- 16 Kasım 2024
- 543
- 114
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
aslında midenizin bulanacağı bir durum yok ortada, buradaki neredeyse çoğu kadın adet kanaması görüyor. birbirimizin halinden anlarız diye düşündümO konu daha makul geldi bana şu an. Hadi ordaki kızımız saf , korkmuş sormak istemiş peki burdaki soruya ne gerek vardı? 2 dk düşünse bi çözüm üretecekken midem kalktı
doğru ben o yüzden hep sabit birine giderimHerkes siz gibi değil. Geçen yıl mı ne ağdacı bir kız gelip burda ağdasını yaptığı kadın hakkında konu açıp dalgalar geçmişti. Eskiler hatırlar bunu
valla ben hep ağdaya gidiyorum hiçte utanmıyorum. sonuç olarak yaptırmaya giden tek ben değilim. kendim alamıyorum, onu yapıştırıp çekmeye cesaretim yok hiçbir bölgemde. işini bilen temiz insalara yaptırmak tercihimRegl olmak ayıp ya da utanılacak bir şey değil. Ağdacı da kabul edebilir ya da etmeyebilir o ayrı ama siz gerçekten utanmayacak mısınız kadını o görüntüyle muhatap ederken?
özel bölge ve bacağa 1000 TL verdim yaptırdığım yer pahalı biraz
Kayseri'de bir ilçe. Kaplıca oteli hamamı, komple ağda 1000 TL. Yaklaşık 50-60 dakika sürüyor, yüzeyel masaj ve Türk kahvesi dahil. Bahşiş 100-200 TL (Türk kahvesi ikramı ve masaj memnuniyeti)Ben bir suredir sirf fiyatlar yuzunden evde kendim yapiyorum. Daha cok vakit aliyor ama yaptigim tasarrufu düşündükce mutlu oluyorum.
Fiyatlar her yerde asagi yukari bu civarda demek ki.
Kıl kokleri acildigi icin tahris, enfeksiyon, daha kolay bakteri ve mantar bulasi riski falan diye yazmislar. Gecenlerde denk geldim de emin olamadimAy neden ki
temizlenmeden gitmedik herhalde bizde…Ağdacıya da yazık ya bu sıcakta göt kokusu bitti bi de çürük kan kokusu çekicekbas jileti geç bi kaç gün idare et.Reglken kendi kokumuza tahammül edemiyoruz bir de 40 derece sıcakta başkasının kanlı kuku kokusunu çekmek
evet mesela ben üniversiteye gittiğim yerde özel bölgeye 200 TL veriyorum orası da extra ucuzAy benimkine gore iyiymis
Ben bir suredir sirf fiyatlar yuzunden evde kendim yapiyorum. Daha cok vakit aliyor ama yaptigim tasarrufu düşündükce mutlu oluyorum.
Fiyatlar her yerde asagi yukari bu civarda demek ki.
Aman kadin olmak da zor ya.
yani kimse temizlenmeden gittiğini söylemediValla sizi bilmem ama ben reglden ne önce ne de bir kaç gün sonra ağdaya gitmiyorum. Gitmeden önce de duş alıp temiz çamaşır hiyiyorum. Alan insana olan saygımdan bu. Artı bir de havalar sıcak yani bir kerelik jiletle ya da tüy dökücüyle alın bir şey olmaz.
orada yaşasam gelirdim kesinKayseri'de bir ilçe. Kaplıca oteli hamamı, komple ağda 1000 TL. Yaklaşık 50-60 dakika sürüyor, yüzeyel masaj ve Türk kahvesi dahil. Bahşiş 100-200 TL (Türk kahvesi ikramı ve masaj memnuniyeti)
yani kimse temizlenmeden gittiğini söylemedi
Normal bir merkezde gecen senenin sonunda en son 1000 lira mi ne odedim bacak ve bikiniye. Üzdü şu an. Kayseri'ye gelip yaptirip dönsem daha ucuza gelir herhalde şu anKayseri'de bir ilçe. Kaplıca oteli hamamı, komple ağda 1000 TL. Yaklaşık 50-60 dakika sürüyor, yüzeyel masaj ve Türk kahvesi dahil. Bahşiş 100-200 TL (Türk kahvesi ikramı ve masaj memnuniyeti)
Kayseri'de bir ilçe. Kaplıca oteli hamamı, komple ağda 1000 TL. Yaklaşık 50-60 dakika sürüyor, yüzeyel masaj ve Türk kahvesi dahil. Bahşiş 100-200 TL (Türk kahvesi ikramı ve masaj memnuniyeti)
Kıl kokleri acildigi icin tahris, enfeksiyon, daha kolay bakteri ve mantar bulasi riski falan diye yazmislar. Gecenlerde denk geldim de emin olamadim
Yok öyle bir şey yaa. Muhtemelen tüyler köklerinden alındığı için enfeksiyon korkusu olduğundan falan birisi uydurmuş. Ağda sonrası bakım yağlarımız var, onları sürüyoruz. Hem hijyen hem de yüzey onarıcı, rahatlatıcı
Bilmiyorum ağda yaptırdığım yıllarda o gün evde bir bayram havası olurduKıl kokleri acildigi icin tahris, enfeksiyon, daha kolay bakteri ve mantar bulasi riski falan diye yazmislar. Gecenlerde denk geldim de emin olamadim
ağda fiyatları uçmuş zaten çok fena, altı üstü bir koltuk altı bile 200… anlamadığım şey kaş bıyıkta 200Normal bir merkezde gecen senenin sonunda en son 1000 lira mi ne odedim bacak ve bikiniye. Üzdü şu an. Kayseri'ye gelip yaptirip dönsem daha ucuza gelir herhalde şu an
Ahahah ay bazen yeni biriyle bulusacaksam agda yaptirirken "insallah degersin" diye dusunuyorumBilmiyorum ağda yaptırdığım yıllarda o gün evde bir bayram havası olurdu
Ben pes ettim artik agdaciya yetisemiyorum. Bikini bolgesini de yapmayı çözdüm. Bazen evde yoga pozisyonlarina giriyorum orama burama yetiseyim diye ama olsunağda fiyatları uçmuş zaten çok fena, altı üstü bir koltuk altı bile 200… anlamadığım şey kaş bıyıkta 200
ben yapıştırsam da çekecek cesareti bulamıyorumBen pes ettim artik agdaciya yetisemiyorum. Bikini bolgesini de yapmayı çözdüm. Bazen evde yoga pozisyonlarina giriyorum orama burama yetiseyim diye ama olsun
O an insana bir guc geliyorben yapıştırsam da çekecek cesareti bulamıyorum
Ben pes ettim artik agdaciya yetisemiyorum. Bikini bolgesini de yapmayı çözdüm. Bazen evde yoga pozisyonlarina giriyorum orama burama yetiseyim diye ama olsun
1- Kendiniz ağda yapabilirsiniz, küçük küçük ağda bantları kullanırsınız. Öncesinde pudrayı unutmayın.ben yapıştırsam da çekecek cesareti bulamıyorum
Peki o zaman şöyle diyim sağlık için sorsaydın amenna ama soruyu gereksiz buldum biraz da. Düşünerek çözüm üretebilirsin.İç kısma (dudakların arasına) kalın bir peçete koyarak o şeylerin önünü kesebilirsinaslında midenizin bulanacağı bir durum yok ortada, buradaki neredeyse çoğu kadın adet kanaması görüyor. birbirimizin halinden anlarız diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?