• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ağda yaptıran yada yaptırmayı düşünen arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
32.haftaya kadar kendim yaptım. 32'den sonra ağdacıya gittim. bi sorun olmadı çok şükür...

Hamılelıgımı ogrendıgımden berı gıdıyorum,tuylerımde de azalma var,cok rahat ettım valla.Hafta bası 37 olucaz bugun agdaya gıdıyorum yıne :)

kızlar ağda yaptırıken acıyor mu ya ben kendim yapmaya çalışıyorum evde korktuğumdan dolayı yapamıyorum çok acıyor mu yanı ne kadar sure de bıtıyor işlem

kızlar ağda yaptırıken acıyor mu ya ben kendim yapmaya çalışıyorum evde korktuğumdan dolayı yapamıyorum çok acıyor mu yanı ne kadar sure de bıtıyor işlem
valla ben 5.ayıma kadar kendim evde yapıyodum 5.aydan sonra göbişim büyümeye başalayınca bıraktım ve malesef eski ve hiç istemediğim usül jilet ile yaptım ta kii geçen haftaya kadar 9.ayıma girdiğimde ne olur ne olmaz acilen doğum olur diye ağda yaptırmaya gittim tabi kaç aydır jilet yaptığım için tüğler sertleşti ee bide utangaçlık yapıp kendimi kastığım için biraz canım yandı hatta kız bırakalım istersen bebeğine bişi olmasın çok kastın desede biraz daha sabrettim ve bitirttirdim ama çok acııdı birazda tahriş olmuş galiba 2 gün kabardı yandı ama şimdi iyi normale döndü doğumdan sonra da devam etmeyi düşünüyorum evde boşuna uğraşıyorum ve daha çok acıtıyorum şimdi utangaçlığımda geçer biraz daha kolay olur :)) ben dediğim gibi biraz kastığım için kendimi yarım saate yakın sürdü aslında 10 dk lık işi var,ama yaptır temiz olur acil bişi olsada için rahat olur ;)

ben hep jiletle alyordum.ama bayramdan sonra kuaföre gideceğim galiba.cesaretimi toplayıp.kısa sürerse dayanırım sanırım.anneme yaptıramam.bu konuları ona hiç diyemem.eşim becerebilse yapar da beceremez.bir de benim arkamda da çok var.ondan endişeliyim.orayı nasıl alacaklar.ben bir kere eşime arka tarafı iyi kötü aldırmıştım.kuaförler bu işi nasıl yapıyor,tarif eder misiniz.ben ön taraftan utanmam da,arka tarafımda çok var.orayı göstermekten utanıyorum.ama mecbur yapılcak.bugüne kadar jiletle yaptım.doktorum erkek.ondan hiç utanmam zaten.tedavi sırasında,hamilelik 3 aylık olana kadar hep alttan bakıldı.rahattım.jiletle temizlerdim.ama 16 hafta bitti.artık jilet işi zooooor ve arka taraf olmuyor

Eğer ağda yaptıracağın kişiye ve yerin hijyenine güveniyorsan yaptır çünki biliyorsunki çok büyük rahatlık.
Ben hamileliğim boyunca ağdamı düzenli yaptırdım ama dediğim gibi yaptırdığım kişi hijyen konusunda son derece titizdi bende gönül rahatlığıyla gidip yaptırıyordum.:79:

ben acıdan korkmuyorum da acırken kendimi kasarsam ya die korkuyorum ..ya ani bi hareket yaparsam da bebeğim zarar görürse die..hani birden çekersem kendimi falan die..sizce bununbi sakıncası olur mu?

