İnşallah canım pıt diye kolayca doğuverirler,nişandan sonra daha 48 saate kadar süremi oluyomuş bende onu bilmiyodum.Herkesin değişik oluyo işte benimde arkadaşımın sezeryendi.Sezeryan tarihi vermişler bilirsin 2 hafta öncesinden alıyolar planlı sözde,ama sezeyen tarihinden 1 hafta önce gece uyurken suyu gelmiş,hemen sabah sezeryane alınmış,yani planlı gebelikler bile plansız olabiliyo.Parkta yapan arkadaşların normal doğumdu değilmi.sancılarının tamamını sancı odasındamı yoksa odalarındamı çekmişler...
Evet kesinlikle yaa ne olacağı o gün belli olacak canım plan yapmayalım hiç bizim ufaklıklar belki bizi üzmezler hemencik geliverirler dur bakalım :) hepsi normal doğum değildi canım sezeryan olan da var ..resmen şansa kadere kaldı işimiz aman ikisi de zor boşver zorlamayalım bol bol dua edleim birbirmiz için de inşaaallah hayırlıısyla sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza..ben inanıyorum ikimizinde kolay geçecek doğum baksana hiç sancı yok üzmüyorlar bizi:) millet yatıyor ahh vahhh görsen.. nişan evet 48 saat var en geç doğuma demek korkmayalım elbet sinyal verir hem ilk doğumumuz yolda doğuracak halimiz yok elbetteki biraz uzun sürecek kendimizi alıştıralım.ben şeyi merak ediyorum doğuma gecelik mi giyeceğiz onlar önlük mü takacaklar ya da nasıl süreçler bekliyor bizi hiç bilemiyorum hemşireler iyi davransa bari iyi insanlarla karşılaştırsın Allah bizi ... aslında çok araştırmayalım cahil cesareti gidelim canım içimizi korkutmayalım dimi ama... hijyenik hastane orası kesin ...o konuda rahat olalım en azından :) haftaya salı gideceğim ben de bakalım bu kez doğum falan konuşacağım hiçbişi demiyor kafasındna postalıyorlar 36.haftamda olacağım sonucta anlatsın bakalım durum ne...aman atlatalım şu doğumu bir daha hastanenin önünden gecmeyelim :)
slm kızlar ben yarın cuma günü yani tekrar kontrole,doktor doğumu büüyk ihtimal başlatabilir.Dua edin.oslem sana mesaj gönderemiyoruz,sesin soluğun da çıkmıyo.İnşallah hayırlısıyla hemen doğururum...
canım hamilelik ve doğum komplikasyonları olan bazen olağanüstü durumlar yaşanabilecek bir süreç. ben cerrahi yönü olan dallarda, özellikle doğumda soğukkanlı olan dr. ları tercih etmek isterdim. erkek dr. lara bu yönden pozitif ayrımcılık yaparım, daha sogukkanlı oluşabilecek komplikasyonlarda daha rahat yaklaşır.
ilk gebeliğin oldugu için dr.da seninle heyacanlı bir ses tonu ile konuşmasını ve uzun uzun anlatmasını istiyorsun. ama dr. senin gibi 10.000 hasta görmüştür eminim. yani bu heyacanı beklemek sadece br pazarlama tekniği olabilir. ben de çalıştıgım iş yerinde insanların zor durumların geldikleri bir yerde çaışıyorum. karşımdaki kişiler ağlamaklı ve telaşlı oluyor. ancak ben o işi sürekli yaptıgım için soğukkanlı davranıyorum, işte bu da profosyonellik oluyor.
bana gelince ocağın sonunda sezeryan ile doğum yaptım üniversite hastanesinde. süper memnun kaldım.
merhaba afyonlu annecikler
aylar once kadinlar kulubunde cok aramistim afyonlu birilerine ulasmayi ama bulamamistim malesef.
ve simdi tesadufen doktor arastrmasi yaparken bulunca burayi cok sevindim..
gecmisi sayfalari okudum da geldim aramizda yeni anne olanlar varmis rabbim hayrli ugurlu etsin kuzularinizi insaallah..
tahmin edebiliyorum simdi siz eskisi gbi buraya da gelemezsiniz bebislerinzle ilgilenmekten ama ben ynede yazayim dedim
beliki sans eseri bi kacinz denk gelir..
