ne güzel rabbim nasip edene kadar insanın elinden gelen bir şey yok aslında.ilk hmileliğimde son aylarda reflüm başladı hep gaviskon kullandım.doğumdan sonra da reflüm azaldı ama kaybolmadı.bu hamileliğimde ilk günden beri gaviskon kullanıyorum midem ve tahrişten dolayı boğazım felaket durumda.halil gülden de bana böyle olmaz mide ilacı yazıyorum demişti özelinde iki ay önce.almadım kullanmadım bu adam çok rahat normal insanmışım gibi neyim var desem ilaç yazıyor diye ama yakında alıcam herhalde çünkü mide felaket durumda ve tahrişten sürekli öksürüyorum.şişlik için dinlenmekten başka yapacak bir şey yok sanırım.son haftalarda bacaklardaki şişliğe kaşıntı eklenmişti benim.Allah sağlıkla kucağına alıp sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah:44:
Sen de bendenmişsinReflü çok kötü bişey yaa. Ben refluden dolayı sürekli çıkarıyordum yediklerimi. Yaşam kalitesi diye bişey kalmamıştı bende. Yemeğe korkuyodum. Haşlanmış patates bile yesem ölüyodum ağrıdan, yanmadan. Geceleri de uyutmuyodu sabaha kadar. Halil Bey bana da Pulset 40 vermişti 24 haftayı geçtim diye. Ama diger doktorlar kullanma dediler. Sadece icinden 5 tane kullanmıştım sonra bıraktım onu.
Ama artık dayanamadığım icin 35. Haftanın başîndan beri lansor kullanıyorum. Umarım bebişime zarar vermiyorumdur. Rabbim korusun. Ama mecburum.
Yaklaşık 1 ay kaldı dogumuma. Hadi hayırlısı hepimiz için.
Bu arada Seminerlere gidiyo musun, başladın mı okula ?
Sen de bendenmişsinReflü çok kötü bişey yaa. Ben refluden dolayı sürekli çıkarıyordum yediklerimi. Yaşam kalitesi diye bişey kalmamıştı bende. Yemeğe korkuyodum. Haşlanmış patates bile yesem ölüyodum ağrıdan, yanmadan. Geceleri de uyutmuyodu sabaha kadar. Halil Bey bana da Pulset 40 vermişti 24 haftayı geçtim diye. Ama diger doktorlar kullanma dediler. Sadece icinden 5 tane kullanmıştım sonra bıraktım onu.
Ama artık dayanamadığım icin 35. Haftanın başîndan beri lansor kullanıyorum. Umarım bebişime zarar vermiyorumdur. Rabbim korusun. Ama mecburum.
Yaklaşık 1 ay kaldı dogumuma. Hadi hayırlısı hepimiz için.
Bu arada Seminerlere gidiyo musun, başladın mı okula ?
başladım hatta geçen hafta karneyi dağıtmaya gittim.bugün de seminere başladık.1 temmuz itibariyle 32 haftalık oluyorum.doğum öncesi tamamen boşa gidiyor.halil beye 2 hafta önceden 32 haftalık çalışabilir raporu verseni de en azından 2 haftayı doğum sonrasına aktarsam dedim.olmaz hastane kayıtlarında şu an 30 haftasın dedi(sen çobanlardaydın galiba yanlış hatırlamıyorsam.seminere gitmiyorsundur herhalde
başladım hatta geçen hafta karneyi dağıtmaya gittim.bugün de seminere başladık.1 temmuz itibariyle 32 haftalık oluyorum.doğum öncesi tamamen boşa gidiyor. halil beye 2 hafta önceden 32 haftalık çalışabilir raporu verseni de en azından 2 haftayı doğum sonrasına aktarsam dedim.olmaz hastane kayıtlarında şu an 30 haftasın dedi(sen çobanlardaydın galiba yanlış hatırlamıyorsam.seminere gitmiyorsundur herhalde
ben de doğum öncesi izinlerimi kullandım. hatta raporlarım da bitti 40 gün falan kullandım. doğum sonrasına sadace 8 haftamız varsenin yine daha çoktur. benim doğum 23 temmuz olunca
Merkezde çalışıyorum ama, gitmiyorum doğum öncesi izne ayrılmak zorunda kaldım 32. hafta. güya seminerleri bile tamamlamayı düşünüyordum. Herşey nasip.
