• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affiniza sığınarak soruyorum !!

Ay sayfalarca öz bakım konuşulmuş, kadının kıçı da çamaşırı da kendisine ait, pes yani, konu sahibi kvnin donunu makineye atarken gördüm iğrençti dememiş, bir şekilde temizleniyor demek ki, varsa kocasından başka kimsenin muhatap olmayacağı bir alan yani, kime ne nasıl temizlediğinden. Vallahi şınca lafı sayan sözde hümanist kk ahalisine hayretle bakıyorum. Kim iğrenç bilemedim.

Olayın çözümü çöpü kaldırmak, hepsi bu kadar. Ya da çöpü direk kv çıkaracak.
Defolsun kendi evinde kalsın o zaman o halde koltuğuma çarşafıma oturacağına olur mu öyle şey ya 5 yaşındaki çocuk bile daha temiz
Ay midem kalktı. Psikolojikman bok kokuları alıyorum. Sadece Peçeteyle temizlense bile orda kalıntı kalır. Giydiklerin kokar bir de o kıyafet kirlilikte duracak. Banyo ve tuvalet kokar. Nefes aldıkça cigerlerimize girecek o mikrop bakteriler. Gerçekten çözüm çöp kovasini kaldırmak değil ki kadın o popoyla her yere oturuyor.
allahım çok mutluyum ruh ikizimi buldum😂😂😂😂 hele şu ciğere girme meselesi yemin ederim aynı ben😂

E nereye atacak ki? O zaman çöp kutusu neden var? Fazla atılınca kağıtlar gideri tıkayabiliyor.
Ya bu mesajların çokluğuna inanamadım. Ben banyoda ıslak mendil pamuk pamuklu çubuk ped vb için kova bulunduruyorum tuvalet kağıdını da hep tuvalete atarız zaten taharet alındığı için elimize rulo yapmıyoruz iki üç yaprak da tek sifonla gider zaten. Yani çok şaşırdım tuvalet kağıdının çöpe atıldığı avmler restoranlar vs gördüm ama evlerde hiç şahit olmadım şok içindeyim, yeni eve çıkarsam da mutlaka bunu teyit edeceğim tuvalete atılmayan yeri tutmam heralde asla aklıma gelmezdi şoktayım

Tiksiniyorum diye yakınıyor konu sahibi. Ayrıca annesi yaşındaki kadına temizlik adabını öğretecek değil yaptığı yanlista olsa söylenir mi bu ?? Kendi anneniz olduğunu düşünün ve gelini böyle birsey söylediğini düşünün empati yapın biraz. Yaşlı insanları idare etmek kirmamaya çalışmak bu kadar zor mu.
Ne alaka ya temizlik adabı her yaşta öğrenilir. Annemiz yaşta babamız yaşta diye diye tepemize çıkıyorlar. Kural kaide yok, yola çöp atan mı dersin, sıraya girmeyen mi dersin. Toplumsal kurallardan bir haberler. Neymiş o yaştaki insana bir şey mi öğreteceğiz. Oldu canım 😑

Ooofff işin gücün boş duyar kasmak..

Senin zihniyetin zaten m.ö 345594848 lerde kalmış. Kadin kovaya sicsa onu da normal görürsün şaşırmadım.

Konuya gelirsek sen kadinin mabadina millet odaklandi sanip birde kocasi bilir orayi kimseyi ilgilendirmez diyorsun ya gerçekten burda mevzu kv nin kıçı mi sence.

Eleştiren herkese bu durum yabancı ve el, kiyafet, ortak alan kullanimi açısından mide bulandırıcı geldi.

Yoksa senin bu dahiyane çözümün bizim aklimiza veya konu sahibinin aklina gelmediginden degil. Dert diye açmış konuyu dertleniyoruz bizde Einstein 🤣🤣
Sizler uzay çağındasınız zihniyet olarak maşallah. Ben duyar kasıyorsam siz ne yapıyorsunuz. Sizi ilgilendirmeyen hijyenin duyarını kasmak değil mi bu. Kadının mabadına odaklanan da bizzat sizlersiniz. El hijyeni herkes için önemlidir de mabad hijyeni bireyseldir, bu kadar deşeleyip mide bulandırılmaz. Kimseyi de ilgilendirmez. ister ıslak mendille temizlenir ister domestosla yıkar isterse sadece mendille siler. Yarın evladın büyüdüğünde görürsün bu kadar müdahil olamayacağını, ona bile istediğin gibi yaptıramayacaksın büyük ihtimalle.

