- Konu Sahibi asigimkralime
-
Biraz eski kafalı düşünüyor olabilirim o yüzden kusura bakmasın kimse. ben şuan sözlüyüm ve sözlümle yüzeysel ilişki dışında bişey yapmıyoruz ve o bi erkek hızlı takılan birisiydi önceleri 6 yıl kankasıydım sonradan çımaya başladık. o yüzden bütün geçmişini biliyorum. günümüzde sonu mutlu sonla biten diye tabir ettikleri masaj salonları vs... çok yaygın ve sözlümün bu yerlere ayda bir defa gittiğini biliyorum bana her ne kadar cinsellik yok desede buna inanmam için aptal olmam gerektiğini oda biliyor ama onunla tam bi ilişki yaşayamadığımız için saflığa vuruyorum olayı. ben tam anlamıyla cinselliği hiç yaşamadım ama onun benden önce birçok defa yaşadaığını biliyorum ve alışmış kudurmuştan beterdir diye düşünüyorum o yüzden pek sesim çıkmıyor. erkekler bi yaşa kadar yapıyormuş bunu en iyisi huzur islamda kavramını yerleştirmek lazım kafalarına başka çaresi yok bunun...
Ben ona hayatı zehir etmeyi çok iyi biliyorum ama onun hayatını zehir edince benimde mutlu olamayacağımın farkındayım. Hem bunu yapmayan erkek yok ve örnekleri bu kadar çokken neden elimdekini bırakıp yeni maceralara atıyımki kendimi. başka biriyle evleneyim desem onun yapmayacağınında garantisi yok. yok ben tek tabanca yaşarım diyosan o ayrı mesele. ama ben yaşayamam heralde...
bu devirde öyle erkek bulmak zor.Evlilikte ilk dokunduğun ten kocan olmalı,ve kocanın da ilk dokunduğu ten senin tenin olmalı bence.Şimdi artık öyle erkek yok,iğneyle kuyu kazsan zor bulursun.En son yaşadığım bu şey beni de nefret ettirdi erkeklerden.Şuan evlenmeye bile korkar oldum.Şuan gözümde her erkek sadakatsiz.
Benim çevremde ve akrabalarımdagörmediğim birşey. Ailemde ve yakın çevremde sadakatsizlik asla olmadı ben görmedim evlenden önce birliktelik yaşayan. O yüzden ben hep öyle saf ve temiz bir eş hayal ettim.
O yüzden bir erkek geçmişinde yaşadığı birliktelikten bahsettiğinde ne söyleyeceğimi şaşırıyorum.
inşallah canım sitediğin gibi saf ve temiz erkek çıkar karşına .kaydirigubbakcemile3
cadı akannehirakannehir...ne gülüyorsun :kedi::kedi::kedi: Allah herkesin gönlüne göre verir.opuyorumnanaktan
aynı şeyi bende yaşadım ve oturup konuştum. bende bi eksiklik gördüğün içinmi yaptın dedim
- bunun eksiklikle alakası yok, duygusallık olmadığı için yaptığım şeyin seni aldatmak olmadığını düşünüyorum o yüzden cesur davranıyorum bu konuda diyor.
Bidaha yapmaman için ne yapmamı istersin dedim
- kavga etme benle diyor. yalnızlaşıp zayıf düşüyormuş dertleşecek birini arıyormuş yanına
Cinsel açıdan birlikte olmamamız etkiliyormu diyorum
- Onları katarsan seni hep aldatıyorum diyor.
Bu erkekler nasıl varlıklar anlamış değilim ama birde ter açıdan bakıyorum aldatıldığımız kişiler kendi cinslerimiz ve bi şekilde haberleri var. Haberleri olmayanlarda bir erkeğe çok çabuk kanıyorlar ve kanıyoruz.
Biraz eski kafalı düşünüyor olabilirim o yüzden kusura bakmasın kimse. ben şuan sözlüyüm ve sözlümle yüzeysel ilişki dışında bişey yapmıyoruz ve o bi erkek hızlı takılan birisiydi önceleri 6 yıl kankasıydım sonradan çımaya başladık. o yüzden bütün geçmişini biliyorum. günümüzde sonu mutlu sonla biten diye tabir ettikleri masaj salonları vs... çok yaygın ve sözlümün bu yerlere ayda bir defa gittiğini biliyorum bana her ne kadar cinsellik yok desede buna inanmam için aptal olmam gerektiğini oda biliyor ama onunla tam bi ilişki yaşayamadığımız için saflığa vuruyorum olayı. ben tam anlamıyla cinselliği hiç yaşamadım ama onun benden önce birçok defa yaşadaığını biliyorum ve alışmış kudurmuştan beterdir diye düşünüyorum o yüzden pek sesim çıkmıyor. erkekler bi yaşa kadar yapıyormuş bunu en iyisi huzur islamda kavramını yerleştirmek lazım kafalarına başka çaresi yok bunun...
bence çokdannn bitir şimdi diceksin kolay değil ama çok kolaydır aslında zamann zamann şimdiden diyim balık başdan kokar bide evli olsan katlanırmısın bu duruma bu işin sanalı manalı yok adam bulduğu yerde aldatıcak yapısı belli üzülmek isdemiyosan unut gitsin daha neler çıkar karsına aklinialirimsmile
Sendw gerçekleri söyledin ama kırıcı olmadın bu yüzden teşekkür ederim.Verdiğim şansı iyi değerlendirmedi.Bir daha affedersem bu artık benim hatam olur.Niçin hep erkkeler farklı heyecan arıyor,elindekiyle yetinmiyorlar.artık duygusal düşünmüyorum.Şu bayram bitsin ayırıcam yollarımı.
asigimkralime ben özelden mesaj atamıyorum canım 50 mesaja ulaşmadığım için halbuki ne güzel de bi mesaj yazmıştım sana :çok üzgünüm:
bu yazdıklarınızı hala okuyorum defalarca ama bir türlü terk edemiyorum
yaşadıklarını sadece sen biliyorsun. o yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle davran :1hug:
canım bende aynı durumda aldatılmıstım hem sanalda hem normal hayatta 5 para etme zısnanalrla am asenın 5 sene cok uzun canım her erkek bu 5 sene ıcınde bı yakınlasma ısteyebılır dıye dusunuyorum ama tabıkı bızden olumlu yanıt almaması lazım ama yınede kendınden uzaktasırmamak lazım nişanlın bence ılgı beklıyo yada ıhtıyaclarını karsılayacak bırısını arıyo anlam veremıyorum bence sen otur onunla konus baska sekıld eyol bulamazsın neden boyle yaptıgını sor mantıklı bı cevap versın vermezse sen bastır ustune haklı oldugunu soyle bakalım o zaman ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?