ben de doğum öncesi izinlerimi kullandım. hatta raporlarım da bitti 40 gün falan kullandım. doğum sonrasına sadace 8 haftamız varsenin yine daha çoktur. benim doğum 23 temmuz olunca
Merkezde çalışıyorum ama, gitmiyorum doğum öncesi izne ayrılmak zorunda kaldım 32. hafta. güya seminerleri bile tamamlamayı düşünüyordum. Herşey nasip.
slm canım.nerelerdesin hiç görünmüyorsun yoksa doğum yaptın mı?ben de 32 deyim.umarım herşey yolundadır
afyonlu anne adayları ya doğurdu ya da doğum telaşında galiba.kimslerden ses yok.ben 32. haftadayım .bugün doktora gittim.nst çekildi.biraz ağrı var dedi hemşire ama sonucu doktora gösteremedim doğuma gitmiş.öğleden sonra göstereceğim.FİYAT HAKKINDA BİLGİ ALACAĞIM.
Valla çok yavaş kimse yazmıyor...
Ben daha 22. Haftadayim salı günü ayrıntılı ultrason olcak inşallah...
Fiyat bilgilerini paylasirsan sevinirim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fiyatı sordum.2 gece kalmalı sezaryan doğumda emekli sandığına bağlı çalışanda 900 tl dedi ama sanırım hep extra birşeyler ekliyorlar.kime sorsam doğum yapan daha fazla fiyat söylüyor.inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi halledilir.sen kime gidiyordun?inşallah iyi çıkar sonuçların
Valla çok yavaş kimse yazmıyor...
Ben daha 22. Haftadayim salı günü ayrıntılı ultrason olcak inşallah...
Fiyat bilgilerini paylasirsan sevinirim...
parka sordum.parkta halil beye gidiyorum ama hiç hastanede ilgilenmiyor.tecrübesine güvendik ama o kadar çok hastası var ki umursamıyor.erken doğum olabilir dedi inşallah yolundagider herşey.olmazsa başkasına da gidicem ama sonlara yaklaştık bu saatten sonra kimse bakmaz suratıma.Peki dogumun sezaryan mi olcak?
Hangi hastaneye sordun.
Hamilelik şükür iyi gidiyor. Sadece yemek yaptigimda yada az temizlik yaptigimda ayaklarım belim ağrıyor. Bir ara ayaklarım çok sismisti de indi şükür. Ben parkta hasan beye gidiyorum.fuardaydi oraya geçti.
Senin nasıl gidiyor?
parka sordum.parkta halil beye gidiyorum ama hiç hastanede ilgilenmiyor.tecrübesine güvendik ama o kadar çok hastası var ki umursamıyor.erken doğum olabilir dedi inşallah yolundagider herşey.olmazsa başkasına da gidicem ama sonlara yaklaştık bu saatten sonra kimse bakmaz suratıma.
slm canım.nerelerdesin hiç görünmüyorsun yoksa doğum yaptın mı?ben de 32 deyim.umarım herşey yolundadır
slm cnm ya sessizce okuyorum bazen girip buraya bakmamıştım. yapmadım daha doğum son 16 gün kaldı bakalım ne zaman gelicek benim minik heyecanlı bekleyiş ve evde son hazırlıkları yapıyoruz. temizlik falan :)
bi de bol bol uyuyorum ben yaa. sıcaklardan mıdır nedir. gündüz uykudayım :)
ben doğumu devlette yapmaya karar verdim. ücretsiz :)
telekte türk eğitim senliysen %20 indirim var. sezeryan tek gece mi çift gece mi bilmiyorum onu arayıp sormak lazım 640 tl(indirimli hali). normal doğum ise indirimli 480 tl.
parkta 1200 tl diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. ille başka bi doktora gitmek istiyosan Mavideki Dağıstan Beyi önerebilirim. 21 günde bir 100 tl veriyosun. 22. gün olunca veriyosun yani. denemeni tavsiye ederim.
ben baya doktor doktor gezdim biliyosun. Halil Beyin hastane halini de özeldeki halini de çok iyi biliyorum. Metin Beyi biliyorum. Devlette Yeksin Hanımı biliyorum. sormak istediğin bişey olursa özelden de sorabilirsin canım. sıkıntısız benim gibi sonuca varman dileğimle.