• Maşallah
Reactions: JES
Ya bu mesajların çokluğuna inanamadım. Ben banyoda ıslak mendil pamuk pamuklu çubuk ped vb için kova bulunduruyorum tuvalet kağıdını da hep tuvalete atarız zaten taharet alındığı için elimize rulo yapmıyoruz iki üç yaprak da tek sifonla gider zaten. Yani çok şaşırdım tuvalet kağıdının çöpe atıldığı avmler restoranlar vs gördüm ama evlerde hiç şahit olmadım şok içindeyim, yeni eve çıkarsam da mutlaka bunu teyit edeceğim tuvalete atılmayan yeri tutmam heralde asla aklıma gelmezdi şoktayım

Kadın taharet alsa zaten kağıt temiz çıkacağı için çöp kutusuna da atabilir. Sanırım sorun kadının taharet almaması, doğrudan kağıtla girişmesi. Ben de buna çok şaşırdım çünkü eskiler daha hassastır bu taharet konusunda.

Ya şimdi beni pis pis konuşturacaksınız illa :KK70: Taharet yapsan bile bazen bazı durumlarda önce bi tuvalet kağıdıyla temizlemen gerekebiliyo ya hani :KK70: Hastalık hali var,bilmem nesi var var oğlu var. Daha açık anlatıp mide bulandırmak istemiyorum. :KK70: Neyine şok oldunuz bu kadar,neyini teyi edicen ki? :KK70:

Sizler uzay çağındasınız zihniyet olarak maşallah. Ben duyar kasıyorsam siz ne yapıyorsunuz. Sizi ilgilendirmeyen hijyenin duyarını kasmak değil mi bu. Kadının mabadına odaklanan da bizzat sizlersiniz. El hijyeni herkes için önemlidir de mabad hijyeni bireyseldir, bu kadar deşeleyip mide bulandırılmaz. Kimseyi de ilgilendirmez. ister ıslak mendille temizlenir ister domestosla yıkar isterse sadece mendille siler. Yarın evladın büyüdüğünde görürsün bu kadar müdahil olamayacağını, ona bile istediğin gibi yaptıramayacaksın büyük ihtimalle.
Çocuklarını dövmeyi normal gören kadının öngörülerini kusura bakma da anca mabadima takarım.

Küçük çocuğu 50-60 yaşında kadınla kıyasladığına göre senin yavrular iyi çekmiştir elinden.

İstediğimi evladima yaptirma gibi bir amacim yok zaten, ozbakim becerilerini kazandirmaya calismam kafi, sen evlatlarina istediğini yaptirirsin dayakla falakacı zemheri..

Yorumları okudum gelgelelim gerçeklere arkadaşlar birçok kişi tuvalet sonrası direk orayı yıkamaktan tiksinir önce bir temizler sonra su ile taharet arkasından kurular , hatta bir çok kişi bence bu şekilde ilerliyor teyze de aynı şeyi yapıyorsa doğal olarak kirlenmiş bir peçete mevcut , tıkar mi tikamaz mi kısmını tartismiyorum bir çok sitede kağıt atılması yasaktır ibaresi vardır , siz her akşam bosaltmiyor musunuz çöp kovalarini ,eşinizden rica edin çözüme ulaşın ben yaşlı insanların bu konuda daha temiz olduğunu düşünüyorum, köyün birinde teyze elinde bezle dışardaki tuvalete gidiyordu taharet sonrası kuruluyormus peceteden haberi yok yillardir bu şekilde dedi gelini günlük kullanır akşam yıkar dedi , herkesin temizlik anlayışı başka bu kadar aşağılayıcı davranmak lazım ,ama tiksinme hakkınızı kullanarak işi eşinize yaptırın sorunu halledin
Düşünceniz çok güzel ve nahif, haklısınız da ama teknoloji de gelişti, tuvalet kağıtları eriyen maddeden yapılıyor artık, eskiden ibrik ile girilen tuvaletler de kalmadı, basıyoruz sifona tazyikli su, teyzenin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama çağın da gerisinde kalmış, konuşarak ya da eşine devrederek çözebilir.

Evet. Siz söylediğiniz için sordum ???

Tabi hobim.
Neden sadece bizde o şekilde kullanıyoruz kısmını alıyorsunuz. Bazi arkadaşlar giderleri tikamaz yazmıştı. Bende biz de o şekilde kullanıyoruz çöp kovasına atmak zorunda kalıyoruz giderlerimiz tıkanıyor çünkü dedim bizim giderlerimizde sorun var ben bokumu nasıl temizledigimimi anlattım.. Cahilliğiniz ve merakınız bittiyse bi daha mesajim alıntı yapmayın zira sadece insan gibi tartışacağımiz arkadaşlarla tartışmak isterim.

