- 31 Ekim 2015
- 240
- 110
- 23
- Konu Sahibi beyazmelik
Arkadaşlar ağda yaparken kanamam oldu ağrımda var gittim hemen acile progestan verdi.Çok şükür iyiymiş bebeğim.Sizlerde dikkat edin böyle işlemler yaparken özellikle ilk aylarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm geçmiş olsun öncelikle ben hiç cesaret edemedim agdaya hep korktuğum şey hamile kaldığım gibi bıraktım bence sende dikkat et ve ağda işini boşver çocuk kolay elde edilmiyorArkadaşlar ağda yaparken kanamam oldu ağrımda var gittim hemen acile progestan verdi.Çok şükür iyiymiş bebeğim.Sizlerde dikkat edin böyle işlemler yaparken özellikle ilk aylarda
Sağol canım yapmam artık zaten zor oldu 1 senenin sonundaCnm geçmiş olsun öncelikle ben hiç cesaret edemedim agdaya hep korktuğum şey hamile kaldığım gibi bıraktım bence sende dikkat et ve ağda işini boşver çocuk kolay elde edilmiyor
Sanırım kasıldım zaten acıyodu küçük küçük yapıştırıp alıyodum sürekli kontrol ediyodum kanama varmı diye birden baktım peçeteye kan.Kızdım tabi kendime Allahtan çok az geldi.burdan okudum yapanlar da var tabi de her gebelik farklı oluyo dedikleri gibiNeden ve nasıl etkiliyo ki ağda kendinizi kastığınız için mi acaba?
Sağol canım belki kuaför yapsa daha rahat olurdu ama kendim yapınca çok uzun sürdü belki son aylar yaparım artık çok korktum zatençok geçmiş olsun canım.. ben 7. ayıma kadar dayanabilmiştim.. kendimi kasmamaya çalıştım çok zor oldu.. sonra bıraktım.. kasmış olabilirsin canım kendini.. dikkat et bol bol dinlen
Canım sen yine de dikkat et bende yapmıştım ama böyle olmamıştı. Dayanabildiğin kadar artık dayanamadığın yerde bırakırsın yapacak bişey yok :)Sanırım kasıldım zaten acıyodu küçük küçük yapıştırıp alıyodum sürekli kontrol ediyodum kanama varmı diye birden baktım peçeteye kan.Kızdım tabi kendime Allahtan çok az geldi.burdan okudum yapanlar da var tabi de her gebelik farklı oluyo dedikleri gibi
Sen ilk haftalarda mı yapmıştın canımCanım sen yine de dikkat et bende yapmıştım ama böyle olmamıştı. Dayanabildiğin kadar artık dayanamadığın yerde bırakırsın yapacak bişey yok :)
Benim 10 hafta sürdü gebeliğim gebeliğim boyunca hep yaptım ama ben alışkınım canım çocukluğumdan beri ağda yparım belki ondandır :)Sen ilk haftalarda mı yapmıştın canım
Sağol canım belki kuaför yapsa daha rahat olurdu ama kendim yapınca çok uzun sürdü belki son aylar yaparım artık çok korktum zaten
Evet alışkın olmak iyi bende lazer yaptırdım ama yarar görmedim tabi lazerde jiletle alınca çok kalınlaştılar halbuki yaptırmasaydım incecikti tüylerim ağdayla rahat olurdu.Canım düşüklemi sonuçlandı seninBenim 10 hafta sürdü gebeliğim gebeliğim boyunca hep yaptım ama ben alışkınım canım çocukluğumdan beri ağda yparım belki ondandır :)
Ay inşallah bi sıkıntı olmazda sağ sağlim doğar bütün bebişlerkuaför yaptı canım ondan rahattım ben.. kendim yapamıyorum ben :) son aylar daha çok dikkat et büyüdüğü için canın daha çok yanıyor ve doğumun erken olmasın
Ay inşallah bi sıkıntı olmazda sağ sağlim doğar bütün bebişler![]()
Teşekkür ederim canım yorumların içinyok yok korkma sen canım sağ salim doğurursun inşallah bebeğini :)) doğuma kadar jiletle falan idare edeceksin artık yapacak bir şey yok.. sonrasında ağdaya dönersin..
Bnmde zor oldu cnm ondan vazgeçtim Allaha emanet iz insallahSağol canım yapmam artık zaten zor oldu 1 senenin sonunda