çok kıran insanlardan biri onu kolay afettmemde sanmıyorum nekadar söz verdiysede beni kırmaya devam etti...

Son düzenleyen: Moderatör:
devlet bahçeliiiiii yılların büsküütüne püskevit demeni affettim ama unutmadımm.devlete devlet gelecek püskevite büsküüt denecek o kadar

kız kardeşim beni hayatta en çok insanlardan biri onu kolay afettmemde sanmıyorum nekadar söz verdiysede beni kırmaya devam etti...

canim kadar , babam kadar sevdigim abimin de beni kirmalari çok çok olmustur.. ne kadar sevildigini bildigi için asla ve asla vazgeçilemez oldugunu bildigi için heralde en çokda o kirar beni.. mecbur aafediyoruz ama unutuyiormuyuz hayirrrr!!!

bir cinnet herşeyi halleder. unutamadığım ne varsa karşı tarafın unutamayacağı bir şey yaşatmadan rahat edemiyorum. kötü huy. :2:

Sadece eş sevgili için değil.Hayatta sürekli yüzüne bakmak durumunda olduğumuz insanlar var.Hala söylenen sözler aklımızda.Kalpte hala yara.N'aparsınız işte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…