efet arkadaşlar bende bayramdan sonra kuaförde yaptırcam ki 38.haftalık olucam ve benimde arka tarafta var nasıl yapılıyo bikini bölgesi komple belden aşağısı ne kadar vakitte bitiyor bende kısa sürede bitiyor çok temiz oluyor diye okuyorum hep

kızlar büyük rahatlık bu.kesinlikle 10 dk dayanın bitiyor hemen.ben 6.ayıma kadar kendim yapmıştım.7.ayımda baktım olmuyor gittim kuaföre.çok acıdı hamilelikten dolayı çünkü normalde dayanırdım..ama tertemiz oldu.bir de arka tarafın yapılışı da korkutmasın sizi 2 dk da bitiyor..

ben hiç kendim almadım hep ağdaya gittim. Annem derdi ki iki insandan utanmıycaksın doktorundan ve ağdacından o yüzden çok rahatım. Temiz bir yer bulursan rahatça git derim. Hem profesyonel oldukları için daha az acıtıyorlar.

ben ne eşime ne bi yakınıma nede kuaföre aldırabilirim :17: o yüzden biraz uzun sürsede kendim hallediyorum zaten son günlerim

ben kızıma hamileyken kendim alıyordum tesadüfen aldıktan iki gün sonra da doğuma gitmiştim
şimdi ise birkaç yıl önce 2 seans lazer epilasyon yaptırmıştım o zamandan beri ağda yapma çoğaltır yine dedikleri için jiletle alıyorum ve yeterli de oluyor çünkü lazer epeyce azalttı sık sık jiletle alınca her daim temiz oluyor doğuma yakın da her duşumda alırım olur biter

ağda yaptırmak mikrop kaptırıyorsa kendiniz yapmayı deneseniz

Aaah bende ayni dertten muzdaribim maalesef. Ne kuafor ne esime aldirabilirim. Kendi kendime yapmam gerekiyor agdami. Gecen sefer bayag bi ugrasmistim..boyle yorgun olmadigim bir zamanda kendi kendime yapmam gereken birsey bu. Allah yardimcimiz olsun :emir_bebek:

valla ben göbeğimden eğilip de hiç bir yerimi göremediğim için eğdim boynumu kocama yalvardım :))) canım sağolsun hiç gıkı çıkmadı heryerimi tertemiz yaptı bi ara ağzını yokladım kuaföre mi gitseydim acaba yordum seni filan dedim kızdı bana ya kuaförde mikrop filan kapsan yada canını acıtsa sancın başlasa diye.

valla ben göbeğimden eğilip de hiç bir yerimi göremediğim için eğdim boynumu kocama yalvardım :))) canım sağolsun hiç gıkı çıkmadı heryerimi tertemiz yaptı bi ara ağzını yokladım kuaföre mi gitseydim acaba yordum seni filan dedim kızdı bana ya kuaförde mikrop filan kapsan yada canını acıtsa sancın başlasa diye.

canim ne guzel :nazar::nazar: esine...benim esim becerse ona yaptirirdim belkide ama beceremezki :44::43:

kızlar ben yaklaşık 5 yıldır sürekl, ağda yaptırıyorum ve hamileliğimdede devam ediyorum hıç bir sıkıntı yok şimdiye kadar ben eşime aldıramam böyle cok rahat 1 saat içinde her tarafım tertemiz

kızlar ben yaklaşık 5 yıldır sürekl, ağda yaptırıyorum ve hamileliğimdede devam ediyorum hıç bir sıkıntı yok şimdiye kadar ben eşime aldıramam böyle cok rahat 1 saat içinde her tarafım tertemiz

cok rahat derken? gobekten nasil goruyorsun peki? :44:

En iyisi ve rahatı kuaförde halletmek göbekten eğilmek zor ve bence bebek içinde rahatsız edici sonuçta doktorada açıyorsunuz o bölgeyi

kuaföre gidiyorum kuaförde yaptırıyorum ağdayı

ne guzel yaa, oyle bir imkanim yok olsaydi belki bende giderdim..cunku useniyorum ve yorgunluktan alamiyorum kendim. simdiden jilet surmek istemiyorum. ama soyle bos bir gunumde 1,5-2 saat ayirmam sart :ssz:

Back
X