bende 6 tane tokası 1 tane de kolyesi var . ama kolyedennn hıııcccc memnuun deqilim . . allerji yaptı bana qoturdum kaplamasını degistrdiler soyuldu bıdaha degistirdiler kızdım bu sefer de .. tokalar cok quzel ama takılara hayıııırrr :umursamaz:
ayy bu markamıymış kafamçokkarıştı hemide 50 tl :bbo: arkadaşımda çakması var sık sık da kullanır ne zaman taksa dilimin ucuna gelir çıkar o iti kafandan diye ama kendimi tutarım ne de olsa zevk meselesi.. seven arkadaşlar varmış ne diyelim güle güle kullansınlar
sanırım 2002-2003 yıllarında modaydı bunlar, hala moda mı ya? ilginçmiş...
hatırladığım kadarıyla o zamanlar çakması bile çok zor bulunuyordu.
hiç kullanmadım çünkü genelde ilginç tokaları tercih ederim ama hakkını yemem, sempatik bir toka, dayanıklılığıyla meşhurdur.
tokaya bu kadar para verilir mi verilmez mi? herkesin kendi tercihidir, ben bu tokaya vermem(zevkime uymadığı için) ama kendi zevkime hitap eden başka bir tokaya o parayı verebilirim. bazen çok cimri bazen aşırı müsrif olabiliyorum bu konularda...
bence bu bir zevktir, alanlar da güle güle kullansınlar yıllarca
Ne mevzusu olmuş be! Bunlarda benim agathalarımın(orjinal) resimleri. 3 tanesi de kardeşimde. Daha da almayı düşünüyorum. Ohh verdiğim paralara değiyor.:lepi: