• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ağda yaptıran yada yaptırmayı düşünen arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla ben tras ediyorum karsima ayna koyup, napim burda oyle gidecek yer yok. gitsende herkes birbirini taniyor. olmuyor yani

agda yaptırıyorum
ama yere düşen kırıntıyı bile alamazken
nasıl uğraşayım orayla.
güvendiğim bir yer.

ben kendim evde sir ağdamı yapıyorum gayet hijyen oluyor sonrada hemen duşumu alıyorumm

Ben yaptırıyorum. Çokta memnunum. Hiç uğraşamam saatlerce. 5 dakkada beşiktaş.Sonuç tertemiz.:1:

valla bende traş ediyorum bende gidemem ağdacıya falan temiz güvenilir yer bulmak zor bacaklarımı gene bi şekilde makineyle yapıyorum ama malum bölge olmuyor anacım

ben son aya girdim. tamam normalde ağda yapıyoruz. benim en büyük kaygım, tüyler yeni çıkmışken yani ağda tutamayacak durumdayken doğurmak. kabus gibi!

ben son 3 yıldır hep kuaförde yaptırıyorum çok da rahat ediyorum. 24 haftalık hamileyim hamilelik dönemimde biraz daha acıyor ama herkese tavsiye ederim

ben de kuöföre gidiyorum..her zaman gittiğim kuoförüm var gayet temiz ve güvenilir..size de tavsiye ederim..büyük rahatlık güvenilir ve temiz bir yer olduktan sonra:)))

bende kendimi bildim bileli kuaförde yaptırıyorum. ailemin kuaför salonu var. disposble muayene yatak örtüleri,abeslanglar hatta kişiye özel ufak sir ağda kullanıyorlar. hijyen çok önemli. her zaman için. ama unutmayınki sir ağda sonrası 2saat banyo yapılamamalı. özel yağı ile silinip 2 saat beklenmeli. bilginize.

bende sir ağda yaptırmaktan yanayım...

temız ve guvenılır bı yer bulursanız ıyı olur.. hem jilet kullanmayı bı bayana yakıştıramıyorum.. sonradan kalın çıkıyo.. ne o öle erkek gibi.. hiç hoş değil. :olmaz:

ayrıca doğumdan evvel ağda hem hastaneye giderken tertemız hıssetmenızı sağlar hemde doğumdan sonra. ne malum doğum sonrası hemen iyileşeceğiniz.. ağdada bı an azından 1 ay rahatsınız. jilet haftasına çıkacak.. kim uğraşırki sizle.. aklinialirimsmile

dişinizi sıkın gidin yaptırın.. ohh mis gibi tertemiz.. bayanssulusmile

bende ağda taraftarıyım tabii ama son 2 aydır gidemiyorum korkudan..çok acıyor çünkü ve haliyle kasıyorum kendimi.bu kasılmaların bebeğime zarar vereceği düşüncesi korkuttuğundan gidemiyorum..bi de o acı anında ani hareketler yapıyorum ve bu da beni tedirgin ediyor..ama sanırım doğum öncesi gidecem artık herşeyi göze alıp..

ben de bugün gittim ağdaya kızlar. bir buçuk aydır gitmiyodum, baya da korkuyodum. ama artık korkunun ecele faydası yok dedim gözümü kararttım gittim bugün. son ayımdayım hatta 36 . haftam. çok bişey kalmadı doğuma ama ya erken olursa diye gidiyim dedim. evet gerrçekten baya bi canım yandı, ama dayanılmıcak gibi de değil. ve jiletten çok çok çoookk daha iyi. zaten normalde evde kendim sir yapıyodum. hamilelikte tabi daha hassas olunuyo ama tertemiz. ohhhzemuszemus

Kizlar peki tam bacak arasinda bikini bölgesinin alt kisimlari ve vajina bölgesinde siyah bir görüntü oluyor bu sorunu yasayip bunu gidermenin kolay bir yolu varmi. Belki anlatamadim ya resmen siyah görünümde cok da degilde acaba kilodan ve sürtünmeden kaynaklanan bir durum olabilir mi.... Bu sorunu yasamis olan varmi gercekten igrenc durum benim icin.

bende dün gittim 35.haftama girdim çünkü benim hissetmediğim ama nst de çıkan ağrılarım war dr ilaç verdi en az 15 gün daha kalması lazım bebeğin içeride dedi,bende ne olur ne olmaz diye gittim yaptırdım ama felaketti ya çok canım yandı kızcağız bana üzülüyo kendimi kasıyorum die hatta bir ara yarıda bırakmayı düşündü çünkü kendimi çok kastım :( sonra dedim çlümden öte köy yok mecbur yapılacak sonrasında 1 ay rahatım dedim kendi kendime dedim devam et kızda sağolsun bayağı bi terledi ama sonunda bitti inşaallah çıkmadan doğum yaparımda tekrar uğraşmak zorunda kalmam :( kadın olmak ne zor yaa uufff:kedi:

bende son bikaç aydır gidiyorum doğumum yaklaştığı için yine gittim doğuma temiz gireyim diye. çok da memnunum. pis gidenlere ebeler jilet vuruyormuş ay ne ayıp ohaoldumsmile
cesaret edemeyenler ağdanın acısına dayanamıyorsanız doğum sancısına nasıl dayanacaksınız :1shok:

Ben yurtdisinda gidemiyorum. Kendim yaptim agdami ama dunya haritasi gibi oldu. okyanus ve kitalar olarak. kitalar kismini makineyle aldim biraz. oyle yarim yamalak oldum iste.

28 haftalık hamileyim,kendim yapıyorum ağdayı ama bu sefer baya zor oldu,son ay nasıl olur bilmiyorum.

bence temız guvenılcek bıyer olduktan sonra yaptırın buyuk rahatlık kendım hıc ugrasmıyorum o işkenceyle....

ben en son 6 aylıkken kendim yapmıştım aynayla ama bi daha yapamadım geçen hafta yapıyım dedim bacaklarımı yapmışken gardolabın aynasının karşısına geçip malum bölgeyide baya bi yaptım ama dudakların üstünü alamadım çok acıdı şu 35 haftalığım

Son düzenleme:
Back
X