Affettim, yine aldatıldım ....

Bütün erkekler yapıyor diye bişey yok.lmaz: Sözlünün başkası ile birlikte olduğunu bile bile yüzüne bakabildiğine inanamıyorum. Seni yargılamak haddim değil tabi ki, mutluysan kimseyi ilgilendirmez ama inanamadım ve bana acayip ters o yüzden sessiz kalamadım.
:bbo:

Benim çevremde ve akrabalarımdagörmediğim birşey. Ailemde ve yakın çevremde sadakatsizlik asla olmadı ben görmedim evlenden önce birliktelik yaşayan. O yüzden ben hep öyle saf ve temiz bir eş hayal ettim.
O yüzden bir erkek geçmişinde yaşadığı birliktelikten bahsettiğinde ne söyleyeceğimi şaşırıyorum.

inşallah canım sitediğin gibi saf ve temiz erkek çıkar karşına .kaydirigubbakcemile3

cadı akannehirakannehir...ne gülüyorsun :kedi::kedi::kedi: Allah herkesin gönlüne göre verir.opuyorumnanaktan

canım benim sen beni yanlış anladım :roflol: o öpücüğü ben sana göndermiştim.yapmış olduğum dilek için değil.Dileğimde gayet samimiydim canım.Yanlış öpcücük oldu.

:1hug: bu doğrusu .

ayy bu ne bee kusura bakma ama kusucam kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
duygusal olmayınca aldatmış olmuyo muymuş
bi de kavga edince yapıyomuş
sen de bi kadın olarak göz mü yumuyosun bunlara :bbo::bbo:

bence çokdannn bitir şimdi diceksin kolay değil ama çok kolaydır aslında zamann zamann şimdiden diyim balık başdan kokar bide evli olsan katlanırmısın bu duruma bu işin sanalı manalı yok adam bulduğu yerde aldatıcak yapısı belli üzülmek isdemiyosan unut gitsin daha neler çıkar karsına aklinialirimsmile

evet canım kolay olmayacak çünkü onca senenin anıları var.anılar hemen silinmiyorki....
böyle hergün kuşku ile acı çekeceğime zamanlara yaralarımı sararım daha iyi.teşekkürler yorumun içina.s.

suanda bende hemen hemen senin durumundayim..insallah cabuk atlatirsin.. ben bayramida beklemedim ayrildim ama hala aklim orada.. sürekli neden, acabalarla kendi kendime aci cektiriyorum istemeden...

ooo daha nişanlıyken böyle gözü dışarıdaysa evlenince sen zapt edemezsin bu adamı söyliyeyim,her fırsatta aldatır,sende kendini yıpratmakla kalırsın. İnsanlar değişmez hele evlendikten sonra değişir diyosan unut bunulmaz: kesinlikle ayrıl,seni hakeden biri olsa zaten her gördüğüne çok güzelsin diye sulanmazklava: bırak defolup gitsin ve aslada geri adım atma

canım yarın bir gün evlendin bu adamla ne olacak ?? sürekli tetikte, içinde şüphelerle mutluluğunun tadını çıkaramıyacaksın..sürekli takipte olacaksın, düşüneceksin, yorulacaksın asla huzur içinde olamıyacaksın.. sevgi neye yarar huzur olmadıktan, güven olmadıktan sonra?? biliyorum hiç kolay değil canım 1 ay, 2 ay belki 1 yıl acı içinde kıvranacaksın ama sonunda bitecek acın.. sarılmayacak hiç bir yara yoktur şu hayatta.. asıl bu ilişkiye devam edersen yaran iyileşmez.. tam kabuk bağlar bi daha kanar..

ayrılmalısınız tabii ki bu adamla bir ömür geçmez sanalda yapan reeldede yapar bu kaçınalmaz bir sonuç

asigimkralime ben özelden mesaj atamıyorum canım 50 mesaja ulaşmadığım için halbuki ne güzel de bi mesaj yazmıştım sana :çok üzgünüm:

3 defa aldatıldım diyorsun hala nasıl güvenebiliyorsun? Sanal ya da gerçek ne fark ederki senden başkasına o gözle bakmış mı bakmış, bence sizin aranızdaki aşk daha doğrusu nişanlınızın size duyduğu aşk o dakikada bitmiş... Zorla ucundan çeke çeke nereye kadar? Evlenince farklı mı olacak burada kaç kadın arkadaşımız aynı sebeplerden ötürü boşandı saymakla bitmez. Göz göre göre bir insan kendini yıkmamalı, kendine saygı duymalı...

selam canım onun her dediğini yaptım,sözünden dışarı çıkmazdım.Çok fazl sevdim onu hatta kendisi bile bu kadar sevmen bunaltıyor demişti bir keresinde bende biraz daha mesafeli davranmıştım.ilk hatasında konuşmuştum herkes yapıyır ne var bunda demişti.Kavga edince birşeylere yöneliyorum falan demişti.Bende kavga edince bende başak erkeklerle mi konulayım dedim,çözüm bumu dedim.Sonra affet bir daha olmayacak falan dedi ama 1sene sonra aynısını yine yapmış.Ben buna anlam veremiyorum herşeyiyle onu çok severken ve ben bir kere olsun başka erkek düşünmemişken onun hemen başka kadınlar kayması canımı acıtıyor.Hala canım acıyor ama nedense bir türlü bırakamıyorum.

Senin için çok sevdiğim bir şiiri paylaşıyorum...

Kadın adamı çok seviyordu...
Yemyeşil ovalarını verdi adama
Yaşam fışkıran.
"Beni s...eviyor musun?"
"Evet" dedi adam...
Güneşini ayını verdi kadın
Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına...
"Beni seviyor musun?"
"Tabi" dedi adam...
Kadın çağladı
Gürül gürül akan pınarını verdi adama.
"Beni seviyor musun?"
"Elbette" dedi adam...
Kadın bağlandı
Yaşam ipini adama verdi.
Bir oldular tek oldular adamla.
"Beni seviyor musun?"
"Biliyorsun" dedi adam...
Kadın dağlarını verdi adama
Tırmandılar doruklara.
"Beni seviyor musun?"
Aşağılara baktı adam zirveden.
Başkalarını gördü
Sustu adam
Ağladı kadın...
Gözyaşını verdi adama
Almadı adam...
Kadın onurunu verdi adama
Şaşırdı adam...
Sordu yine usulca kadın
"Beni mi seviyorsun?"
"Onu da seviyorum seni de" dedi adam...
Sustu kadın...
Verecek bir şeyi kalmadığında...
"Senin yüreğine ihtiyacım var" dedi adam
Başkasını sevebilmek için...
Çıkarıp yüreğini verdi kadın.
Korktu adam...
"Beni sevmiyor musun?" dedi adam.

Sesi yoktu kadının söyleyemezdi.
Gözleri yoktu kadının ağlayamazdı.
Kalbi yoktu kadının sevemezdi.
Onuru yoktu kadının yaşayamazdı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…