ağda yapılır mı

O konu daha makul geldi bana şu an. Hadi ordaki kızımız saf , korkmuş sormak istemiş peki burdaki soruya ne gerek vardı? 2 dk düşünse bi çözüm üretecekken midem kalktı
aslında midenizin bulanacağı bir durum yok ortada, buradaki neredeyse çoğu kadın adet kanaması görüyor. birbirimizin halinden anlarız diye düşündüm

Regl olmak ayıp ya da utanılacak bir şey değil. Ağdacı da kabul edebilir ya da etmeyebilir o ayrı ama siz gerçekten utanmayacak mısınız kadını o görüntüyle muhatap ederken?
valla ben hep ağdaya gidiyorum hiçte utanmıyorum. sonuç olarak yaptırmaya giden tek ben değilim. kendim alamıyorum, onu yapıştırıp çekmeye cesaretim yok hiçbir bölgemde. işini bilen temiz insalara yaptırmak tercihim

özel bölge ve bacağa 1000 TL verdim yaptırdığım yer pahalı biraz
Ben bir suredir sirf fiyatlar yuzunden evde kendim yapiyorum. Daha cok vakit aliyor ama yaptigim tasarrufu düşündükce mutlu oluyorum.
Fiyatlar her yerde asagi yukari bu civarda demek ki.
Kayseri'de bir ilçe. Kaplıca oteli hamamı, komple ağda 1000 TL. Yaklaşık 50-60 dakika sürüyor, yüzeyel masaj ve Türk kahvesi dahil. Bahşiş 100-200 TL (Türk kahvesi ikramı ve masaj memnuniyeti)

evet mesela ben üniversiteye gittiğim yerde özel bölgeye 200 TL veriyorum orası da extra ucuz

yani kimse temizlenmeden gittiğini söylemedi

Kayseri'de bir ilçe. Kaplıca oteli hamamı, komple ağda 1000 TL. Yaklaşık 50-60 dakika sürüyor, yüzeyel masaj ve Türk kahvesi dahil. Bahşiş 100-200 TL (Türk kahvesi ikramı ve masaj memnuniyeti)
Normal bir merkezde gecen senenin sonunda en son 1000 lira mi ne odedim bacak ve bikiniye. Üzdü şu an. Kayseri'ye gelip yaptirip dönsem daha ucuza gelir herhalde şu an

Kıl kokleri acildigi icin tahris, enfeksiyon, daha kolay bakteri ve mantar bulasi riski falan diye yazmislar. Gecenlerde denk geldim de emin olamadim

Ağda sonrası bakımın önemli olduğuna inanıyorum, Aloeveralı bitkisl özlü bir yağ karışımını vajina ve anüs bölgesine yedirerek sürüyoruz. İlişki kurmakla ilgili veya bölgesel enfeksiyon hiç duymadım.

ağda fiyatları uçmuş zaten çok fena, altı üstü bir koltuk altı bile 200… anlamadığım şey kaş bıyıkta 200
Ben pes ettim artik agdaciya yetisemiyorum. Bikini bolgesini de yapmayı çözdüm. Bazen evde yoga pozisyonlarina giriyorum orama burama yetiseyim diye ama olsun

Ben pes ettim artik agdaciya yetisemiyorum. Bikini bolgesini de yapmayı çözdüm. Bazen evde yoga pozisyonlarina giriyorum orama burama yetiseyim diye ama olsun
ben yapıştırsam da çekecek cesareti bulamıyorum
1- Kendiniz ağda yapabilirsiniz, küçük küçük ağda bantları kullanırsınız. Öncesinde pudrayı unutmayın.

2- Buralarda iç Anadolu'da yaygın evde ağda, bir arkadaş grubu kurarak birbirinize ağda yapabilirsiniz. Çok eğlenceli de oluyor.

aslında midenizin bulanacağı bir durum yok ortada, buradaki neredeyse çoğu kadın adet kanaması görüyor. birbirimizin halinden anlarız diye düşündüm
Peki o zaman şöyle diyim sağlık için sorsaydın amenna ama soruyu gereksiz buldum biraz da. Düşünerek çözüm üretebilirsin.İç kısma (dudakların arasına) kalın bir peçete koyarak o şeylerin önünü kesebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…