Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben 5.ayıma kadar kendim evde yapıyodum 5.aydan sonra göbişim büyümeye başalayınca bıraktım ve malesef eski ve hiç istemediğim usül jilet ile yaptım ta kii geçen haftaya kadar 9.ayıma girdiğimde ne olur ne olmaz acilen doğum olur diye ağda yaptırmaya gittim tabi kaç aydır jilet yaptığım için tüğler sertleşti ee bide utangaçlık yapıp kendimi kastığım için biraz canım yandı hatta kız bırakalım istersen bebeğine bişi olmasın çok kastın desede biraz daha sabrettim ve bitirttirdim ama çok acııdı birazda tahriş olmuş galiba 2 gün kabardı yandı ama şimdi iyi normale döndü doğumdan sonra da devam etmeyi düşünüyorum evde boşuna uğraşıyorum ve daha çok acıtıyorum şimdi utangaçlığımda geçer biraz daha kolay olur :)) ben dediğim gibi biraz kastığım için kendimi yarım saate yakın sürdü aslında 10 dk lık işi var,ama yaptır temiz olur acil bişi olsada için rahat olurkızlar ağda yaptırıken acıyor mu ya ben kendim yapmaya çalışıyorum evde korktuğumdan dolayı yapamıyorum çok acıyor mu yanı ne kadar sure de bıtıyor işlem
valla ben göbeğimden eğilip de hiç bir yerimi göremediğim için eğdim boynumu kocama yalvardım :))) canım sağolsun hiç gıkı çıkmadı heryerimi tertemiz yaptı bi ara ağzını yokladım kuaföre mi gitseydim acaba yordum seni filan dedim kızdı bana ya kuaförde mikrop filan kapsan yada canını acıtsa sancın başlasa diye.
kızlar ben yaklaşık 5 yıldır sürekl, ağda yaptırıyorum ve hamileliğimdede devam ediyorum hıç bir sıkıntı yok şimdiye kadar ben eşime aldıramam böyle cok rahat 1 saat içinde her tarafım tertemiz
cok rahat derken? gobekten nasil goruyorsun peki? :44:
kuaföre gidiyorum kuaförde yaptırıyorum ağdayı