6 aylik hamileyim ve afyonda doktor skintsi cekiyorum daha buraya geleli uc ay oldu kafamda belli bi dpktor yoktu dogal olarak ama usak daki doktorum ismail teker i onerince ona gtmeye basladim ama pek memnun degilim cunku hastayla iletisimi sifir.. adam cok heyecansiz
cok relax benim de ilk gebeligim icim kipir kipir gdiyorum muayenelere ama 5 dk da kapida buluyorum kendimi soracagim seyleri bile unutuyorum o derece enerjmi dusuruyo tecrubesine bse dyemem ama sozel anlamda biraz fazla rahat buluyorum istiyorum ki ay ay bende ve bebegimde olucak degsklikleri anlatsin hersey normal diyp basindan savmasin ama .....
sigortamiz geregi tek secenegim park hastanesi simdi aklimda zeynep hanim var ayni hastanede ama onunda normal doguma yaklasimi nasil olur tecrubesi nasil hakkinda hic bse bilmiyorum ilgi anlaminda tam benim istedim gbi 20dk asagi surmuyo muayeneleri bi kez gtmistim baya konuskan guleryuzlu onu biliyorum da oteki acabalar var iste..
kafam karisti anlayacaginz.. her muayene de benimle ozenle ilgilenen bi doktoru mu secmeliyim yoksa cerrahisi ve normal dogum yaklasimi yuzunden ismail beye katlanmali miyim:26::26::26:
yani ya su anlarimi dusunucem ya da sirf dogumu dusunerek ismail beye gtmeye devam etcem.
4 4luk doktor yok biliyorum ama annelik psikolojisnden olsa gerek bu kaygilarim
bi fikir de siz verin okursaniz kizlar olur mu
optum hepinizi aeo....
canım hamilelik ve doğum komplikasyonları olan bazen olağanüstü durumlar yaşanabilecek bir süreç. ben cerrahi yönü olan dallarda, özellikle doğumda soğukkanlı olan dr. ları tercih etmek isterdim. erkek dr. lara bu yönden pozitif ayrımcılık yaparım, daha sogukkanlı oluşabilecek komplikasyonlarda daha rahat yaklaşır.
ilk gebeliğin oldugu için dr.da seninle heyacanlı bir ses tonu ile konuşmasını ve uzun uzun anlatmasını istiyorsun. ama dr. senin gibi 10.000 hasta görmüştür eminim. yani bu heyacanı beklemek sadece br pazarlama tekniği olabilir. ben de çalıştıgım iş yerinde insanların zor durumların geldikleri bir yerde çaışıyorum. karşımdaki kişiler ağlamaklı ve telaşlı oluyor. ancak ben o işi sürekli yaptıgım için soğukkanlı davranıyorum, işte bu da profosyonellik oluyor.
bana gelince ocağın sonunda sezeryan ile doğum yaptım üniversite hastanesinde. süper memnun kaldım.
merhaba afyonlu annecikler
aylar once kadinlar kulubunde cok aramistim afyonlu birilerine ulasmayi ama bulamamistim malesef.
ve simdi tesadufen doktor arastrmasi yaparken bulunca burayi cok sevindim..
gecmisi sayfalari okudum da geldim aramizda yeni anne olanlar varmis rabbim hayrli ugurlu etsin kuzularinizi insaallah..
tahmin edebiliyorum simdi siz eskisi gbi buraya da gelemezsiniz bebislerinzle ilgilenmekten ama ben ynede yazayim dedim
beliki sans eseri bi kacinz denk gelir..
6 aylik hamileyim ve afyonda doktor skintsi cekiyorum daha buraya geleli uc ay oldu kafamda belli bi dpktor yoktu dogal olarak ama usak daki doktorum ismail teker i onerince ona gtmeye basladim ama pek memnun degilim cunku hastayla iletisimi sifir.. adam cok heyecansiz
cok relax benim de ilk gebeligim icim kipir kipir gdiyorum muayenelere ama 5 dk da kapida buluyorum kendimi soracagim seyleri bile unutuyorum o derece enerjmi dusuruyo tecrubesine bse dyemem ama sozel anlamda biraz fazla rahat buluyorum istiyorum ki ay ay bende ve bebegimde olucak degsklikleri anlatsin hersey normal diyp basindan savmasin ama .....
sigortamiz geregi tek secenegim park hastanesi simdi aklimda zeynep hanim var ayni hastanede ama onunda normal doguma yaklasimi nasil olur tecrubesi nasil hakkinda hic bse bilmiyorum ilgi anlaminda tam benim istedim gbi 20dk asagi surmuyo muayeneleri bi kez gtmistim baya konuskan guleryuzlu onu biliyorum da oteki acabalar var iste..
kafam karisti anlayacaginz.. her muayene de benimle ozenle ilgilenen bi doktoru mu secmeliyim yoksa cerrahisi ve normal dogum yaklasimi yuzunden ismail beye katlanmali miyim:26::26::26:
yani ya su anlarimi dusunucem ya da sirf dogumu dusunerek ismail beye gtmeye devam etcem.
