Affettim ama unutmadim...

devlet bahçeliiiiii yılların büsküütüne püskevit demeni affettim ama unutmadımm.devlete devlet gelecek püskevite büsküüt denecek o kadar

Bu ne demek tam anlamadım. Gündemden kaçırdığım bir konu mu oldu ?

Ama iki yazılımda yanlış.

affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır derler...

bende çok affettim sevgilimi..
arkaşlarımı,kuzenlerimi
herkesi...
iyimi yaptım kötümü bilmiyrum ama affetmeseydim etrafımda insan kalmazdı:)

Son düzenleme:
bana gore unutulmus olsa affedilmistir affedilmis olsa unutulmustur;cok kirildim unutmadim affetmedim ama bunu onlara yansitmayida basaramadim.keske bana yaptiklarina karsilik defalarca onlara bisey yokmus gibi davranmasaydimda belki beni bukadar uzmezlerdi;o iki zebani eltim beni uzebildilerse bunun sebebi benim onlara olduklarindan fazla deger vermemden kaynaklandi. aayyy kizlar acmayin kutuyu soyletmeyin kotuyu kendimi zor firenledim daha neler yazacamda

affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır derler...

bende çok affettim sevgilimi..
arkaşlarımı,kuzenlerimi
herkesi...
iyimi yaptım kötümü bilmiyrum ama affetmeseydim etrafımda insan kalmazdı:)

affetmek büyüklükdür ama bence çok affedincede aynı şeyler tekrarlanıyorr yani iyi niyet suistimal ediliyor bende affettim 1 kere ama sanki hala aynı şeyler yapılıyormuş gibime geliyor herkeste böle sanırım affettiğimiz kişiye karşı ciddi güven problemi yaşanıyor sonrasında

aynen öyle başlıktada yazdıgı gibi affediysun ama unutamıysunki...
hep aklını kurcalıyo malesef

püskevit yazın youtube a yollayın anlarsınız.yalnız siz de bayağı ciddiye almışsınız:)

Sayenizde gülümsedim, teşekkür ederim.. Büsküüt nerede peki ? Tamam sustum.
....

Konuya dönecek olursak, affetmek değilde affedilmesi gerekilen birşey yapmak en çok beni üzerdi sanırım, bunuda unutamazdım.

affetsen bin pişman güvensizlikten affetmesen yine pişman ya yine yaparsa die nasıl olcak affetsekte affetmesekte kendimize kızıyoruz napsak acep

Boşuna affettem ya da unuttum demeyelim benim şahsi kanaatim bu aslında hiç bir şeyi unutmuyoruz da affetmiyoruz da sadece unutmuş gbi affetmiş gibi yapıyoruz olan bu . Hangimizi kocalarımızın annelerini ya da eltilerimizi kocalarımızı babalarımızı ya da bize affedilmesi ve unutulması gereken bir şeyi yapan kişiyi affedim untabiliyoruz. oğlum hastaydı ameliyat oldu eşimin tarafından kimse gelmedi torunlarını görmeye affettim mi unuttum mu hayır asla olmaz böyle bir şey. hiçbir şey olmamış gibi davranıp eşimi çalışmaya yanlarına alıp nerdeyse evliliğime mal olmalarını affetmedim bu arada beni hiç arayıp ne yapıyorsun demelerini affetmedim affetmem babamın sinirini beni üniversiteye göndermemesini affetmem ama daha çok şeyi affetmiyorum da unutmuyorum da. Kadınlar unutmaz da affetmez de sadece miş gibi yapar. Çok doluyum gene çok. Aslında en çok da kendimi affetmiyorum beni bu kadar üzmelerine izin verdiğim için

aslında konuştuk yani ben dayanamadım ne kadar üzüldüğümü söyledim.. o da kendince haklı obeni nikah şahidi yapmıştı benim de onu yapmamı beklioyrdu ama ben kendimi buna mecbur hissetmedim sanırım suçum buydu.. sonuç olarak kendimi haklı görmemin tek sebebi benim evleniyor olmam keşke bunu nikahımdan önce ya da sonra halletseydi de benim mutlu olmam gereken günde beni böyle ağlatmasaydı..

bu arada görüşüyorum konuşuyorum herşey eskisi gibi ama unutamıyorum :96:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…