Ben hafta ici 12.00 17.00 arasi ev islerini yapicak birini ariyorum. 300 tl vericem 4-5 ay sonra arttiricam. Utüm çok oluyor, evim 3+1.
Arastirdim fiyatlar boyleymis. Zaten ben temizlikci degil ev hanimi ariyorum. Evin duzenini ogrensin yavas yavas yapsin.düzenli gelenler bile yarım güne 40a geliyor haftada bir
arkadaş senin şu temizlikçi olayın da olmasa yazan olmayacak buraya:)
umarım herkes iyidir yok mu test yaptıran falan
Arastirdim fiyatlar boyleymis. Zaten ben temizlikci degil ev hanimi ariyorum. Evin duzenini ogrensin yavas yavas yapsin.
benimki de cumaya inşallah belli olacak hayırlısıyla.seninki ne zaman belli oluyor ense kalınlığını söyledi mi yanlışım yoksa parktaki bayan doktora gidiyordun.ben testle beraber yaklaşık 170 lira ödedim parka.bana sırf para için yapıyorlar gibi geldi.parayı bile nakit alıyor sırf resmi kayda geçmesin diye.eminim başka yerlerde çok daha ucuzdur bu testben yaptirmda sonuc bekliyorum.
Ev hanimini negatif bir anlamda soylemedim. Bende iki senedir ev hanimiyim. Cocugunun okulda oldugu zamani degerlendirmek isteyen yada evinin islerini aksatmak istemeyen veya tam gune enerjisi olmayan birini kasttettim.inşallah bulursun. ev hanımı kavramını ilk defa bu anlamda kullanıldığını görünce şaşırdım anlayamadım.KOLAY GELSİN
negatif anlamadım zaten aksine güzel bir isimlendirme olmuş eve çalışmaya gelen birisi için.allah gönlüne göre birini çıkarsın karşınaev hanimini negatif bir anlamda soylemedim. Bende iki senedir ev hanimiyim. Cocugunun okulda oldugu zamani degerlendirmek isteyen yada evinin islerini aksatmak istemeyen veya tam gune enerjisi olmayan birini kasttettim.
düzenli gelenler bile yarım güne 40a geliyor haftada bir
benım kendı dr ızındeymıs o yuzden parkta baska dr yaptı ben 96 lıra verdım teste nıye oyle fark var ...
doğru o kısmı nakit alıyor zaten.benim üstüne kan testi hormon testi ekledi bir de normal muayene ücreti eklenince böyle oldu.ne zaman belli oluyor benim 1 hafta dendi yarın yani doluyor süre.telefon açmak yeterli galiba inşallah temiz çıkarsa gitmeme gerek yok anladığım kadarıyla.sana gel mi dediler telefon aç mı dediler
ben onları önce yaptırmıstım sımdı sadece test yaptırdım salı gunu gıttım ben 3 gun sonra arayın dedı sankı ama kan alan hemsıre 1 hafta dedı ben mecburen kendı dr gıdecegım ıcın tekrar randevu alcam telefonla soylerız dedı dr ultorasanda bakınca ıyı buldu ınceledı baya bı tabıkı teste bakacaz dedı hayırlısı cumtsı aramayı dusunuyorum gelmısmı dıye kendı dr olmaması buyuk sansızlık oldu o yuzden tlfnla soracam gıtmeyıde dusunuyorum...
Biraz önce hastaneyi aradım.gülden'in sekreteri sonuç normal dedi.hocam normal değerlendirmiş dedi.çok sevindim ama bir kurt kemiriyor içimi acaba tam olarak kaç çıktı baştan savma bir cevap gibi geldi korkuyorum.inşallah gerçekten herşey normaldir.Allah bana da tüm annelere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
merhabalar herkese!
ben afyonlu değilim ama dinar ilçesinde oturuyorum. öğretmenim.
32 haftalık hamileyim. 2 ayım kaldı bakalım hayırlısıyla gelir bebeklerimiz.
ben ıspartaya gidiyorum doktor konrtollerime. en yakın iyi yer buraya ısparta var.
merhaba.ben de öğretmenim .Allah hayırlısıyla kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
inş teşekkür ederim. sen de bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş!
sen nerdesin cnm Afyon merkezde mi?
amin inşallah.evet merkezdeyim.matematik öğretmeniyim senin branşın ne?
ben ingilizce öğretmeniyim. ilkokuldayım bu sene. ikinci dönemden itibaren doğum iznine ayrıldım. hayırlısıyla ikinci dönemi kapatıcam doğum izniyle:)
ne güzel zamanlama iyi olmuş.bizimki ağustosta doğacak Allah nasip ederse.öncesini aktaramayacağım sonrasının da birkaç haftası boşa gidecek.bizimki planlanan bir bebek değil o yüzden zamanlaması da iyi değil.nasipte varmış.bir kızım var.beş buçuk yaşında.imamhatip ortaokulundayım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?