Agda yuz derimi soydu...

Elmacik kemiğimim olduğu yerde..

Benimki hic sicak değildi veet in yüz ağda bandiydi... önceden pudralama da yaptim :(

nasıl yani? ağda bantı mı deriyi kaldırdı? çok ilginç yaa
çünkü o ağda bantını geçen ay alıp bacak bölgemde denedim ve hiç almadı doğru düzgün, bende bıraktım :(
normal ağda daha kötü..Ayrıca elmacık kemiğinin olduğu yerse hiç endişelenme, bi dudak üstüne dokun bi o kısma, dudak üstü geçiyorsa seninki haylı hayli geçer :34:

Allahtan yuzumun tamamina yaomadum küçük bur tane yapistirdim çektim çok yandi yok yapamicam dedim biraktim 5 dk sonra niye bu kadar yaniyor diye aynaya baktigimda kipkirmizi gördüm hatta resim yükleme calisayim

anladım benimki niye yanıyor diye bakmama gerek kalmadı kadın ağdayı çektiği anda farkettim ordaki deriyi kaldırdığını, inanılmaz canım yandı ve sanki sıvı akar gibi garip bişe olmuştu.. :18: benimki geçtiyse seninki kesin geçer için rahat olsun.. ama şu hametan krem ve kantaron sabununu kesin kullan.. hametandan eşimde çok memnun ki onun lekeleri çoookkkk eskiden kalma lekeler onları bile azalttı. seninki daha lekelenmeye başlamadı, şimdiden kullanırsan hiçbi iz kalmadan geçer gider..:21:

korkma canım bişey olmaz benim çok sık yaşadıgım bır olay, genelde agda yaptırıyorum ama herzaman yaptırdıgım bırı var o varken usulunce yapıyor bısey olmuyor, o yokken o kadarda tarıf etmem ragmen derı kalkıyor.....

ben krem bıle surmuyorum bazen ve cok acık tenlıyım hıc ız kalmadı, derı kalkıyor kabuk bıle baglıyor ama gecıyor, kremle hem sızlamaz hemde belkı kabuk baglamadan ıyılesır, sakın stres olma ben ız kalan kımseyı gormedım

Bende her ay bir kere fuallerimi aldırıyorum hiç böyle bişeyle karşılaşmadım acaba kendin evde yaptın diyemi oldu fazlamı tuttun yüzünde acaba

aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben kendim alınca da
yanlış çekmeden dolayı kızarıp kabuk bağlıyor.aynı şey ise ben hiç krem sürmedim,
genelde kendiliğinden geçiyor.hametanda işe yarayabilir ama
dediğim gibi önce kızarıyor sonra kabuk bağlıyor.hatta şuanda elimin üstündede var.
aklıma geldikçe bepanten sürüyorum.geçiyor yani.

$CYMERA_20140307_153220.webp Bahsettiğim tam olarak bu:(

Bu ilk hali

aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben kendim alınca da
yanlış çekmeden dolayı kızarıp kabuk bağlıyor.aynı şey ise ben hiç krem sürmedim,
genelde kendiliğinden geçiyor.hametanda işe yarayabilir ama
dediğim gibi önce kızarıyor sonra kabuk bağlıyor.hatta şuanda elimin üstündede var.
aklıma geldikçe bepanten sürüyorum.geçiyor yani.

yok hiç sanmıyorum aynı seyden bahsettiğimizi:( benım yuzumu gordugumde sok olmustum cunku degıl kı krem surmemek:)

canım benim de tam gözümün alt kısmında derim kalkmıştı hem de baya baya kalmıştı yani ama hiç iz falan kalmadı, çabucak normale döndü. üstününü kapatayım diye makyaj falan yapma da çabuk iyileşsin.

Kizlar bugün yuzumun küçük bir bölümüne ağda denemesi yaptim sonuç;DERİM SOYULDU...

Bildiğiniz derim kalkti... Hemen saglik ocagina gittim FİTO diye bir krem verdi sürekli sur dedi.. Ama iz kalir diye korkuyorum acikcasi..

Bunu yasayan geçiren var mi aranizda? İz kalan ya da basima geldi geçti diyebilecek? :(

Çok önemli bir sinava hazirlaniyorum stresten kendime sarmis durumdayim güzelim yüzümle ne isim vardiysa... Gittim mahvettim allahtan tüm yüzümü yapmaya kalkmadim...

Her hafta basima bir sey geliyor..Milyonlarca insanin yaptigini ben yapinca neden hep basima böyle şeyler gelir hiçte anlamam....

geçmiş olsun. umarım iz kalmaz. önlemini hemen aldığın iyi olmuş.
ben üst bacağıma yaptığımda aynı şekilde derim soyuldu. 6-7 ay geçti halen izi var malesef

İlahi bi'şey oldu sandım:1:
Geçer o iz miz kalmaz. Üst ince deri tahriş olmuş gibi o hemen toparlar kendini kremler de süreci hızlandırır oldu bitti:31:

Yalnız yüze ne cesaret ağda yapıyosunuz kızlar ya ben tırsarım çoğaltır falan. Bi'de yüz çok hassas tahriş oluyo, alerji oluyo vs:26:

geçmiş olsun. umarım iz kalmaz. önlemini hemen aldığın iyi olmuş.
ben üst bacağıma yaptığımda aynı şekilde derim soyuldu. 6-7 ay geçti halen izi var malesef

:( iz demeyin ya...

keske hıc kalkısmasaydım derdım neyse....

siz bir sey surdunuz mu? bırde benımkı kadar derın degıldır herhalde

aynısı bende oldu.
birkaç gün sonra kabuk olacak,skın kabukla oynama,çabuk iyileşmesi için krem sürebilirsin.
ama dediğim gibi ben krem sürmedim,hiç leke kalmadı bende merak etme.

içini ferah tut leke falan kalmaz, belki incecik zar gibi bi kabuk bağlar sonra da tamamen geçer gider..

inşallah ya bir elimde ayna bir elimde kremle gezıyorum:S

bu kadınların tuy derdı yetmıyormus gıbı bırde boyle seyler oluyor:S[/QUOTE]

geçer ama uzunca bir süre, hatta tamamen iyileştikten sonra bile hiç elleme, hele hele ağda falan bir süre yaptırma, çünkü hassaslaştı orası üstüne bi daha böyle bişe yaşarsan daha büyük sıkıntı olur..

İlahi bi'şey oldu sandım:1:
Geçer o iz miz kalmaz. Üst ince deri tahriş olmuş gibi o hemen toparlar kendini kremler de süreci hızlandırır oldu bitti:31:

Yalnız yüze ne cesaret ağda yapıyosunuz kızlar ya ben tırsarım çoğaltır falan. Bi'de yüz çok hassas tahriş oluyo, alerji oluyo vs:26:

ben cok evhamlıyımdır cılt konusunda bende anlamıyorum nıye kalkıstım.. doktora derdımı anlatamadım aglamaktan :) neyı sakınsan olmuyor ıste:s

asırı beyazım hıc tuy kalmasın ıstedım lazere gıttım olmaz cok ınce gormez hıc bulasma dedıler..

ıgnelıylede ben ugrasamam dedım alıyım agdayla herkes alıyormus parlar yuzum derken al sana parlak yuz..

Back
X