- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.795
- 598
- 31
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Ya allah askina haksiz miyim simdi.Jfjjgjjghfhfjjfjfjfj öldüm burda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya allah askina haksiz miyim simdi.Jfjjgjjghfhfjjfjfjfj öldüm burda![]()
Hangi kultur bu homohabilisler mi neandertheller mi. Ulan kadın kovaya sıcicak nerdeyse kovaya. Once bir yikar sonra pecete ile kurularsin. Bu igrenclik nerenin kültürü yaBana da sadece kağıtla temizlemek rahatsız edici geliyor. O şekilde yapmıyorum. Ama dünyada milyonlarca insan da o şekilde yapıyor. Başkalarından saygı bekliyorsak eğer önce kendimiz saygı duymalıyız. Konu sahibi özelinde söylemiyorum. Kadına pis demeden önce bunun kulturle ilgili olduğunu fark edin.
ben ıslak mendili bile klozete atıom. Annem hiç koymazdı çöp kovası. Baska evlerde görüp şaşırırdım. Müstakiller çabuk tıkanır o yüzden koyuyorlar demişti. Bende hiç koymadım kendi evime. Wc banyo temizlediğim yetmiyo bide onumu temizlicem
Ay midem kalktı. Psikolojikman bok kokuları alıyorum. Sadece Peçeteyle temizlense bile orda kalıntı kalır. Giydiklerin kokar bir de o kıyafet kirlilikte duracak. Banyo ve tuvalet kokar. Nefes aldıkça cigerlerimize girecek o mikrop bakteriler. Gerçekten çözüm çöp kovasini kaldırmak değil ki kadın o popoyla her yere oturuyor.Offf benimde böyle bir anım var…Yeğenime bakarken misafir gelmişti akşam yemeğine, ertesi gün tuvaletin çöpünü atmak için boşaltırken elime kaka bulaşmıştı…Birisi taharetlenmeden öylece silip atmış bende acele ederken görmedim…Eşinizle ağız birleyin siz sanki eşinizi uyarıyor gibi yapın “hayatım tuvaletin çöpüne kağıtları öylece atmayalım koku yapıyor ve hoş bir görüntü olmuyor.” diyin onun yanında…![]()
Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Şimdi bu yorumu yazacaktım popoyu silip o görüntüyü kapatmak için peçeteyi buruşturup atsın bari.Cebine doldurmasın ama öyle dışkı görünür şekilde de atılmaz ki çöpe
Bütün ev b.k oldu be.Ay midem kalktı. Psikolojikman bok kokuları alıyorum. Sadece Peçeteyle temizlense bile orda kalıntı kalır. Giydiklerin kokar bir de o kıyafet kirlilikte duracak. Banyo ve tuvalet kokar. Nefes aldıkça cigerlerimize girecek o mikrop bakteriler. Gerçekten çözüm çöp kovasini kaldırmak değil ki kadın o popoyla her yere oturuyor.
O çöp kovasini neden koydunuz ozaman?? Bizde o şekilde kullanıyoruz giderlerimiz tıkandığı için atmıyoruz. Icine poşet koymuyor musun poşeti al at ne var bunda?? Benim kayinvalidem yatalakti altindan alıyordum neden tiksineyim. Siz bi poşetin lafını yapıyorsunuz.Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Çöp kovasına da çöp atmanın adabı var. Topla dışkı atılır mı hiç? Mikrop ürer orda. Taharet musluğu diye bişey var ayrıcaO çöp kovasini neden koydunuz ozaman?? Bizde o şekilde kullanıyoruz giderlerimiz tıkandığı için atmıyoruz. Icine poşet koymuyor musun poşeti al at ne var bunda?? Benim kayinvalidem yatalakti altindan alıyordum neden tiksineyim. Siz bi poşetin lafını yapıyorsunuz.
Atıyorsun bari ört üstünü.Çöp kovasına da çöp atmanın adabı var. Topla dışkı atılır mı hiç? Mikrop ürer orda. Taharet musluğu diye bişey var ayrıca
Ya bence konu sahibesi haklı eleştirenler de var ama çöp kovasına hacetini gidermekle aynı şey bu yapılan. Eşi de normal karşılıyorsa, eşi çöp kovasını temizleyebilir. Şahsen ben kocamın peçetesini bile o halde atmam.Atıyorsun bari ört üstünü.![]()
Tiksiniyorum diye yakınıyor konu sahibi. Ayrıca annesi yaşındaki kadına temizlik adabını öğretecek değil yaptığı yanlista olsa söylenir mi bu ?? Kendi anneniz olduğunu düşünün ve gelini böyle birsey söylediğini düşünün empati yapın biraz. Yaşlı insanları idare etmek kirmamaya çalışmak bu kadar zor mu.Çöp kovasına da çöp atmanın adabı var. Topla dışkı atılır mı hiç? Mikrop ürer orda. Taharet musluğu diye bişey var ayrıca
Çöp kovasını kaldırın ortadanHerkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Hijyen farklı bir durum ve dediğim gibi her şeyin adabı var gidip de pislik misin öğk bu ne derse tabii kırıcı olur ama tuvalet kağıdı eriyor gidere atarsan tıkamaz çöp kovasında bakteri ürer atma lütfen derse kırıcı olmaz. Tiksinmekte haklı değil mi yani? B.k görmek zorunda mı? Kayınvalidesi de düşünceli olmalı bunu temizleyen de insan ben peçetelerimi kapalı şekilde koyayım felan demeli.Tiksiniyorum diye yakınıyor konu sahibi. Ayrıca annesi yaşındaki kadına temizlik adabını öğretecek değil yaptığı yanlista olsa söylenir mi bu ?? Kendi anneniz olduğunu düşünün ve gelini böyle birsey söylediğini düşünün empati yapın biraz. Yaşlı insanları idare etmek kirmamaya çalışmak bu kadar zor mu.