Neden sadece bizde o şekilde kullanıyoruz kısmını alıyorsunuz. Bazi arkadaşlar giderleri tikamaz yazmıştı. Bende biz de o şekilde kullanıyoruz çöp kovasına atmak zorunda kalıyoruz giderlerimiz tıkanıyor çünkü dedim bizim giderlerimizde sorun var ben bokumu nasıl temizledigimimi anlattım.. Cahilliğiniz ve merakınız bittiyse bi daha mesajim alıntı yapmayın zira sadece insan gibi tartışacağımiz arkadaşlarla tartışmak isterim.

Sensin cahil.

Çocuklarını dövmeyi normal gören kadının öngörülerini kusura bakma da anca mabadima takarım.

Küçük çocuğu 50-60 yaşında kadınla kıyasladığına göre senin yavrular iyi çekmiştir elinden.

İstediğimi evladima yaptirma gibi bir amacim yok zaten, ozbakim becerilerini kazandirmaya calismam kafi, sen evlatlarina istediğini yaptirirsin dayakla falakacı zemheri..
Pardon konu şiddete nasıl bağlandı, buradan nereye bağlanacak merak ettim. Beni çocuğumu döverken mi gördünüz. Sadece falakayı gördüyseniz iyi direğe bağlayıp eşimin kemeriyle de kırbaçlıyorum, onu kaçırmışsınız bak. 😂😂😂😂

Öz bakım her yaşta aynıdır, tamemen de kişiyi ilgilendirir. Sizin özel alanınızı etkilemiyorsa hiçbir şey yapamazsınız.

Manipülasyon yaparsınız tabi, ona engel yok, annemden epeyce tecrübem var bu konuda, manipülatörü çok çabuk farkederim.

Ya valla sormazsam çatlayacagim simdi gözümüz her yere yetişmediğine göre nasıl görmeden dokunup once sadece su ile dokunuyorsunuz bir gr anlamadim kadın açık atmakta haksız ama tuvalet kağıdı su ve tuvalet kağıdı bana göre doğru sıralamadir direk nasıl dokunur insan ya tövbe yarabbim daha açık yazicam :D

Düşünceniz çok güzel ve nahif, haklısınız da ama teknoloji de gelişti, tuvalet kağıtları eriyen maddeden yapılıyor artık, eskiden ibrik ile girilen tuvaletler de kalmadı, basıyoruz sifona tazyikli su, teyzenin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama çağın da gerisinde kalmış, konuşarak ya da eşine devrederek çözebilir.

Siz yine de çok güvenmeyin yeni müteahhitlerin nelerden kistigina inanamazsınız özellikle alt katlar tikandiginda yaşayacaklarıni bilse of diyorum :D eski binalar yıllarca dayanmış simdi 3 5 senelik binalar tikaniveriyor

ay igrenc ögh migdem bulandi. Ben olsam copü kaldiririm yikasin Narin p... bi zahmet. Niye yok cöp derse migdem bulaniyor ozaman sen kendin cöpe at ben igreniyorum de.

Pardon konu şiddete nasıl bağlandı, buradan nereye bağlanacak merak ettim. Beni çocuğumu döverken mi gördünüz. Sadece falakayı gördüyseniz iyi direğe bağlayıp eşimin kemeriyle de kırbaçlıyorum, onu kaçırmışsınız bak. 😂😂😂😂

Öz bakım her yaşta aynıdır, tamemen de kişiyi ilgilendirir. Sizin özel alanınızı etkilemiyorsa hiçbir şey yapamazsınız.

Manipülasyon yaparsınız tabi, ona engel yok, annemden epeyce tecrübem var bu konuda, manipülatörü çok çabuk farkederim.
Kırbaç direğe baglama kemer bilmem ne bu ne zemheri renkli fantazi dünyanın karmaşası mi.😵‍💫 Cocuklar üzerinden örnek verme de ne yapıyorsan yap.

Manipülasyonu fark edermismis annesinden biliyormusmus. Bak sen dayağı kucucuk cocuğa hak gören zemheriye bak.

Sen bi kendini hizaya çek o çok eleştirdiğin annenden farkin olsun. Beni anana benzetiyorsan senin icin gurur olur gel bana anam de bari.

Kırbaç direğe baglama kemer bilmem ne bu ne zemheri renkli fantazi dünyanın karmaşası mi.😵‍💫 Cocuklar üzerinden örnek verme de ne yapıyorsan yap.

Manipülasyonu fark edermismis annesinden biliyormusmus. Bak sen dayağı kucucuk cocuğa hak gören zemheriye bak.

Sen bi kendini hizaya çek o çok eleştirdiğin annenden farkin olsun. Beni anana benzetiyorsan senin icin gurur olur gel bana anam de bari.
Bu dayak kısmı ciddi mi yaa
İroni yapmıştır belki
Nolur ironi vs olsun

Back
X