Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

ana böyle bir topik varmış ta ben mı görmedimm.. Selam hemşolarrrr

selam hemşo.görmemen normal sen daha hamileliğe yeni alışıyorsundur:)çok yenisin daha.Allah sağlıkla getirsin sonunu sağlıkla al kucağına inşallah

selam hemşo.görmemen normal sen daha hamileliğe yeni alışıyorsundur:)çok yenisin daha.Allah sağlıkla getirsin sonunu sağlıkla al kucağına inşallah

valla sorma hemşom ya.Alıştık sayılır ama herşey garip geliyor.Azıcık bir yerım ağrısa acabalar basıyor

16 haftaya gelmişsin.cinsiyet belli mi?ilk mi?dr kim? ayy çok sordum

Şevki Bostancı canım. Baya doktor gezdim en bilgili o geldi.yarım saat muayene öncesinde ne yiyip ne içeceğimi anlatır.Kilo konusunda daha azar işitmedim ama fırçaladıkları da oluyormuş.
Erkek gibi dedi doktor amcası ama bakalım değişedebilir. Kız olsa değişmezdi ama erkek dediklerimiz değişebiliyor dedi. 1 hafta sonra kontrol var o zaman kesinleşecek
Sen ne yaptın hazırlıkları bıtırebıldın mı??Odası hazır mı bebişinnn

benim bu ikinci.ilkinde halil güldene gitmiştik.memnun kalmıştım.bunda da ona gittim.tam bir fiyasko.dünyanın parasını döküyoruz hem özele hem de hastaneye adam hiç ilgilenmiyor.hamilelikte yapılan rutin kontrollerin hiçbirini yapmadı.benim hatırlattıklarım ve bildiklerim yapıldı sadece.adam bıkmış hasta çokluğundan giden gitsin kalan sağlar böyle de idare eder mantığında.hayırlı olsun kız evlat öz evlat.benim ikisi de kız.eşim pek memnun kalmadı çaktırmamaya çalışsada amaaan çok ta tın sağlıklı olsun da.ilkinde oda yapmıştık 2 sene yanımda park yatakta yattı.sonra da bebek odasını 1 sene kullanamadn yatak falan küçük geldi genç odasına değiştirdik.bunda sadece park yatak aldık .aslında evim müsait fazladan bir çocuk odamız daha var ama takım almadık.büyüyünce inşallah allah izin verirse yaparız bir oda.kendine ve bebişe iyi bak görüşürüz canım

mrblar
12 .07.2014 cumartesi günü akşam saat 7 de kızım dünyaya geldi. :) çok şükür. Rabbim sizlere de sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.

mrblar
12 .07.2014 cumartesi günü akşam saat 7 de kızım dünyaya geldi. :) çok şükür. Rabbim sizlere de sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.

Gözün aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar güzel anneler...
Ben dün kan testi yaptırdım seker için. Şeker normal çıktı ama kan pihtilasmasini sağlayan hucrelerimin sayısı çok dusukmus. Bayram dönüşü bir daha kan tahlili yapılacak. Yukselmezse eskisehir osmangaziye gonderecek doktor. Keyfim kaçtı tamamen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrblar

hayırlı olsun.Allah evladına analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu uzuuuun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…