Affettim ama unutmadim...

Arkadaşım değil kardeşim dediğim kişinin benim cenazem varken onun kına gecesine gitmememi gurur yapıp(ki nikahına gittim) evlendikten sonra benimle küsmesini affedemiyorummm etmeyeceğimde zatennn...

cenazen varken nasil gidebilirsin ki eglenceli bir ortama.. valla sastim kardesim diyebildigin bir insanin bunun için senle kusmesine yaaa kesinlikle affetme ya anlasin hatasini, bugun sana yarin ona .. Allah korusun ama basina gelirse anlar ne demek oldugunu ...

Yıllarca aynı yerde beraber çalıştığım arkadaşımın yanına çay içmeye gitmiştim eski işyerinde evli ve çocuklu ama eşi çalışmayan kadın bizi çok ezdi ,patrona yağcılık ve ispiyonculuk yaptı ki o vakit 35 yaşlarındaydı bazı insanların ekmeğiyle oynadı,o kadın arkadaşımın işyerine gelip af dilemiş yaptıklarının yanlış olduğunu ,bende arkadaşa ben af etmiyorum dedim yap,yap sonra af dile ki o vakit yetişkinsin,bu hırsına yenik düşmedir sanırım bu ispionculuk içinde ayrı para alıyordu

zamanında bi arkadaşı affetmiştim,aslında onu kaybetmek istemedğim için affetmiş gibi görünmüşüm...zaman geçtikden sonra gördümki ben onu hiç affedememiş ve yaptığını hiç unutamamıştım..

hayatımda en büyük hatalarımdann birisi bu olmuştu!!! çünkü karşıdaki çok rahattı... ama insanlar tecrübeeyle öğreniyor herşeyi.. şimdi olsa kafasını kırarımm

affetmek unutmanin yarisimidir?? kolay olani hangisidr?? soyledigi lafi paylasmak istersen dinlerim...

Kusura bakmayın yeni görüyorum yazdığınızı...
Bilemiyorum bende evet unutmanın yarısı desem olmuyor unutmadım cünkü, unutacagamıda sanmıyorum.. Ama affettim. Off çok karışık inanın
Hiç bir suçum olmadıgı halde " s...r git napıyosan yap dedi " bana ve ayrıldı neye ugradıgımı sasırdım
5 dk gecmeden mesaj attı özür diledi bitmesin dedi
ben zaten ona hic dayanamam
bu defa seni affetmeyecegm dedigm halde hemen kabul ettim
ilk defa küfür etti bana
Üstelik sürekli basıma kakacaksan, bana söyledigim kelimeyi hatırlatacaksan ayrılalım dedi..

babam düğünüme gelmedi...
sonrasında çok pişman oldu afetmek haddim değil babamdır dedim ama asla unutamadım unutmayada hiç niyetim yok...
sonuçta beni orada kimsesiz bıraktı kendi bencilliği yüzünden...
kendi utansın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…