Agatha Tokalar

ya eğrisi doğrusu, bence de pahalı ben de vermem o kadar para. o paraya gider bi yemek yerim yani:) hatta 2-3 yemek yerim evde yaparsam 4 tane yerim kafayı yemekle bozduum

Bu ne be.Ne kadar acayip modeller.Vallahi evde bile takacagimi zannetmiyorum.
Allahaskina bu kadar parayi nasil veriyorsunuz bunlara?

neeeeeeeeeeee köpek kemiği mi???? :1shok: iğreennnnnnnçççççç

agatha yazısı öyle herkesin okuyabileceği cinsten yazmıyor zaten üzerinde. kabak gibi agatha bezeli değil yani.her şeyin çakmasının üretildiği şu günlerde öncü aksesuar markası agathabnın da pazarda 1tl ye satılması hiç şaşırtmıyor zaten beni. her gün tka takıyor olsam kesin ben de alırdım 1tl olanlardan.ama ben bu ikona bayılıyorum, köpek motifi çok güzel. 2 senedir başka toka almıyorum diyebilirim. zaten saçımı 40yılda 1 topluyorum, o topladığımda da iyi bir toka olması hoşuma gidiyor. agathanın saatini de kullanıyorum, pariste yaratılan en güzel markalardan biri diye düşünüyorum.

sadece tokalarına takılı kalmayın bence.. taçları küpeleri muhteşem..inanın bir bakan tekrar bakıyor, benim de hoşuma gidiyor tabi kaydirigubbakcemile2

hiçde onemlı deegıl vla okdr para verıpte toka alamam 1 mılyona aldımm çokda guzel duruyorr..:)

tamam kolyesini falan da alalım ama çok pahalıııı buna bi çözümünüz var mı yurtdışına gidenler bi baksın orda belki daha ucuzdur getirtiriz falan?

malesef sahte olduğu çok belli oluyor, ayrıca çok avam görüyorum ben

Öncelikleee avam'ın türk dil kurumundan alınmış olan anlamına bir bakalım:
avam Ar. ¤av¥m
ç. is. (ava:mı) esk. 1. Alt tabaka, havas karşıtı: “Bu zihniyette olan avam değildi, bilhassa havas denilen insanlar böyle düşünüyordu.” -Atatürk. 2. Halk.

Kanaatimce çok ağır tahrik var burda:) sahte agatha takanları avam görüyosan çok üzülürüm lütfen avam görme. Sen avam gördüğün anda dünya başıma yıkılacak gibi oluyor. Sen ki kraliyet ailesinin yüce bir üyesisin bizim gibi halktan insanların bu hareketini mazur görme büyüklüğünü gösterirsin bence? Ne de olsa herkes senin gibi üst tabaka olamazsenağlama

Yavrucum sen avam görseen neee görmesen ne:) isteyen sahtesini takar isteyen gerçeğini takar, bunda seni geren ne? Bu başlıkta birisi size ''tam malsınız ha afrika açlıktan kırılırken bi tokaya bu kadar para veriyosunuz'' demiş mi? Sen sahte alanları yargılama hakkını nerden alıyorsun? Herkesin kendi tercihi ya, kimi ne ilgilendirir ki?:roflol:

aynen oyle gercektenn degıcek bırsey olsa cok gereksızz. lolabunnye katılıorumm

ahahuah evet yaa :) 50 lira ne o öyle ne alıyosun alt tarafı taklıdı bol uretılen bır toka degıl mı , ızmırde yerlerde satılıyor bunlar
:roflol:

ya eğrisi doğrusu, bence de pahalı ben de vermem o kadar para. o paraya gider bi yemek yerim yani:) hatta 2-3 yemek yerim evde yaparsam 4 tane yerim kafayı yemekle bozduum

aynen wallahı :lepi:

hay allah sahtesı olsa ne gercegı olsa ne sonucta köpek seklı ve toka, ayrıca sahtesı bu kadar bol bıseyın gercegını almak ?? bana hıc dogru gelmıyor :1closedeyes:
ben normal klıpslı tokalardan baska toka kullanmam dogrusu. gamyoncuiremsu

hiç yanılmamışım çok şükür:Saruboceq:üsluba bak:roflol::roflol::roflol:

bende bayılıyorumm bu tokalara özellikle beyazı çok hoşuma gidiyor..

herkesin beğenisi kendine ama ben beğenmiyorum bi tokayada o kadar para verilmez yahu ben o işi yaptığım için hiç değmez yani o kadar para vermeye helede bu krizde delikafadulden

fiyatına göre hiç özellikli değil bence!:1no2:etmez o kadar!bana göre değil!...

bence fazla değilde 1-2 tane olmalı,çok şık gözüküyorlar saçımdada öyle güzel duracaklarsa neden almayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…