• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ağda yaptıran yada yaptırmayı düşünen arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kuşum kuaföre git, 10 dk bile sürmüyo,korkma,hem alışırsın.yani ben de ilk gittiğimde çok utanmıştım..ama onlar o kadar alışık ki zaten,meslekleri bu yani..hadi şimdi yapabilsen son haftalarda zaten göremiosun, artı bebiş sıkışıo bişeye eğilirken bile..eşe de ağda yaptırmak, bana tuhaf gelio yaa,ne biliim ben ağda konusunda kuaförden değil de eşimden daha çok utanırım heralde:)

Korkulacak birsey yok cnm.ben yıllardır yaptırıyorum.hamile kalınca korktu jiletle almaya başladım çok pişman oldum şimdi tekrar kuaföre gidiyorum son ayimdayim hiç problem yasamadım o kadar rahatım ki tertemiz.esime asla yaptiramam öyle bisey.sende vakit kaybetmeden git kurtul :)

eşe yaptırılmasına karşıyım açıkcası
benim eşim zaten ben istesem de yapmaz,yanında kaş alıp tırnak törpülesem bile sinir oluyor erkekler böyle şeyler görmek istemiyorlar
:6:

sagolun kizlar ya zaten kuafor imkanim olsa gidicem, utandigimdan gitmemezlik yapmiyorum. herneyse esimde zaten yapmiyor kaldiki beceremez saniyorum :9:

gectigimiz cuma kendim yaptim 1001 ugrasla, simdilik 1 ay rahatim cok sukur bakalim bir dahakina kismet olursa gobus daha cok buyuyecek o zaman nasil yapicam :18:

Aynanın karşısında kolay oluyor ben son aya kadar öyle yaptım ama son ay daha rahat olsun diye kuaföre yaptircam ama bende aciyacak diye korkuyorum ben jilet kullanıyordum

Aynanın karşısında kolay oluyor ben son aya kadar öyle yaptım ama son ay daha rahat olsun diye kuaföre yaptircam ama bende aciyacak diye korkuyorum ben jilet kullanıyordum

bende tam tersi son haftalarimda acil birsey olursa diye hani jilet basligi oluyor makinanin onu kullanmayi dusunuyorum.
jilet uzun surmuyordur herhalde, ama agda cok uzun suruyor bee :43:

Back
X