anladım cnm! sağlıklı doğsunlar inş vakti zamanı önemli değil. bizimki tam zamanına denk geldi. nisan ortası gibi bekliyoruz.
ben hem doğum öncesinde hem sonrasında kullanabilicem iznimi. doktor kontrollerine afyonda gidiyorsundur galiba???
evet burada gidiyorum cnm.ilk kızımda kütahyadaydık ama doğuma buraya gelmiştim Halil Gülden diye bir doktor var ona.çok memnun kalmıştım.Nerdeyse bizim bütün sülaleyi o doğurttu:))3 yıldır buradayız tayinimiz geldi.eşim de ben de afyonluyuz zaten.sen aslen nerelisin ilk çocuk değil mi?
afyonda çok fazla Denizlili öğretmen var.denizliye gitmek için burası onlara bir geçiş noktası köprü gibi.hatta bizim ing. öğretmenlerimizden biri de Denizlili.dinar ayrı bir avantaj olmuşiyi ne güzel memleketinizdesiniz...
ben aslen denizliliyim. eşim polis. dinar denizliye çok yakın o yüzden avantajlıyız:)
afyonda çok fazla Denizlili öğretmen var.denizliye gitmek için burası onlara bir geçiş noktası köprü gibi.hatta bizim ing. öğretmenlerimizden biri de Denizlili.dinar ayrı bir avantaj olmuş
canım sonuç belli oldu mu?ben gidip aldıp doktorla da konuştum.herşey normal dedi biraz yaş riski var o da sabit beklenen birşeydi dediKontrole gitcegin zaman alirsin oyle dusunme cvp dogrudur bende senin gibi yanlarina gitcem kendisinden duycam bakalm benm ne olcak ..
aldim canim sonuc iyi dedi 3luye gerek yok dedi sanki biraz cinsiyetinide tahmin etti kiz olablr dedi ama 15 gun sonra belli olr dedi hayirlisi sen nzmn ogrencrksn bu arada mide bulsntm yemek yememe cok bende sen naslsin...
cinsiyet nezamn ogrenceksin
Bende hastaneye gitigim icin 16 hafta ogrencem kiz sanki dedi ama tekrar cagrdi saglikli olsunlarda hic onmli degil..
amın cumlemıze benım ıcınde farketmez sadece merak edıyo ınsan haftaya gıtcem bakalım ne olacak
Ben 4boyutlu bakilmadi hastaneye gitm 18 hafta gel dedi tam olarak inceleyecek beynine kemiklerine bakti benimki kiz belli oldu bende bazen diyorm ozel muyanemi gitsem kim var onuda bilmiyorum beni cok aydinlatmiyo hastane sanki ..
ben tecrubelı degılım acıkcası ama hep bı eksıklık var onun farkındayım okadar ınceleme olmadı gıdınce sorcam ozel muyanenız varmı dıye bazen dıyorum dr degıstırsem kafam cok karısık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?