Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Çok teşekkür ederim canım uğra buraya :)) banada park yatak emanet gibi gelse de en mantıklısı o galiba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Devranede Tuvana Giyim var. Hamile spor modeller var. gayet güzel modelleri ben memnun kaldım. Oraya bakabilirsiniz. Bebek kıyafetleri de satıyo. Gidip görün derim.

Devranede Tuvana Giyim var. Hamile spor modeller var. gayet güzel modelleri ben memnun kaldım. Oraya bakabilirsiniz. Bebek kıyafetleri de satıyo. Gidip görün derim.

Aa hic bilmiyordum o tarafta hamile kiyafeti satan bir yer olduğunu. Devrane diye bir park var o civarda anladigim kadariyla. Çok tesekkur ederim. En kisa zamanda gidicem.

Aa hic bilmiyordum o tarafta hamile kiyafeti satan bir yer olduğunu. Devrane diye bir park var o civarda anladigim kadariyla. Çok tesekkur ederim. En kisa zamanda gidicem.

Evet o parka çok yakın, özel bi diş polikliniği var hemen onun yanında facebookta da var ordan bakabilirsin canım. Yardımcı olduysam ne mutlu bana

Canim simdi internetten baktim da çok tatli şeyler var gibi. Cook tesekkur ediyorum tekrar.

Bu arada ben 1 Mayıstan beri doktor hariç hiç bi yere çıkamıyorum. Erken doğum riskim var Gezip alışveriş yapmak istediğim bi çok şey vardı bebeğime ve kendime kaldı hepsi. Şimdi 31+3 deyiz inşallah bebeğim bekler de gerisi önemli değil. Bu arada Pijama takımı nerelerden alınabilir? fikir verirseniz sevinirim ben de.

İnşallah zamani geldiğinde hayirlisiyla gelir bebegin. Ben daha pek fazla bir şey almadigim için iyi bilemiyorum ama civilde görmüştüm pijama takimlari. Güzel mi bakmadim.

slm umarım herkesin keyfi yerindedir.ben 3 gündür bel ve kasık ağrısı yaşıyorum.ayakta kalırsam şiddetleniyor.yarın doktora gidicem aynı durumu yaşayan var mı?gerçi benim bel fıtığım vardı .neyse herkese iyi geceler

Bende de oluyor bazen belimde. Dinlenince geçiyor. Belki senin fitiktan dolayidir. Benim kasıklarım da ve rahmimde ağrı vardı. Doktor magnezyum verdi. Şimdi dqhaa iyiyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…