• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affiniza sığınarak soruyorum !!

Ben ıslak mendille dolu olanı gördüm işte.
Her apartmanda her daire aynı şekilde düşünse büyük risk.
Evet bende görmüştüm kız majyajını silmiş silmiş atmış toplu bi şekilde. Okadar abartınca haliyle tıkanmıştı. Hatırladım

Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
En iyi çözüm onlara tuvalet kağıdıyla kurumda ki gibi test yapıp göstermeniz.İnanirlarsa bu dertten kurtulursunuz🤷

O çöp kovasini neden koydunuz ozaman?? Bizde o şekilde kullanıyoruz giderlerimiz tıkandığı için atmıyoruz. Icine poşet koymuyor musun poşeti al at ne var bunda?? Benim kayinvalidem yatalakti altindan alıyordum neden tiksineyim. Siz bi poşetin lafını yapıyorsunuz.
Si yaptınız diye herkes yapmak zorunda mı?

Yorumları okumadan yazıyorum bizi Avrupadan ayiran gurur duyduğumuz taharet musluğunu kullanma yasinda degilmi bu kadın
Offf o da çok sıkıntı. Benim babaannem o musluğu kullanır ama ellerini yıkamazdı. Ne var ben zaten temizlenirler elime de su değdi diye sabunla da yıkamazdı. Bide öylesi var. Poposunu onunla temizleyip sonra ellerini yalamayanları görünce yine midem kalktı

Tuvalet kağıdının tıkamadığını, suda eridiğini ilk defa burda gördüm çevrem de dahil. Hangi markaymış suda eriyen biri hayrına söyleyebilir mi? O üç katlı olanların falan eriyeceğine inanamıyorum yani, ben onlardan alıyorum.

Son düzenleme:
Offf o da çok sıkıntı. Benim babaannem o musluğu kullanır ama ellerini yıkamazdı. Ne var ben zaten temizlenirler elime de su değdi diye sabunla da yıkamazdı. Bide öylesi var. Poposunu onunla temizleyip sonra ellerini yalamayanları görünce yine midem kalktı
Yalamayanlari yazdiginizi gorunce benimde midem kalkti sanirim yikamayanlari yazacaktiniz.

Bu sitede kakalı g.t duyarı da gördüm ya. Daha bir şeye şaşırmam
El de değil üstelik hani misafir gelir, bi daha ne zaman gelir Allah bilir biri de değil; kaynana. Düzenli aralıklarla geliyor bu kadın. Düzenli olarak çöplüğüne b.k bırakıyor, o popişle her yere oturuyor. Baş olunmaz ki.

Ya şimdi beni pis pis konuşturacaksınız illa :KK70: Taharet yapsan bile bazen bazı durumlarda önce bi tuvalet kağıdıyla temizlemen gerekebiliyo ya hani :KK70: Hastalık hali var,bilmem nesi var var oğlu var. Daha açık anlatıp mide bulandırmak istemiyorum. :KK70: Neyine şok oldunuz bu kadar,neyini teyi edicen ki? :KK70:
Ev sahibinden teyit edeceğim kanalizasyona tuvalet kağıdı atılabilip atılamadığını? Yani hiç o kadar zayıf bi kanalizasyon sistemi olan eve denk gelmedim şu ana kadar bu da beni şaşırttı bi çoğumuz gibi

Ev sahibinden teyit edeceğim kanalizasyona tuvalet kağıdı atılabilip atılamadığını? Yani hiç o kadar zayıf bi kanalizasyon sistemi olan eve denk gelmedim şu ana kadar bu da beni şaşırttı bi çoğumuz gibi
Dikkat ederseniz fazla atılırsa tıkanır yazmışım. Denemesi bedava. Tuvalete biraz peçete doldurup deneyin isterseniz böylece teyit etmenize de gerek kalmaz. İlk elden tecrübe etmiş olursunuz.

Dikkat ederseniz fazla atılırsa tıkanır yazmışım. Denemesi bedava. Tuvalete biraz peçete doldurup deneyin isterseniz böylece teyit etmenize de gerek kalmaz. İlk elden tecrübe etmiş olursunuz.
Neden fazla atayım deli miyim müsrif mi? Gerçekten bana çok yabancı asla aklıma gelmeyecek bi problem olduğu için şaşırmıştım bu kadar mevzu olacağını düşünmemiştim cidden çok gereksiz bi tartışmaya döndü bu şu an kusura bakmayın ben denemek yerine teyit etmeyi tercih ederim😂 yani hani çocuk için falan belki10-12 yaprak atmışızdır çok şükür bi problem yaşamadık da yarım rulo atılsa elbette ki sıkıntı yaratır nerde olsa, en problemsiz yerde bile. denemeye bile gerek yok.

Neden fazla atayım deli miyim müsrif mi? Gerçekten bana çok yabancı asla aklıma gelmeyecek bi problem olduğu için şaşırmıştım bu kadar mevzu olacağını düşünmemiştim cidden çok gereksiz bi tartışmaya döndü bu şu an kusura bakmayın ben denemek yerine teyit etmeyi tercih ederim😂 yani hani çocuk için falan belki10-12 yaprak atmışızdır çok şükür bi problem yaşamadık da yarım rulo atılsa elbette ki sıkıntı yaratır nerde olsa, en problemsiz yerde bile. denemeye bile gerek yok.
Bizde zaten can sıkıntısına peçeteleri doldurmuyoruz hanımefendi bizde deli değiliz çok şükür :D tamam siz teyit edin ev sahibi evin inşaat sürecine,gider borularının genişliğine falan hakim olduğu için size net bir cevap verebilir :D iyi günler :D

Back
X