• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affiniza sığınarak soruyorum !!

Islak mendiller, pedler en çok tıkayan şeyler.
Daha önce çalıştığım kurumda bir kaç kez böyle bir görüntüye maruz kaldım. Temizlik görevlileri için çok zordu o temizlik.
Öğrencilere o sebeple verdiğimiz ilk eğitim budur.
Çünkü herkesin ailesinde tuvalet eğitimi aynı şekilde verilmiyor.
Toplumda genel geçer kurallar vardır ama ailemizin her söylediği doğru olmayabiliriz.
Tuvalet kağıdını ise en hızlı eriyenden tercih ediyorduk alırken.
Yoksa dışkı vs takılabiliyor yoğun kullanılan yerlerde özellikle.
Ped kesin tıkar. Eriyen ped olcagını sanmıyorum.
Ama ıslak mendil biraz insaflı

Ped için falan da mı koymuyorsunuz kova?

Ya ben bunca yıl çiş-kaka dışında bişey atmadım klozete. Herkes böyle sanıyodum :KK53: Bazı tuvaletlerde o peçeteler tek sifonda gitmiyor mesela. İnsanların arkasından girdiğimde birkaç sifon ona çekiyorum önce. Hep derdim neden böyle yapıyolar acaba sifonu çekti kakası gitmedi de örtmeye mi çalıştı :KK70:
Poşet ayarlıyorum işim bitince atıyorum. Özellikle tıkanan evler varsa tabiki konulur. Zemin katta oturmuştum bi ara normal çişimiz bile zor gidiyodu düşün bak. Kaldıki peçete gitcek.

Dünyanın her yerinde taharet musluğu kullanılmıyor haberiniz olsun. Kullanmayanlar da biz kullananları elinizle b** temizliyorsunuz pisler diye aşağılasa hoşumuza gitmez diye düşünüyorum.

Yani mevzu nasil carpitilir resmen örneği gibi bir cevap olmuş.

O zaman anlayacaginiz sekilde acik konusuyorum diger arkadaslar kusura bakmayin 🤣

Şimdi şöyle ki. Eğer bok hala mabadinda duruyorsa ve taharet musluğu olmayan bir ulkedeyse (ki konu sahibi turkiyede ) once kabasini alir atar tuvalete haaaa atamiyor mu o zaman alın akı gibi boklu peçeteyi yayarak atmaz kovaya, katlar baska peceteye de sarar öyle atarsin.

İğrenç otesi bir durumu kivira kivira bir yere vardirmaya ne gerek var allah askina.

Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Ya bu cop meselesinden tiksinen bir tek benim saniyordum. Cidden gittigim yerde cok sıkısmazsam tuvalete girmem. Evde de cop kutusu asla koymam tuvalete. Su zamana dek sorun yasamadim. Kendimin bile olsa asiri asiri tiksiniyorum temizlik takintim var bu konuda. Bence haklisiniz. Ben yerinizde olsam copu kaldirip atardim. Sordugundaysa buna olan rahatsizligimi belli ederdim. Acikca soylerdim.

Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Temizlik imandan gelir taharet diye bir şeyim olduğunu kimse kaynananıza anlatmamış demek ki🥺 taharet alınır peçeteyle silinir öyle çöpe atılır yaptığı pisliği olduğu gibi alıp külodunu mu çekiyor 😭 Allah sabır versin canım bu yaşlara laf anlatılmaz çok geç kalınmış😔

Tuvalet kağıdı bokumuzu silmek için degidlr orayı yikadiktan sonra kurulamk içindir önce bunu anlatın kimlerle tokalsiyoruz ya🤢

Sonradan okudum,kapağa bulaşmıştir diye iğreniyormus. Bence bunun da çözümü kaynana evdeyken kullanmak için kapaksız bir çöp kutusu almak .
Eki Görüntüle 3186837
Şu mesela hem güzel hem ucuz. İstese de oraya buraya pislik degdiremez kimse. Tek kullanimlik eldivenle, çöpün ağzını kapattıgi gibi biter gider mesele.
Ay bu da kokar yaaa boklu boklu

Temizlik imandan gelir taharet diye bir şeyim olduğunu kimse kaynananıza anlatmamış demek ki🥺 taharet alınır peçeteyle silinir öyle çöpe atılır yaptığı pisliği olduğu gibi alıp külodunu mu çekiyor 😭 Allah sabır versin canım bu yaşlara laf anlatılmaz çok geç kalınmış😔
Yani bilmiyorum inşallah tuvalet kağıdıyla pisliği aldıktan sonra taharetleniyordur yani öyle olmasını umuyorum en azından bilmiyorum ya çok kötü

Ay sayfalarca öz bakım konuşulmuş, kadının kıçı da çamaşırı da kendisine ait, pes yani, konu sahibi kvnin donunu makineye atarken gördüm iğrençti dememiş, bir şekilde temizleniyor demek ki, varsa kocasından başka kimsenin muhatap olmayacağı bir alan yani, kime ne nasıl temizlediğinden. Vallahi şınca lafı sayan sözde hümanist kk ahalisine hayretle bakıyorum. Kim iğrenç bilemedim.

Olayın çözümü çöpü kaldırmak, hepsi bu kadar. Ya da çöpü direk kv çıkaracak.

Tuvalet kagıdını amacına uygun ve çöpü de amacına uygun kullanıyor. Of mıdem bulandı

Maalesef benim kayınvalideler geldiğinde ben de görüyorum aynı şeyi. Kayınpeder yapıyor diye tahmin ediyorum. Yani hadi sildin ama öyle görünür şekilde atılır mı ya iğreniyorum. İnsan gelin tiksinir diye bir düşünür. Bizde iki banyo var. Onlar geldiğinde sadece temizlemeye giriyorum oraya. Ama hep aynı manzara. Günlük temizliyorum içim rahat etmiyor. Şeffaf eldivenlerden koydum banyoya kutuyla. Hiç el değmeden temizliyorum çöpünü alıyorum hemen atıyorum evden.Eşime de söylemeliyim diye düşünüyorum artık.

Back
X