Ağbim, ablam yok, eltim yok, görümcem yok

nihalnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
94
0
36
Ankara
aslında hepsi var ama hep kırgınlıklar var arada benimkiler zaten yok tek çocuğum eşiminkiler ise görümcem bir mendeburrrr eltimde moron ama çok dua etmiştim ilk bebeğim yani oğlum doğduğunda beni yapayalnız bıraktı eltimde görümcemde ama sonuç ne oldu görümceminde bebeği oldu oda yapayalnızdı eminim inim inim inledi allah büyük yalnız kalmak nasıl görmüştür ama o hiçbirşeyden ders almaz kendini kasar sinsi sinsi yaşar herşeyini gizler adiiiiiiiiiii şey kıskanç ama ben yinede üzülüyorum yazık yalnız olmak çok zor böyle kızıyorum sonra acıyorum kafaya takmış babasının malını onun yüzünden eziyet edip duruyo birde kafaya takmış biz annesine ve ona büyü yaptırıyormuşuz manyak ya neyseki defoldu gitti evlendi malatyada kurtuldum ama telefondada kayınvalidemi kuruyo:60::60::60::60:bende 2 çocuk bunalıp bunalıp ağlıyorum bıktım ya eşimde hiç yardımcı olmuyor gece yarıları eve geliyor işe bir başlasam biraz başımı dinleyebilsem

kayınvaliden nerde ki ,ya canım malatyaya gıtmıs bosver Allah aşkına keyfıne bak kocanla aran ıyıyse aılesıde dolduruşa getırmıyosa bosver napcan ,görümcen mal derdıne dustu demek:1:yazık yakında sıyırır belkı büyü felan

Yalnızlık kötü değil ki kalabalık içinde yalnız kalmak kötü

Onun için üzülüyorum demişsiniz ama bu hiç belli olmuyor..
Derdim var bölümü burası ama hakaretli bir dert olmuş biraz.
Mendebur moron sinsi adi manyak
Ne alaka şimdi bu kelimeler
Hakaret okuyoruz burda..

aslında hepsi var ama hep kırgınlıklar var arada benimkiler zaten yok tek çocuğum eşiminkiler ise görümcem bir mendeburrrr eltimde moron ama çok dua etmiştim ilk bebeğim yani oğlum doğduğunda beni yapayalnız bıraktı eltimde görümcemde ama sonuç ne oldu görümceminde bebeği oldu oda yapayalnızdı eminim inim inim inledi allah büyük yalnız kalmak nasıl görmüştür ama o hiçbirşeyden ders almaz kendini kasar sinsi sinsi yaşar herşeyini gizler adiiiiiiiiiii şey kıskanç ama ben yinede üzülüyorum yazık yalnız olmak çok zor böyle kızıyorum sonra acıyorum kafaya takmış babasının malını onun yüzünden eziyet edip duruyo birde kafaya takmış biz annesine ve ona büyü yaptırıyormuşuz manyak ya neyseki defoldu gitti evlendi malatyada kurtuldum ama telefondada kayınvalidemi kuruyo:60::60::60::60:bende 2 çocuk bunalıp bunalıp ağlıyorum bıktım ya eşimde hiç yardımcı olmuyor gece yarıları eve geliyor işe bir başlasam biraz başımı dinleyebilsem

ayy arkadasım ıcım bunaldı ne onlarla oluyo ne onlarsız su mal mulk dawası da demekkı her aılede varmıs

Herkes kötü,bir sen iyisin.
Yapma Allahaşkına.

Hakikaten bunalmışsın sen.
İşe başlama kararın yerinde olmuş.

ne kadar karışık yazmışsınız işe başlamanızbence iyi olur sizde bir bunalım havası sezdim :26:

ne yazmalıydım çok kibarlar hergünüm onlar sayesinde çok mutlu geçiyor allah iyiliklerini versinmi demeliydim ya ne kadar ilginçsiniz keşke sizde bana hakaret yerine sakin ol bunalınca yaz buraya paylaşalım deseydin sanki kayınvalidemi iyi tanıyosunuz beni kötülüyosunuz çok ilginç

valla damdan düşer gibi yazmışsın..
üslubunda çok ağır..
haliyle insan düşünüyor "acaba eşinin ailesiylede böyle konuştuğu içinmi yalnız bırakıldı diye"

bir gün sen de görürsün başkasından bu hakaretleri.düşmez kalkmaz bir allah.çook ayıp adi filan demişsin kınadım gerçekten.ne olursa olsun eşinin ailesi.