cuma günü nst de sancım çıkmıştı erken doğum hapına başlattı halil bey hastanede. ilgilenmedi tabii.bugün özeline gittik.ilgi vardı.çocuk kanala girmiş dedi.öyle löp diye hemen doğmaz ama erken doğum olur dedi.ciğer geliştirici iğnelere başladık.erken doğum hapına devam.Allah sonumuzu hayır etsin artık.Allah korusun bir problem olursa bizimde gideceğimiz yer Zübeyde hanım.bu ara gideyim en azından bir doktor tanıyayım dedim ama o gücü bulamadım kendimde.fazla hareket etmememi söyledi.doğuma giderken aklına gelirse zor ihtimal ama bana da dua ediver canım.Allah razı olsunslm cnm ya sessizce okuyorum bazen girip buraya bakmamıştım. yapmadım daha doğum son 16 gün kaldı bakalım ne zaman gelicek benim minik heyecanlı bekleyiş ve evde son hazırlıkları yapıyoruz. temizlik falan :)
telekte türk eğitim senliysen %20 indirim var. sezeryan tek gece mi çift gece mi bilmiyorum onu arayıp sormak lazım 640 tl(indirimli hali). normal doğum ise indirimli 480 tl.
parkta 1200 tl diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. ille başka bi doktora gitmek istiyosan Mavideki Dağıstan Beyi önerebilirim. 21 günde bir 100 tl veriyosun. 22. gün olunca veriyosun yani. denemeni tavsiye ederim.
ben baya doktor doktor gezdim biliyosun. Halil Beyin hastane halini de özeldeki halini de çok iyi biliyorum. Metin Beyi biliyorum. Devlette Yeksin Hanımı biliyorum. sormak istediğin bişey olursa özelden de sorabilirsin canım. sıkıntısız benim gibi sonuca varman dileğimle.
cuma günü nst de sancım çıkmıştı erken doğum hapına başlattı halil bey hastanede. ilgilenmedi tabii.bugün özeline gittik.ilgi vardı.çocuk kanala girmiş dedi.öyle löp diye hemen doğmaz ama erken doğum olur dedi.ciğer geliştirici iğnelere başladık.erken doğum hapına devam.Allah sonumuzu hayır etsin artık.Allah korusun bir problem olursa bizimde gideceğimiz yer Zübeyde hanım.bu ara gideyim en azından bir doktor tanıyayım dedim ama o gücü bulamadım kendimde.fazla hareket etmememi söyledi.doğuma giderken aklına gelirse zor ihtimal ama bana da dua ediver canım.Allah razı olsun
cuma günü nst de sancım çıkmıştı erken doğum hapına başlattı halil bey hastanede. ilgilenmedi tabii.bugün özeline gittik.ilgi vardı.çocuk kanala girmiş dedi.öyle löp diye hemen doğmaz ama erken doğum olur dedi.ciğer geliştirici iğnelere başladık.erken doğum hapına devam.Allah sonumuzu hayır etsin artık.Allah korusun bir problem olursa bizimde gideceğimiz yer Zübeyde hanım.bu ara gideyim en azından bir doktor tanıyayım dedim ama o gücü bulamadım kendimde.fazla hareket etmememi söyledi.doğuma giderken aklına gelirse zor ihtimal ama bana da dua ediver canım.Allah razı olsun
Sen evde dinlen cnm mümkün olduğunca yat. Ben de yaşadım o süreci biliyosun. Ilacı daha yeni bıraktım. Ilac kullanırsan ve de yatarsan bekler inş. Bebeğin. Ama benim sancım çıkmadı hiç. Rabbim saglıkla zamanında aldırsın inş. Kucağına bebeğini.
Ben midemi üşütmüşüm gece mahvoldum ölüyom sandım bi de cereyanda kalmışım. Bel ve sırt ağrısı kan ter içinde kaldımŞimdi daha iyiyim çok şükür. Doguma cok az kaldi. Bugün kontrole gittim. 3000 gram olmuş miniğim. Son 15 gün hayırlısıyla. Inş. Sana da dua ederim. Sen de bana et nolur. Saglikla kal
Sen evde dinlen cnm mümkün olduğunca yat. Ben de yaşadım o süreci biliyosun. Ilacı daha yeni bıraktım. Ilac kullanırsan ve de yatarsan bekler inş. Bebeğin. Ama benim sancım çıkmadı hiç. Rabbim saglıkla zamanında aldırsın inş. Kucağına bebeğini.
