Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

evet çekiliyor isme gelip özel mesaj gönder bölümünden yada profil sayfandan göndderebilirsin canım. çok güzel rabbim kısmet ederse ben de haftaya perşembe kontrole gidicem

evet çekiliyor isme gelip özel mesaj gönder bölümünden yada profil sayfandan göndderebilirsin canım. çok güzel rabbim kısmet ederse ben de haftaya perşembe kontrole gidicem

sana özelden msj cekıyım dıye sordumm yanlıs gıtmesın dıyeee:)) cok heyacanlı oluyoooo kontrol bıde ilk cocuk oldugu ıcınmı acaba

slm herkese.bugün doktora gittim.bebeğin boyu 41 mm çıktı önce ikili test haftaya dedi doktor ama sonra tekrar ölçtü 45 mm çıktı şimdi yapalım dedi 11+2 gün çıktı.hormon , kan ve ikili test için kan verdim.ense kalınlığı1,3 çıktı.kan hormon belli oldu hamdolsun problem yok ikili test 1 hafta sonra belli olacak. hayırlısı bakalım inşallah korkutucu bir sonuç çıkmaz .cinsiyet için en az 14 hafta dedi. bye!

hayırlısı olur inşalah....

Bayanlar merhaba
Hafta ici 5 gun 12.00-17.00 arasi yardimci bayan ariyorum. Belki tanidiginizin bir tanidigi cikar dedim.
Bebislere ve anneler saglik diliyorum
Hepinize sevgiler

arkadaş senin şu temizlikçi olayın da olmasa yazan olmayacak buraya:)
umarım herkes iyidir yok mu test yaptıran falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…