gerçekten bunalmışsın tamam belki içini dökmüşsün belki içinden daha fena küfrediorsun ki ben sinirlendiimde görümcelerime daha fena söwüorum... ancak gercekten burası herkese acık ve özellikle biliorsun kadınlar direk bu kelimeleri duyunca okuyunca kötü oluolar:Pp boşwer sen naaptıklarını yazsaydın acık acık belki senden daha fenalarını yazanlarda cıkabilirdi. oooh ne guzel gitmiş.. kurtuldun kocana kur yap falan o senin yanındaysa zaten sorun yok:47:

bir gün sen de görürsün başkasından bu hakaretleri.düşmez kalkmaz bir allah.çook ayıp adi filan demişsin kınadım gerçekten.ne olursa olsun eşinin ailesi.
yaw eşinin ailesi diorsun dooru hakaretler hoş olmamış ama düşünsene ewe eşya alıosun sana gelip aa bu iirenç olmuş dien bi eşinin ailesi weya sen elin kızı olarak gitmişsin cesaret edip ew almışsın onca borca girip desinler ew cok kotu yerde okadar guzel deil(ki ewim 190m2 ben 80e aldım 6ay once suan 110a werir misin die teklif geldi satmadıım haldee)??? yaw takdir edilecek yerde eğer tutupta olumsuz eleştri alıorsun o çok kotu oluo ama ben o anlık içimden söwüp sonra diormki yaw Allah buyuktur gun olur dewran doner Allah onlara dooruyu göstersin. eşimin iş arkadasının karısı cok fenaymıs cocukta eşime dert yanmış suan eşim bana dahada deer werio Allahıma şükür.
herhalde konuyu acan arkadasın içi çok yanmış hakaretsiz dert yansaymıs buyuk ihtimalle hak werirdik kızcaaza?

Son düzenleme:
valla arkadasım bazıları hakediyo bu tarz konuşmaların. bundan 6 ay önce olsaydı bende aa ayıp ne olursa olsun eşimin ailesi hakaret olmamalı diye savunurdum ama gel görki 4 aylık evliyim hayatım boyunca hiç birşeyden hiç kimseden bu kadar nefret etmedim
insanı bazen bu noktaya getirtebiliyorlar o kadar sinirleniyosunuzki ağzınızdan çıkanı kulağınız duymayabiliyo bazen ha pişmanmıyım hiç değilim bedeli ne olursa olsun ohh iyiki dedim keşke daha çok deseydim :))))

Karşımdaki insanlar nakadar kötü olsada uslubumu asla bozmam hele 3. kişilere anlatırkan hoş bir durum değil benim düşünceme göre.
Bende tek çocuğum şuanda bile zorlanıyorum ama şükürki hayatımda kardeşim kadar yakın insanlar var.
Yalnızım diyorsan dostlar edin kendine inan bir nebze olsun değişiyor herşey.

ben bunalmıştım damdan düşer gibi yazdım babam yok annemle ayrılmış annem yeniden evlenmiş üvey baba ve kardeşler eşimle çok iyi anlaşıyorum çok tatlı fakat ailesi çok garip hep ben onlara hizmet ediyim istiyorlar mesela her pazar evi arayıp olup olmadığımızı kontrol ediyorlar çok ilgisizler evime gelirler ayaklarını uzatır otururlar emir emir üstüne kahvaltıyla başlar gece yarılarına kadar gitmezler bir bardaklarını masadan alıp tezgaha bırakmazlar odadan çıkar çıkmaz arkamdan konuşurlar onlara gitsem hizmete devam kazara bir bardak kırsam kayınvalidem hemen öde yenisini al der 2 çocuğum var oğlum 8 yaşında kızım 1 olacak daha 15 dakika bakmamışlardır doğum yaptım komşum kaldı yanımda hastaneden gelince geldiler ve ben yine hizmet ettim onlara yani açıkçası benim ailem yokya beni önlerinde hizmetçi yapmak istiyorlar eşimi doldurmaya çalışıyorlar tek avantajım eşim benim ya
nımda tabii ben yüzeysel anlattım yine ama zamanla anlatırım bana yaptıklarını

Back
X