• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda yaparken kanama

beyazmelik

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
240
110
23
Arkadaşlar ağda yaparken kanamam oldu ağrımda var gittim hemen acile progestan verdi.Çok şükür iyiymiş bebeğim.Sizlerde dikkat edin böyle işlemler yaparken özellikle ilk aylarda

Arkadaşlar ağda yaparken kanamam oldu ağrımda var gittim hemen acile progestan verdi.Çok şükür iyiymiş bebeğim.Sizlerde dikkat edin böyle işlemler yaparken özellikle ilk aylarda
Cnm geçmiş olsun öncelikle ben hiç cesaret edemedim agdaya hep korktuğum şey hamile kaldığım gibi bıraktım bence sende dikkat et ve ağda işini boşver çocuk kolay elde edilmiyor

Neden ve nasıl etkiliyo ki ağda kendinizi kastığınız için mi acaba?
Sanırım kasıldım zaten acıyodu küçük küçük yapıştırıp alıyodum sürekli kontrol ediyodum kanama varmı diye birden baktım peçeteye kan.Kızdım tabi kendime Allahtan çok az geldi.burdan okudum yapanlar da var tabi de her gebelik farklı oluyo dedikleri gibi

çok geçmiş olsun canım.. ben 7. ayıma kadar dayanabilmiştim.. kendimi kasmamaya çalıştım çok zor oldu.. sonra bıraktım.. kasmış olabilirsin canım kendini.. dikkat et bol bol dinlen

çok geçmiş olsun canım.. ben 7. ayıma kadar dayanabilmiştim.. kendimi kasmamaya çalıştım çok zor oldu.. sonra bıraktım.. kasmış olabilirsin canım kendini.. dikkat et bol bol dinlen
Sağol canım belki kuaför yapsa daha rahat olurdu ama kendim yapınca çok uzun sürdü belki son aylar yaparım artık çok korktum zaten

Sanırım kasıldım zaten acıyodu küçük küçük yapıştırıp alıyodum sürekli kontrol ediyodum kanama varmı diye birden baktım peçeteye kan.Kızdım tabi kendime Allahtan çok az geldi.burdan okudum yapanlar da var tabi de her gebelik farklı oluyo dedikleri gibi
Canım sen yine de dikkat et bende yapmıştım ama böyle olmamıştı. Dayanabildiğin kadar artık dayanamadığın yerde bırakırsın yapacak bişey yok :)

Sağol canım belki kuaför yapsa daha rahat olurdu ama kendim yapınca çok uzun sürdü belki son aylar yaparım artık çok korktum zaten

kuaför yaptı canım ondan rahattım ben.. kendim yapamıyorum ben :) son aylar daha çok dikkat et büyüdüğü için canın daha çok yanıyor ve doğumun erken olmasın

Benim 10 hafta sürdü gebeliğim gebeliğim boyunca hep yaptım ama ben alışkınım canım çocukluğumdan beri ağda yparım belki ondandır :)
Evet alışkın olmak iyi bende lazer yaptırdım ama yarar görmedim tabi lazerde jiletle alınca çok kalınlaştılar halbuki yaptırmasaydım incecikti tüylerim ağdayla rahat olurdu.Canım düşüklemi sonuçlandı senin

Back
X