Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

nasılsınız arkadaşlar gecelerim uykusuz gündüzlerim uyuklayarak geçiyor ne zaman normale döneceğim tabi bu na da şükür sağ salim kucağıma alayım da

halil güldenin muayenehanesine mi gidiyorsunuz

slm.arkadaşım sen kaç aylık hamilesin de uykuların kaçıyor?ŞİMDİLİK PARK HASTANESİNE GİDİYORUM AMA TABİİ Kİ MUAYENEHANESİNE DAVET EDECEK BİRKAÇ DEFA BENİM İLK DOĞUMUMDA DA GİTMİŞTİK AMA ABARTI DERECEDE DEĞİL.
ORADA GERÇEKTEN ÇOK İYİ ALETLERİ VAR DAHA İYİ GÖRÜYOR.İNŞALLAH SAĞLIKLIDIR HEPİMİZİN YAVRUSU.SEN DE AFYONDA MISIN

7. haftam bitti gündüzleri hep uykum var geceleri uyuyamıyorum. ben de muayenehanesine gitmiştim sonra mehmet yılmazere karar verdim. sizin ne kadar hamileliğiniz evet afyondayım:)

Merhaba bayanlar, annelıkte de Afyonda da yeniyim, temizlik icin iki haftadır bayan arıyorum. Var mı bildiğiniz biri, telefonunu özelden yazar mısınız, şimdiden tesekkurler.

not: sevgili hamileler sans, sağlık sizden ve bebişlerden yana olsun insallah.

7. haftam bitti gündüzleri hep uykum var geceleri uyuyamıyorum. ben de muayenehanesine gitmiştim sonra mehmet yılmazere karar verdim. sizin ne kadar hamileliğiniz evet afyondayım:)

benim net hesabıyla dr unki tutmuyor şu an bilmiyorum 10--11--12 falan olabilir cuma gidicem bakalım ne olacak kesinleşir artık.mehmet bet hangi hastanede

merhaba.hoşgeldin hayırlı olsun diyelim no var ama benimki tanımıyorum diye gelmez

Bir sorar misin her hafta alicam belki dusunur.

yeni gördüm msjı.yarın sorayım.ben de perşembeleri alıyordum 1. dönem zor ayarladı dolu genelde hep düzenli gidiyor.ikinci dönem ders programıma göre bakalım bana bile ayarlayabilirse gelecek.olur derse özelden yazarım yarın noyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…