Agatha Tokalar

pahalılar ama çok seviyorum,çok kaliteliler kaç gece kafamda unuttum yattım çok rahat...
Ayrıca bozurlarlarsa da AGATHA PARIS magzalarından birine veriyosunuz yurt dısına Paris'e tamire yolluyolar yada kırılursa yenisini veriyolar yıllardır tercihim...

28den başlıyo fiyatlar,50'ye kadar var..
Bende de var bir sürü,daha bugün baktım ama almadım
tasarruflu olayım azıcık..

Ben bunları beğenmiyorum çok çocuksu geliyor.Takmıcam şeylerin başında gelir.
Ayrıca fiyatlarınıda göz önünde bulundurucak olursam bu tokalar için çok çok çok saçma ve abartı bi fiyat.

Ben bunları beğenmiyorum çok çocuksu geliyor.Takmıcam şeylerin başında gelir.
Ayrıca fiyatlarınıda göz önünde bulundurucak olursam bu tokalar için çok çok çok saçma ve abartı bi fiyat.

bende sevmiyorum böyle tokaları çok çocuksukaydirigubbakcemile2 .... o kadar para vermem ben böyle tokalara:dilcikar:

zevk meselesi tabi
valla ne kadar rengi ve modeli varsa hepsini de alırım ben bayılıyorum önemli olan o:asigim:

tabi zevk meseleli haklısın. benim zevkime hitap etmiyor ve asla kimse bana bi tokaya 50 ytl verdiremez hele ki şu zamanda.

28den başlıyo fiyatlar,50'ye kadar var..
Bende de var bir sürü,daha bugün baktım ama almadım
tasarruflu olayım azıcık..

nası yaa yanlış mı gördüm acabaa:bbo::sm_confused:
ben de görüom tokacılarda böle köpek figurlü ama bu kadar da pahalı deildi demekki bunlar marka:1closedeyes:

ya bunları görünce aklıma ne geldi,arkadaşımla yemek yiyorum...çok lüks bir alışveriş merkezindeyiz...yemekleri de o ısmarlıyordu....bana yemek sözü vardı...benim de yanımda çok fazla para yok.....sonra ne olduysa ben toka almak istedim, saçım rahatsız etti beni...orda da bir bujiteri var hemen kalktım yemekler gelmeden alır gelirim dedim.....sonra o kadar toka vardı renk renk çeşit çeşit....ben gittim süssüz püssüz birini aldım....hemen tutturacağım saçlarımı, üstünde de fiyatları yazmıyor....aldım bir tane, adam böyle cici pici bir poşete koydu..ne kadar dedim? bana bir fiyat söyledi ben onlardan 10 tane alırım o fiyata..neyse bozuntuya vermeden çıktım....kullanmadım da o tokayı fazla...tokayı aldığım yer bu tokalardan satıyormuş.....ben nerden bileyim.....

ALMASAYDIN KEŞKEMMMM YAAA :teselli:

biz böle dioruzz ama arkımın ark ı var kızda marka takıntısı varmıs markasız hiç bişey giymezmişte takmazmısta o yüzden alıomusss :mymeka:
aman ne alcam yaaa 50 tane toka almak varkennnn yerimseniben

Ayrıca güzel bir hediye olabilir diye düşünüyorum ben...Tokakoliklere bence harika bir şey sositososito Yakın arkadaşım böyle olsaydı hiç düşünmeden alırdım bunlardan biriniŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çok beğeniyorum ama çakmasını alıyorumkaydirigubbakcemile3
çakması bile süper tutuyo gerçeği nasıldır kimbilir

bu kişisel bir zevk ve beğeni meselesidir arkadaşımızın bu tarz tokara düşkünlüğü olduğu ve yakıştırdığı çok pahalı da olsa alıyor bende 2 sene evvel swarovski taşlı bir toka almıştım hemde epey pahalı bir fiyata özel bir günde takmak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…