- 27 Ocak 2014
- 239
- 32
- 118
iş yerindeyim canım odaya birileri geldi sayfayı kapatmak zorunda kaldım
anladım canımmm msjda gec gıdıyoo
sen nasılsın canım
hallettiğinize sevindim :)
evet çekiliyor isme gelip özel mesaj gönder bölümünden yada profil sayfandan göndderebilirsin canım. çok güzel rabbim kısmet ederse ben de haftaya perşembe kontrole gidicem
sana özelden msj cekıyım dıye sordumm yanlıs gıtmesın dıyeee:)) cok heyacanlı oluyoooo kontrol bıde ilk cocuk oldugu ıcınmı acaba
yazdım daha ıyı oldu
msj yoladım sana eklersınn
slm herkese.bugün doktora gittim.bebeğin boyu 41 mm çıktı önce ikili test haftaya dedi doktor ama sonra tekrar ölçtü 45 mm çıktı şimdi yapalım dedi 11+2 gün çıktı.hormon , kan ve ikili test için kan verdim.ense kalınlığı1,3 çıktı.kan hormon belli oldu hamdolsun problem yok ikili test 1 hafta sonra belli olacak. hayırlısı bakalım inşallah korkutucu bir sonuç çıkmaz .cinsiyet için en az 14 hafta dedi.bye!
Bayanlar merhaba
Hafta ici 5 gun 12.00-17.00 arasi yardimci bayan ariyorum. Belki tanidiginizin bir tanidigi cikar dedim.
Bebislere ve anneler saglik diliyorum
Hepinize sevgiler
geçen gün verdiğim numaradan yardımcı olamadılar mı
Olmaz olurlar mi cokta memnun kaldim mis gibi oldu evim sayende, fakat ucret yuksek bana surekli biri lazim onlarin fiyatiyla her hafta alamam ne yazikki.
sevindim :) konuşsaydın biraz indirim yapsalardı sürekli olunca... siz me kadar fiyat düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?