Agatha Tokalar

Tokanın özelliği köpek kemiğinden yapılmasıdır arkadaşlar.
Orjinal'ini kullanmaya özen gösterin.. Çünkü sahteleri hemen anlaşılıyor
Yani sahtesini almaktansa biraz daha fazla ödeyip kalitesini kullanabilirsiniz.
Ablam orjinallerini bir sitede satıyor büyük boylarını. İsteyen varsa bana ulaşabilir..

bende bu tokalara bayılıyorum tabii ucuz olanlarına.biri kırılsa ki zor kırılıyor diğerini alıp takıyorum miss...
öldürseler vermem tanesine 50 lira.ne 50 si 10 lira bile vermem.2-3 lira nesine yetmiyor,hadi bakim.

15gün kadar önce yeni tasarımından aldım. Gerçi hepsi Agatha köpeği şeklinde sonuçta yenisi de bir eskisi de :) 23TL verdim. Mandallılarından sıkıldığım için çıtçıtlı olanından aldım. Çok hoş duruyor. Ve inanın sahteleri çok belli oluyor bunların kafada :))

zevkler ve renkler tartışılmaz...begenelere saygı duyuyorum ama ben begenmiyorum bu tokaları çok çocuksu geliyor bana:asigim:

fransada yarı fiyatına satılıyor.giden biri olursa daha ucuza gelir.
çok seviyorum ve alıyorum.
çakmaları çok belli oluyor

Paristen arkadaşım almış. 3dolar 5 dolar diyo.. Biraz üzüldüm ama napalım! bizde de 20dolar 30 dolar...

bugün aldım bir tane (= ufacık bir kahkül tokası 12 tl verdim (= çoook seviyorum bu tokaları yahu! (=

Özelliği köpek kemiğiyse gerçekten zaten takmam , hoş bu tokalar benim saçları tutmaz o da ayrı.
Marka konusunda birşey diyemiycem , ben pek önem bermem butür konulara benim için mühim olan insanlıktır :)
Yeri gelir saçımı paket lastiğiyle bile tutturduğum olur...

bence şey falan yapın böyle 4-5 tane gerçek agathanın yanına bi tane çakmasını koyun, resmini çekin test şeklinde ''hangisi çakma?'' falan şeklinde bende gerçek agatha olsa yaparım da sadece bi tane var o da çakmaaa:)

benimkilerin hiçbirinde agatha yazmıyor
yazsaydı almazdım zaten
marka vs farketmiyor modelini beğenmem almam için tek unsurdu zaten hala da öyle
kuyumcuya bakıp bunun küpesini ve kolye ucunu almak istiyorum bulursam
markanın ismi yazılı olup, gerçek olan ya da sahte olan ne varsa almam bu tokayla ilgili

köpek kemiği mi bir hayvansever olarak hislerim kabardı:/

katılıyorum!!! ne yani ölmüş köpek aramıyolar dimi bunları yapmak için hiç sanmıorum çok yazık çok mirmirmirmir

ayrıcada;
ben paramı kolay kazanmıyorum, bir tokaya bu kdr para vermem şahsi fikrim bu arkadaşlar yerimseniben bu zmna kdrda bu tokalrın sahtesi orjinali bilmemnesi olduğunu hiç duymamıştım.

ben verdiğime göre kolay kazanıyorum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…