4 4luk doktor yok biliyorum ama annelik psikolojisnden olsa gerek bu kaygilarim
bi fikir de siz verin okursaniz kizlar olur mu
optum hepinizi aeo....
merhaba canim hosgeldin...merhaba kızlar ben de afyonlu hamileleri bulunca çok sevindim.
emirdağ da kalıyorum, doğuma 1-1,5 ay kaldı, şimdiye kadar eskişehir acıbademe gittim
ama doğum pahalı olunca başka hastane arayışına girdim,
park hastanesi-ismail bey yada fuar hastanesi-hasan bey bu ikisinden birine gideceğim.
parkta doğum ne kadar biliyomusunuz?
normal doğum istiyorum Allah izin verirse tek sıkıntım afyon-emirdağ arası 1 saat
yolda doğurmaktan korkuyom, çünkü sancımın çoğunu evde çekmek istiyorum
:44::44:
merhaba canim hosgeldin...
Allah kolay kurtarsin ins az kalmis dogumuna..
gerci ben afyonlu degilim ole cok iyi bilmiyorum
her doktorun seceresini ama
ben park hast ismail bey e gdiyorum sigortamiz orda gectgi icin
ismail bey normal dogumu destekleyen cerrahisi iyi bi doktor diye duydum hep etraftan
tek eksisi hastasiyla fazla diyaloga girmemesi...
dogum fiyatlari konusunda hic bi fikrim yok canim
benimkini sigorta karsilayacagi icin hic sorma geregi duymadim
gelmek yerine hastaneyi arayip ogrenebilirsin istersen
insaalah gonlunden gecirdgin gbi yasarsin canim dogum surecini
Allah hepimizin yardmcisi olsun.......
bir de araştırma hastanesi daha berbat canım stajerler çalışıyor hep orda deneme tahtası gibi seni resmen delik deşik ediyorlar babam bile nefret eder ordan 1 kere gitmişti her gidişinde baştan alıp kan almışlar sürekli çok kızmıştı..orda doğum yapan ablalarım var onlar da anlamıştı odaya tıkmışlar yan yana bekletmişler sancılı stajerler ilgilenmiş sadece orasını hiç düşünmemek en iyisi... park hastanesindeki ismail teker varya onda doğum yapanlar var normal doğum yapmışlar çok konusmaz sert ama dikişleri faln güzel görünmüyor dediler offf offff ne zormuş bu kararsızlık aynı hastanede başka doktora döncem haberi olmaz herhalde diğerinin zaten bayadır şehir dışındayım unutmuştur beni:))
merhaba kızlar ben de afyonlu hamileleri bulunca çok sevindim.
emirdağ da kalıyorum, doğuma 1-1,5 ay kaldı, şimdiye kadar eskişehir acıbademe gittim
ama doğum pahalı olunca başka hastane arayışına girdim,
park hastanesi-ismail bey yada fuar hastanesi-hasan bey bu ikisinden birine gideceğim.
parkta doğum ne kadar biliyomusunuz?
normal doğum istiyorum Allah izin verirse tek sıkıntım afyon-emirdağ arası 1 saat
yolda doğurmaktan korkuyom, çünkü sancımın çoğunu evde çekmek istiyorum
:44::44:
ben de şu an kime gideceğini bilemeyenlerdenim..fuarda hasan beye gidiyordum ama hastaneden ayrılınca kendimi ortada kalmış gibi hissettim :s ismail teker ile ilgili olan eleştirilere katılıyorum,bilgili olmasının yanında insan güler yüzlü olabilir fabrikasyon gibi calışıyor adam bu bitti sıradaki dercesine bakıyor yani ben böyle hissettim..telek hastanesinde metin demirtürke gittim iyi biri amadogum konusunu hic konusmadık anlık müdahele icin düşünüyor gibi geldi yaniseni sunlar sunlar bekliyor gibi bilgi vermedi aydınlatıcı bulmadım..
şimdi ayrıntılı ultrason zamanımız geldi ne yapsam bilemedim..sizce ne yapayım ?? bi de bu ayrınıtlı icin özel ücret istiyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?