Ağabeyimin bekar evi:))

amanınn bekar evimi burasıdelikafadulden

ee şeyy talibi var mı acabasempatiksalakcinni

çok çok beğendim ağabeyin zevkliymiş
bekar evii olduğu orda birikmiş ütüyü görmesem anlamazdım bu eve bir gelin lazımmmmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok güzel bir ev.. ama evde dekorasyon amacıyla ortalığa serpiştirilmiş içki şişeleri benim pek hoşuma gitmiyor. Sadece bar kısmında bulunsa daha iyi şömine etrafı daha güzel dekore edilebilir. Güle güle, sağlıkla otursun abiniz.

alkolik mi abin p
ama ev güzelmiş Allah güle güle eşiyle birlikte oturmayı nasip etsin (en kısa zamanda)

ev çok güzel güle güle otursun ben de bekar evinde yaşadım geneli de 2. el eşyala. herhalde gelir seviyesi baya yüksek abinizin

bekar evi diyince akla iki cek yat falan geliyor..durumu baya galiba abinizin..cok guzel bir ev..agiz tadiyla otursun insallah canim..

Bekar evi diye okuyunca bi umut açtım belki erkek arkadaşımın evinden daha düzensiz ev vardır da ben de ona daha az kızarım diye :)
ama tam tersi oldu şimdi bu fotoların çıktısını alıp kafasına kakarım bak ne bekarlar var düzenli tertipli diye kaydirigubbakcemile3

bence bu şaka hiç hoş değil.boşanmanın şakası olmamalı.ağıza bile alınmamalı.

ütülerden belli bekar evi olduğukaydirigubbakcemile3
güle güle otursun bekarlık sultanlıktır :)

güe güle iyi günlerde ağız tadıyla güzel bir gelinle oturmayı nasip etsin allah

Süpermiş ya, çok güzel. :lepi:
Dekorasyon, evin tarzı filan...boshayallersmile

Ben de bu şekilde mutfakla salon arasına bar bölmesi düşünüyorum ilerde...:lepi:

Kimse kimsenin zevkine dil uzatamaz. Eleştirinin de bir dozu var.

Viski şişeleri çok güzel durmuş, bizim evde de böyle vardır sıra sıra :içelim:

Ayrıca bekar evi deyince zihinlerin iki çekyatla sınırlandırılmasına da şaşırdım yau, neyse...:sm_confused:
Güle güle otursun abiniz...
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…