Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

afyonlu anne adayları ya doğurdu ya da doğum telaşında galiba.kimslerden ses yok.ben 32. haftadayım .bugün doktora gittim.nst çekildi.biraz ağrı var dedi hemşire ama sonucu doktora gösteremedim doğuma gitmiş.öğleden sonra göstereceğim.FİYAT HAKKINDA BİLGİ ALACAĞIM.

Valla çok yavaş kimse yazmıyor...
Ben daha 22. Haftadayim salı günü ayrıntılı ultrason olcak inşallah...

Fiyat bilgilerini paylasirsan sevinirim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fiyatı sordum.2 gece kalmalı sezaryan doğumda emekli sandığına bağlı çalışanda 900 tl dedi ama sanırım hep extra birşeyler ekliyorlar.kime sorsam doğum yapan daha fazla fiyat söylüyor.inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi halledilir.sen kime gidiyordun?inşallah iyi çıkar sonuçların

Peki dogumun sezaryan mi olcak?
Hangi hastaneye sordun.

Hamilelik şükür iyi gidiyor. Sadece yemek yaptigimda yada az temizlik yaptigimda ayaklarım belim ağrıyor. Bir ara ayaklarım çok sismisti de indi şükür. Ben parkta hasan beye gidiyorum.fuardaydi oraya geçti.

Senin nasıl gidiyor?

parka sordum.parkta halil beye gidiyorum ama hiç hastanede ilgilenmiyor.tecrübesine güvendik ama o kadar çok hastası var ki umursamıyor.erken doğum olabilir dedi inşallah yolundagider herşey.olmazsa başkasına da gidicem ama sonlara yaklaştık bu saatten sonra kimse bakmaz suratıma.

olumsuz düşünme inşallah en az 37 ye kadar sıkıntısız bir şekilde gelirsin. hasan beye git birde istersen ben iletişimini çok beğendim. fuardan geçti ya onun hastaları genelde ilçelerden geliyordu şimdi o kadar yoğun değil gibi geliyor.

Günaydın afyonlu anneler nasıl gidiyor hamilelik?

ana böyle bir topik varmış ta ben mı görmedimm.. Selam hemşolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…