- 27 Ocak 2014
- 239
- 32
- 118
ikincci doğumum.ilkinde halil gülden di şimdi de ona gidiyorum ilkinde memnun kaldım inşallah yine öyle olur
halil güldenin muayenehanesine mi gidiyorsunuz
nasılsınız arkadaşlar gecelerim uykusuz gündüzlerim uyuklayarak geçiyor ne zaman normale döneceğimtabi bu na da şükür sağ salim kucağıma alayım da
bunlar cok normal ilk basta öyle oluyoo
iyi akşamlarrrr
ıyıaksamlar nasılsın[
iyiyyim sağolasın sen nasılsın
ıyıaksamlar nasılsın[
iyiyyim sağolasın sen nasılsın
ıyı karsılastık karsılasamıyoduk
halil güldenin muayenehanesine mi gidiyorsunuz
slm.arkadaşım sen kaç aylık hamilesin de uykuların kaçıyor?ŞİMDİLİK PARK HASTANESİNE GİDİYORUM AMA TABİİ Kİ MUAYENEHANESİNE DAVET EDECEK BİRKAÇ DEFABENİM İLK DOĞUMUMDA DA GİTMİŞTİK AMA ABARTI DERECEDE DEĞİL.
ORADA GERÇEKTEN ÇOK İYİ ALETLERİ VAR DAHA İYİ GÖRÜYOR.İNŞALLAH SAĞLIKLIDIR HEPİMİZİN YAVRUSU.SEN DE AFYONDA MISIN
nete sorun var galıba yazılar gec gıdıyoo
7. haftam bitti gündüzleri hep uykum var geceleri uyuyamıyorum. ben de muayenehanesine gitmiştim sonra mehmet yılmazere karar verdim. sizin ne kadar hamileliğiniz evet afyondayım:)
Merhaba bayanlar, annelıkte de Afyonda da yeniyim, temizlik icin iki haftadır bayan arıyorum. Var mı bildiğiniz biri, telefonunu özelden yazar mısınız, şimdiden tesekkurler.
not: sevgili hamileler sans, sağlık sizden ve bebişlerden yana olsun insallah.
Bir sorar misin her hafta alicam belki dusunur.merhaba.hoşgeldin hayırlı olsun diyelim no var ama benimki tanımıyorum diye gelmez
merhaba evet bizim bilgisayarda da sorun var kendi kendine kapanıyor onun için geç görüyorum hep:)
Bir sorar misin her hafta alicam belki dusunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?