ben verdiğime göre kolay kazanıyorum heralde
Tokanın özelliği köpek kemiğinden yapılmasıdır arkadaşlar.
Orjinal'ini kullanmaya özen gösterin.. Çünkü sahteleri hemen anlaşılıyor
Yani sahtesini almaktansa biraz daha fazla ödeyip kalitesini kullanabilirsiniz.
Ablam orjinallerini bir sitede satıyor büyük boylarını. İsteyen varsa bana ulaşabilir..
benimkilerin hiçbirinde agatha yazmıyor
yazsaydı almazdım zaten
marka vs farketmiyor modelini beğenmem almam için tek unsurdu zaten hala da öyle
kuyumcuya bakıp bunun küpesini ve kolye ucunu almak istiyorum bulursam
markanın ismi yazılı olup, gerçek olan ya da sahte olan ne varsa almam bu tokayla ilgili
hiçde onemlı deegıl vla okdr para verıpte toka alamam 1 mılyona aldımm çokda guzel duruyorr..:)
malesef sahte olduğu çok belli oluyor, ayrıca çok avam görüyorum ben
bende bu tokalara bayılıyorum tabii ucuz olanlarına.biri kırılsa ki zor kırılıyor diğerini alıp takıyorum miss...
öldürseler vermem tanesine 50 lira.ne 50 si 10 lira bile vermem.2-3 lira nesine yetmiyor,hadi bakim.
ya eğrisi doğrusu, bence de pahalı ben de vermem o kadar para. o paraya gider bi yemek yerim yani:) hatta 2-3 yemek yerim evde yaparsam 4 tane yerimkafayı yemekle bozduum
15gün kadar önce yeni tasarımından aldım. Gerçi hepsi Agatha köpeği şeklinde sonuçta yenisi de bir eskisi de :) 23TL verdim. Mandallılarından sıkıldığım için çıtçıtlı olanından aldım. Çok hoş duruyor. Ve inanın sahteleri çok belli oluyor bunların kafada :))
Öncelikleee avam'ın türk dil kurumundan alınmış olan anlamına bir bakalım:
avam Ar. ¤av¥m
ç. is. (ava:mı) esk. 1. Alt tabaka, havas karşıtı: “Bu zihniyette olan avam değildi, bilhassa havas denilen insanlar böyle düşünüyordu.” -Atatürk. 2. Halk.
Kanaatimce çok ağır tahrik var burda:) sahte agatha takanları avam görüyosan çok üzülürüm lütfen avam görme. Sen avam gördüğün anda dünya başıma yıkılacak gibi oluyor. Sen ki kraliyet ailesinin yüce bir üyesisin bizim gibi halktan insanların bu hareketini mazur görme büyüklüğünü gösterirsin bence? Ne de olsa herkes senin gibi üst tabaka olamazsenağlama
Yavrucum sen avam görseen neee görmesen ne:) isteyen sahtesini takar isteyen gerçeğini takar, bunda seni geren ne? Bu başlıkta birisi size ''tam malsınız ha afrika açlıktan kırılırken bi tokaya bu kadar para veriyosunuz'' demiş mi? Sen sahte alanları yargılama hakkını nerden alıyorsun? Herkesin kendi tercihi ya, kimi ne ilgilendirir ki?:roflol:
hiç yanılmamışım çok şükür:Saruboceq:üsluba bak:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?