- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
Unutamadığım için affedemiyorum!
Kimbilir belki de böylesi işime geliyor!
Herkes ettiğini çeksin bana ne!!!
Geçen hafta annem geldi yengemin alzheimer hastalığına yakalandığını söyledi, annem bu kadın yüzünden 15 yıl önce üzüntüden şeker hastalığına yakalanmıştı ki bu kadın oruç tutar,düzenli namaz kılar çok şaşırdım üstelik yaşı 56
Affetmemde unutmamda....
affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır derler...
bende çok affettim sevgilimi..
arkaşlarımı,kuzenlerimi
herkesi...
iyimi yaptım kötümü bilmiyrum ama affetmeseydim etrafımda insan kalmazdı:)
bana gore unutulmus olsa affedilmistir affedilmis olsa unutulmustur;cok kirildim unutmadim affetmedim ama bunu onlara yansitmayida basaramadim.keske bana yaptiklarina karsilik defalarca onlara bisey yokmus gibi davranmasaydimda belki beni bukadar uzmezlerdi;o iki zebani eltim beni uzebildilerse bunun sebebi benim onlara olduklarindan fazla deger vermemden kaynaklandi. aayyy kizlar acmayin kutuyu soyletmeyin kotuyukendimi zor firenledim daha neler yazacamda
affetmek büyüklükdür ama bence çok affedincede aynı şeyler tekrarlanıyorr yani iyi niyet suistimal ediliyor bende affettim 1 kere ama sanki hala aynı şeyler yapılıyormuş gibime geliyor herkeste böle sanırım affettiğimiz kişiye karşı ciddi güven problemi yaşanıyor sonrasında
annemi kaybettiğimde dayımın yalanlar söyleyerek manevi destekte bulunmayışını affetmedim ve unutmadım unutmayacağım... elbet bir gün sıra bana da gelecek!!!
aynı dengesızlıgı 2 kez düşük yapmıs olan ablama bır arkadası yaptı..o kadar uzuldu ve kahrettıkı ablam .. aradan 1 hafta gecmedı kızın düşük haberı geldı ve o sıralarda ablamın hamıle oldugunu ogrendık.. ve bu dengesızın hamıle kalması daha sonra pekte kolay olmadı... eden bulur canını sıkma..rabbım sanada en guzelınden nasıp eylesın ınsaallah.bebeğimi kaybedişimin 2. gününde ziyaretime gelip 3 aylık göbeğini okşayarak bebeğimle çok mutluyum diyen şuursuzu affetmedim, unutmadım, unutmayacağım, unutturmayacağım. Az kaldı bekliyorum hele bir doğursun.
Cok zor affederim önce süründürür hesabi keserim yani aynisini ona yapar sonra affederim ve unuturum!
bebeğimi kaybedişimin 2. gününde ziyaretime gelip 3 aylık göbeğini okşayarak bebeğimle çok mutluyum diyen şuursuzu affetmedim, unutmadım, unutmayacağım, unutturmayacağım. Az kaldı bekliyorum hele bir doğursun.
aynı dengesızlıgı 2 kez düşük yapmıs olan ablama bır arkadası yaptı..o kadar uzuldu ve kahrettıkı ablam .. aradan 1 hafta gecmedı kızın düşük haberı geldı ve o sıralarda ablamın hamıle oldugunu ogrendık.. ve bu dengesızın hamıle kalması daha sonra pekte kolay olmadı... eden bulur canını sıkma..rabbım sanada en guzelınden nasıp eylesın ınsaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?