Ben midemi üşütmüşüm gece mahvoldum ölüyom sandım bi de cereyanda kalmışım. Bel ve sırt ağrısı kan ter içinde kaldımŞimdi daha iyiyim çok şükür. Doguma cok az kaldi. Bugün kontrole gittim. 3000 gram olmuş miniğim. Son 15 gün hayırlısıyla. Inş. Sana da dua ederim. Sen de bana et nolur. Saglikla kal
3500 civarı doğar o zaman inşallah.benim ilk kızım da 40. hafta bitince doğdu 3500 doğdu.bu arada çok geçmiş olsun son günlere dikkat etmek lazım.sen hangi ilacı kullanmıştın erken doğum riskin neydi ki? kanala girme falan sancı falan çıkmış mıydı?ederim tabiii inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz
3500 civarı doğar o zaman inşallah.benim ilk kızım da 40. hafta bitince doğdu 3500 doğdu.bu arada çok geçmiş olsun son günlere dikkat etmek lazım.sen hangi ilacı kullanmıştın erken doğum riskin neydi ki? kanala girme falan sancı falan çıkmış mıydı?ederim tabiii inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz
sen bilmiyo muydun? ben 28. haftada büyük ihtimalle enfeksiyon nedeniyle erken doğum riski yaşadım. çok az açılmam vardı. 3 gün hastanede yattım her an doğum olabilir diye. nidilat kullandım ilaç olarak (piyasada bulunmuyor artık kaldırılmış zar zor 4 kutu bulduk İstanbul ve Denizliden) kardeşlerimiz sağolsunlar.
(Hunileşme var dediler. yani bebek doğum kanalına doğru ilerleyip serviks boyunu 23 mm ye düşürmüş. normalde 50 mm olmalıymış en az.) Sancım hiç çıkmadı çok şükür. ama doktorlar bir hafta içinde doğum olabilir dediler bana(mavideki acil doktoru ve orda yoğun bakımda yer olmadığından Ispartaya sevk ettiler ambulansla orda da dediler doğum olabilir diye).. çok şükür tedavi sonrası doğum ihtimali kalktı. ve evde yatmam tavsiyesiyle bıraktılar.
Sen dediğim gibi yat dinlen bol bol. zorunda kalmadıkça ayağa kalkma. ben kalktığımda kasılmalarım oluyodu. sadece yemek yapmak için ya da çok sıkılırsam kalkıp biraz evde dolanıyodum. dışarı falan çıkma demişlerdi. sadece komşuya oturmaya gidebilirsin diyodu doktorlar.
28. haftadan 38'e geldim çok şükür.
darısı senin başına inş. beklesin bebiş, sağlıkla vaktinde doğsun canım. allaha emanet ol.
slm cnm ya sessizce okuyorum bazen girip buraya bakmamıştım. yapmadım daha doğum son 16 gün kaldı bakalım ne zaman gelicek benim minik heyecanlı bekleyiş ve evde son hazırlıkları yapıyoruz. temizlik falan :)
canım yaa ben teleğe gidiyorum metin beye. 28 . haftaya giriyorum ve kafam çok karışık... TElekte oda sıkıntısı oluyormuş , yer bulamıyormuşsn yani. SEnin dediğine göre park teleğe göre daha mı pahalı sezeryande?.ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası o kadar vereceğime çocuğuma bir şey alırım diyorum. DEvletin odalarına baktın mı?
canım yaa ben teleğe gidiyorum metin beye. 28 . haftaya giriyorum ve kafam çok karışık... TElekte oda sıkıntısı oluyormuş , yer bulamıyormuşsn yani. SEnin dediğine göre park teleğe göre daha mı pahalı sezeryande?.ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası o kadar vereceğime çocuğuma bir şey alırım diyorum. DEvletin odalarına baktın mı?[/
devlette de özel oda var talep edersen veriyorlarmış. gördüm ben. fena değil. ama tabi bi park hastanesi gibi beklememek lazım. bence oda o kadar da önemli değil artık. önceden çok önemsiyodum. şimdi bebeğimin sağlığı benim için ön planda.
özellerde bebekle ilgili sağlık problemi olduğunda genelde üniversite ya da zübeyde hanıma gönderiyorlarmış.
Telekte yer sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Mutlaka ayarlarlar bişeyler. arkadaşım orda doğum yaptı. çatı katı odaları pek iyi değilmiş ben görmedim. ama ikinci kattaki odaları iyi Teleğin.
daha doğumuna var. karar verirsin ben bile yeni sonuca bağladım. Rabbim sağlıkla aldırsın bebeklerimizi kucaklarımıza.
bu arada benim artık kasılmalarım başladı
doğumum yaklaştı iyice sanırım. bana dua edin lütfen. zaten son 9 günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?