slm arkadaşlar Afyon fuar hastanesi Fadime Pınar Ateşe giden oldumu? tavsiye edermisiniz.
memnun kaldinizmi bende on haftalik hamileyim..merhabalara ben de 6 haftalık hamileyim yarın hasan şahinere gidicem
memnun kaldinizmi bende on haftalik hamileyim..
benımde allahın ıznıyle ılk dogumum olcak park hastanesıne gıdıyorum afyondada cok yenıyım yenı tasındım suan ıcın memnunum sız afyon dasınız galıba
internet hesabıyla 9+3 teyim ama ultrason sonucu 1 hafta önde 10. haftayı gösteriyor.doktor tarih vermedi 40. haftam 1 eylülde doluyor ama ilki sezaryandı yine öyle olacağı için 40 ı doktor beklemez en geç 38 de alır yani ağustosun 2. ve ya 3. haftası diye tahmin ediyorum.senin ilk galiba parkta kime gidiyorsun kaç haftalık?
benım ilk dogum olacagı ıcın sezaryan zor sımdı hep normal dogum yapıyolarmıs o yuzden 40 hafta agustosun 3 haftası gozukuyo suan 10*5 nerdeyse tarıhlerımız aynı 12 haftada 2 lı tarmaya gıtcem zeynep hanım sendemı parka gıdıyosun
evet ben de parka gidiyorum Afyonun yerlileri bilir Halil Gülden var orada. ona gidiyorum.aynen 12. hafta taramaya gidicem benim resimde görülen bebek şimdi 5,5 yaşında.o zaman kütahyadaydık ama doğuma afyona gelmiştik.öğretmenim sen ne iş yapıyorsun
korkutmasın yaş eminim gençtir .test sonuçları sadece ihtimal veriyor kesinlik yok yaş ne kadar genç ise o kadar iyi. esas benim korkmam gerekiyor yaş 34 .umarım biz dahil Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?