- 13 Haziran 2025
- 197
- 223
- 18
- 30
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Valla, son bir iki sayfanın ne üzerine döndüğünü anlayamadım. Okuyorum ama adapte olamıyorum. Siz ne konuşuyorsunuz, konu ne? Samimiyetle soruyorum? Patlıcani, muza kadar geldi.Konunun agda pldugnu unutuyorum her seferinde ne alaka oluyorum hahshsh
Bu kalp seni unutur muBu şarkı kalbimin tek sahibine hshsh
Lynanın kukusunun güzelliğinden konu taaa bıralara kadar geldi kuzum boş ver sen bizi.Valla, son bir iki sayfanın ne üzerine döndüğünü anlayamadım. Okuyorum ama adapte olamıyorum. Siz ne konuşuyorsunuz, konu ne? Samimiyrtle soruyorum? Patlıcani muza kadar geldi.
Kalbini kırmazlar inşallah hshhs
Tuttu firlatti kalbimiii, ezdi ustunu cignedii, zaamanla gecer dedii, zaamanla zaamanlaDikkat et kalbini ezip geçmesin yada üstüne yatmasın dsdsh
Ahshdh ulan ustume kaldi konu.Lynanın kukusunun güzelliğinden konu taaa bıralara kadar geldi kuzum boş ver sen bizi.
Eski ve güzel arkadaşlıkların muhabbeti, tamam. Bayağı eğleniyosunuz. Devam.Lynanın kukusunun güzelliğinden konu taaa bıralara kadar geldi kuzum boş ver sen bizi.
hiç böyle tanıdığım arkadaşlarım olmadı ya bana da garip geldiHayır yaa, travma falan yok. Kızlar, kadınlar birbirlerine yardımcı oluyor. Kuaförün olmadığı, olsa da pahalı olduğu, gitmenin bile sorun olduğu ortam diye düşünün. Kız arkadaşlar bir arada, mutlaka güzel muhabbet oluyor, eğleniliyor. O arada ağda da aradan çıkmış oluyor. Yıllarca böyle bir ortamdaydım, hiçbirimize taravma olmadı, tam tersine en sağlam arkadaşlıklar oluştu. Kimse de arkadaşının poposu, vajinası ile ilgili dışarıda konuşmadı, espri yapmadı. Espri yapsak da o ortamda kaldı. Bence büyük şehirler ve yeni anlayışlar insanlar arası iletişimi bozuyor. Anadolu'da çok normal olan, büyük şehirlerde anormalmiş gibi anlaşılıyor.
Nal yaptır at nalı hjsgdg maşallah yazdırsan olmaz tabiAhshdh ulan ustume kaldi konu.
Gidem de yarin kukuma nazar boncuğu dovmesi yaptirayim
Çünkü sen böyle bir şey görmedin, yaşamadın. Ağdaya gidecek ortamın var, çok şükür paran var. Ben köyde, dağda ve çadırda büyüdüm, Gerçekliğimiz bu. Kaş bıyık için 200 TL verebilirsin, biz arkadaşımla bunu sıfır maliyetle halledebiliriz.hiç böyle tanıdığım arkadaşlarım olmadı ya bana da garip geldi
Kız bizim eski oral başlıkları aklıma geldi dsdshsAhshdh ulan ustume kaldi konu.
Gidem de yarin kukuma nazar boncuğu dovmesi yaptirayim
Neden haberim olmadı pü sizeKız bizim eski oral başlıkları aklıma geldi dsdshssapyoseksuel oraya gelseydi ateşi başına vurur tropikal dükkanlardan hiç çıkmazdı dsdshs
Boynuna da sarımsak assın mıNal yaptır at nalı hjsgdg maşallah yazdırsan olmaz tabi
Meşaj kutun kapalıNeden haberim olmadı pü size
WuhuuuNeden haberim olmadı pü size
Alışkın oldukları şey ağda yapmak. Adetli agda yapmak değil.hayır yani alışkın oldukları şey olduğu için diyorum
ağda yapan birisi buraya yazdı onu okuyabilirsiniz direktAlışkın oldukları şey ağda yapmak. Adetli agda yapmak değil.
Aslında hayır bunu yazacaktım dün unuttum kukular tek tip değil çesit çeşit evli bekar farketmez şeklinden dolayı sana öyle geliyor yoksa dediğine gore aktif cinsel hayati olaninda şekli farklı olurdu ama doğuştan buBekar ve evli kukuları çok farklı evetama sizi beğenmiş işte.
Gebelikte emzirmede yapılmıyor. Ergenliğini tamamlamamış kızlarda yapılmıyor. Dövme, Sedef başka cilt rahatsızlıkları varsa akne tedavisi varsa yapılmıyor. Herkesin maddi imkanı da yetmeyebilir ayrıca. Çok anlamsız bir yorum olmuş. Geride niye kalıyor hamam otundan bahsediyoruz sanki.E lazer var artık ağda çok geride kalmadı mı
Olabilir sosyoekonomik çevre farkından belki deGebelikte emzirmede yapılmıyor. Ergenliğini tamamlamamış kızlarda yapılmıyor. Dövme, Sedef başka cilt rahatsızlıkları varsa akne tedavisi varsa yapılmıyor. Herkesin maddi imkanı da yetmeyebilir ayrıca. Çok anlamsız bir yorum olmuş. Geride niye kalıyor hamam otundan bahsediyoruz sanki.
Bazı şeyler kültürel. Benim çevremdeki orta yaş kadınlar ağdaya aşıklar. Asla lazere gitmezler. Kanser yapacağına inanmışlar çünkü. Yine de tepkiniz garip. Düzenli kuaföre giden biri ağda müşterileri olduğunu da bilir görür. Markalar hala ağda bandı ürettiklerine göre talep var demektir bir de.Olabilir sosyoekonomik çevre farkından belki de
Benim çevremde lazer yaptırmamış kadın pek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?