Lekeler, Çiller Ağda yanığı lekesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Selam canım ben gecıcegını dusunuyorum benım arkadasımda hep oluyodu o yanıklar ama gecıyodu bıraz zaman ıhtıyacın var ole hemen gecmıyor ama gecıyor sen leke cıkarıcı kremlerden kullan bı güzellik merkezine git yada dermotologa sana uygun bişiler vericektir geçmiş olsun kadın olmak cidden zor:KK34:
 
expigment kullanmaya başladım yazılanları okuyunca inşallah geçer sağ olun silverdini de deneyeyim bari :KK43:
 
yanıktan çok bana tahriş olmuş gibi geldi bana.bi arkadaş demiş silverdin sür diye evet yanığa çok iyi geliyo tavsiye ediyorum.ama silverdin haricinde de nemlendirici kullanın mutlaka.
 
Eger yaniklar sadece bir iz olarak duruyorsa tavsiyem kayisi cekirdegi yagi kullanman.
Cilt lekelerinde gercekten faydali.. Fakat hala yara gibilerse bepanthen'in bu tarz yaralar icin olan kremi var, eczaneden bir tane edin derim o da fayda eder.
 
çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi deneyeceğim geçsin yeter çok sağ olun
 
cnm exipigment kullanıyorsan sadece akşam sür sabah mutlaka güneş kremi sür güneş ışık gelirse lekelerin dahada koyulaşır ben güneşe çıkmıyorum deme evde bile sür akşam altında oturduğumuz ampulun sıcaklıgından bile etkileniyor lekeler ve koyulaşıyor bu yüzden exipigment gibi kremler gece yatarken sürülür sonra ışık hemen kapatılır yatılır eğer güneş kremi sürmezsen sadece soyucu kremler kullanırsan ışıgın ve güneşin etkisiyle lekelerin dahada koyulaşır. Çünkü cildin savunmasız kalıyor. Sende bu ilaç bana fayda etmedi der bırakırsın. Madecessol diye bir krem var doku yenileyici bir krem. sabah kalkar kalkmaz ezipigmenti yıkadıktan sonra bu kremi sür bunu günde 3 kere falan sürebilirsin iyileşme sürecini hızlandırır. Bende sivilce lekelerim için kullanıyorum. Biraz uzun yazdım ama umarım faydası olur. Allah acil şifalar versin cnm. Hemencecik geçer inşallah lekelerin tabi benimkide :KK1::KK1:
 
ayyy bilmiyordum ışığın bile etkili olduğunuuu çok teşekkürler bu bilgi içinde
 
tatlım bendede oldu aynı şey sir ağda yüzünden sıcaklığını ayarlayamazsan oluyo ve ben yaptırıyodum ve çok korkmuştum geçmiycek diye ama geçti bol bol nemlendir bir ay sonra kendi kendine geçer.. ve mümkümse kesinlikle normal çam sakızı ağda yapın .. ben siri bıraktım artık.. çam sakızı daha sağlıklı ve bunu bana kendi güzellik uzmanım söyledi kararma yapar sir ağda diye.. aman dikkat
 
X