- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
devlet bahçeliiiiii yılların büsküütüne püskevit demeni affettim ama unutmadımm.devlete devlet gelecek püskevite büsküüt denecek o kadar
devlet bahçeliiiiii yılların büsküütüne püskevit demeni affettim ama unutmadımm.devlete devlet gelecek püskevite büsküüt denecek o kadar
yarısı olabi,lir evet..affetmek unutmanin yarisimidir?? kolay olani hangisidr?? soyledigi lafi paylasmak istersen dinlerim...
affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır derler...
bende çok affettim sevgilimi..
arkaşlarımı,kuzenlerimi
herkesi...
iyimi yaptım kötümü bilmiyrum ama affetmeseydim etrafımda insan kalmazdı:)
Bu ne demek tam anlamadım. Gündemden kaçırdığım bir konu mu oldu ?
Ama iki yazılımda yanlış.
affetmek büyüklükdür ama bence çok affedincede aynı şeyler tekrarlanıyorr yani iyi niyet suistimal ediliyor bende affettim 1 kere ama sanki hala aynı şeyler yapılıyormuş gibime geliyor herkeste böle sanırım affettiğimiz kişiye karşı ciddi güven problemi yaşanıyor sonrasında
püskevit yazın youtube a yollayın anlarsınız.yalnız siz de bayağı ciddiye almışsınız:)
püskevit yazın youtube a yollayın anlarsınız.yalnız siz de bayağı ciddiye almışsınız:)
merak ettim izlimde gülim azcıkk
oyle yazmisim ama olsun illa onlarla ilgili olmasi gerekmez.. içerde kalanlar çiksin ve rahatlayalim dimiçok ilginç ya neden boyle bisey yapti ki arkadasiniz?? oda sizemi çok kirildi acaba, mutlaka kendisini mi yaparsin sahidiniz diye bekledi?? yinede bence çok yanlis bisey yapmis.. keske dugununuzu atlattiktan sonra kirginligini dile getirseymis, o sekilde daha dogru olurdu sanirim.. o arkadasinizla hala gorusuyormusunuz peki merak ettim, yada osizinle gorusuyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?