ana böyle bir topik varmış ta ben mı görmedimm.. Selam hemşolarrrr
canım yaa ben teleğe gidiyorum metin beye. 28 . haftaya giriyorum ve kafam çok karışık... TElekte oda sıkıntısı oluyormuş , yer bulamıyormuşsn yani. SEnin dediğine göre park teleğe göre daha mı pahalı sezeryande?.ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası o kadar vereceğime çocuğuma bir şey alırım diyorum. DEvletin odalarına baktın mı?[/
devlette de özel oda var talep edersen veriyorlarmış. gördüm ben. fena değil. ama tabi bi park hastanesi gibi beklememek lazım. bence oda o kadar da önemli değil artık. önceden çok önemsiyodum. şimdi bebeğimin sağlığı benim için ön planda.
özellerde bebekle ilgili sağlık problemi olduğunda genelde üniversite ya da zübeyde hanıma gönderiyorlarmış.
Telekte yer sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Mutlaka ayarlarlar bişeyler. arkadaşım orda doğum yaptı. çatı katı odaları pek iyi değilmiş ben görmedim. ama ikinci kattaki odaları iyi Teleğin.
daha doğumuna var. karar verirsin ben bile yeni sonuca bağladım. Rabbim sağlıkla aldırsın bebeklerimizi kucaklarımıza.
bu arada benim artık kasılmalarım başladı
doğumum yaklaştı iyice sanırım. bana dua edin lütfen. zaten son 9 günüm.
bana çok kötülediler teleği. Şöyle kötü böyle kötü diye ama ben metin beyden memnunum yani bu kadar hafta ona gitmişim değiştirmek istemiyorummm.. Ayy senin yerine kendimi köydum da ne büyük bir heyecam içindesindir şimdiii... Allah işlerini rast getirsin inşaallah. Sağlıkla al kucağına bebişini..
selaammm gerçi ben afyonlu değilim ama :)
canım yaa ben teleğe gidiyorum metin beye. 28 . haftaya giriyorum ve kafam çok karışık... TElekte oda sıkıntısı oluyormuş , yer bulamıyormuşsn yani. SEnin dediğine göre park teleğe göre daha mı pahalı sezeryande?.ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası o kadar vereceğime çocuğuma bir şey alırım diyorum. DEvletin odalarına baktın mı?
canım parkta sezaryan 2 gece kalmasıyla 900 dendi bana.extra masraf olmazsa.telek i hiç bilmiyorum.ilk kızımı devlette doğurdum.o zamanlar halil gülden oradaydı.hastaneye fazla ödemedik ama doktora ayrıca bıçak parası gibi bir şey verdik 6 sene önce 250 tl sanırım.odaları çok iyiydi o zaman .özel odaları ama bulmak sıkıntıydı doktor ayarlıyordu özeline gidince.şimdi nasıl işliyor bu durum bilmiyorum
canım yaa ben teleğe gidiyorum metin beye. 28 . haftaya giriyorum ve kafam çok karışık... TElekte oda sıkıntısı oluyormuş , yer bulamıyormuşsn yani. SEnin dediğine göre park teleğe göre daha mı pahalı sezeryande?.ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası o kadar vereceğime çocuğuma bir şey alırım diyorum. DEvletin odalarına baktın mı?[/
devlette de özel oda var talep edersen veriyorlarmış. gördüm ben. fena değil. ama tabi bi park hastanesi gibi beklememek lazım. bence oda o kadar da önemli değil artık. önceden çok önemsiyodum. şimdi bebeğimin sağlığı benim için ön planda.
özellerde bebekle ilgili sağlık problemi olduğunda genelde üniversite ya da zübeyde hanıma gönderiyorlarmış.
Telekte yer sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Mutlaka ayarlarlar bişeyler. arkadaşım orda doğum yaptı. çatı katı odaları pek iyi değilmiş ben görmedim. ama ikinci kattaki odaları iyi Teleğin.
daha doğumuna var. karar verirsin ben bile yeni sonuca bağladım. Rabbim sağlıkla aldırsın bebeklerimizi kucaklarımıza.
bu arada benim artık kasılmalarım başladı
doğumum yaklaştı iyice sanırım. bana dua edin lütfen. zaten son 9 günüm.
canım benim rabbim yardımcın olsun.sağlıkla al kucağına ve huzurla sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
canım parkta sezaryan 2 gece kalmasıyla 900 dendi bana.extra masraf olmazsa.telek i hiç bilmiyorum.ilk kızımı devlette doğurdum.o zamanlar halil gülden oradaydı.hastaneye fazla ödemedik ama doktora ayrıca bıçak parası gibi bir şey verdik 6 sene önce 250 tl sanırım.odaları çok iyiydi o zaman .özel odaları ama bulmak sıkıntıydı doktor ayarlıyordu özeline gidince.şimdi nasıl işliyor bu durum bilmiyorum
canım devlet hastanesinde hiç tavsye edilen bir doktor yok. İyi diye bilinen doktorlar hep özele gitmiş. Ben razıyım bıçak parasına falan. Yeter ki kalacağım oda bulma sıkıntısı yaşamayayım. şimdi parktA ismail bey ve hasan bey öneriliyor bana. Ama ben normal doğumdan tırsıyorum . ondan epidural sezeryan istiyorum. Metin bey de iyi bi doktor... ama telek hastane bakımından yeterszzz.. off kafam çorba oldu iyice.
selam hemşo.görmemen normal sen daha hamileliğe yeni alışıyorsundur:)çok yenisin daha.Allah sağlıkla getirsin sonunu sağlıkla al kucağına inşallah
valla sorma hemşom ya.Alıştık sayılır ama herşey garip geliyor.Azıcık bir yerım ağrısa acabalar basıyor
16 haftaya gelmişsin.cinsiyet belli mi?ilk mi?dr kim? ayy çok sordum
Şevki Bostancı canım. Baya doktor gezdim en bilgili o geldi.yarım saat muayene öncesinde ne yiyip ne içeceğimi anlatır.Kilo konusunda daha azar işitmedim ama fırçaladıkları da oluyormuş.
Erkek gibi dedi doktor amcası ama bakalım değişedebilir. Kız olsa değişmezdi ama erkek dediklerimiz değişebiliyor dedi. 1 hafta sonra kontrol var o zaman kesinleşecek
Sen ne yaptın hazırlıkları bıtırebıldın mı??Odası hazır mı bebişinnn
mrblar
12 .07.2014 cumartesi günü akşam saat 7 de kızım dünyaya geldi. :) çok şükür. Rabbim sizlere de sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Gözün aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrblar
12 .07.2014 cumartesi günü akşam saat 7 de kızım dünyaya geldi. :) çok şükür. Rabbim sizlere de sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.
hayırlı olsun.Allah evladına analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu uzuuuun ömür versin
çok sevindim .Sağlıkla büyüt bebişini.. Darısı bize artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?