hangi kremi kullandınız peki. daha bu hafta basıma geldi ben arkadas gibi onemsememistim ama su an kabul bagladı. hala gergin olunca bepanthen sureyim dedim ama birisi de tuylenme yapar demis.
siz ne kullandınız ve sonuc?
kendi adıma cok tesekkur ederim. hametan nasıl bir krem? dermatolog mu yazdı kendiniz mi aldınız?
http://www.ilacrehberi.com/v/hametan-50-gr-pomad-99f1/kt/nedir-ve-ne-icin-kullanilir/
suradan biraz bakayım dedim de benimki kabuk bagladı, simdi kullanmasam mı acaba....
kabuk baglayınca mı zeytinyagı suruluyor? benim o acık kırmızılık kapandı simdi kabuk bagladı.
ben de onemsemedim ama konuyu gorunce telas ettim.
bepanthen i kabuk bagladı diye sureyim dedim ama bıraksam daha iyi herhalde sizin yazdıkarınıza gore.
bu kadar mı benzer olur... benimki biraz keyfi degildi gerci kuafore gidemeyecegim icin agdayla diger yerleri hallederken yuzumu de kendim halledeyim dedim yapmaz olaydım. benim cildim seninki kadar beyaz degil kumral diye geciyorum ama onceki konunu da hatırlıyorum, hassasiyet aynı...
cok fena parladık bu hafta :)) 1-2gun sonra kabuk baglar snaırım seninki de, benimki o asamada su an.
cok gecmis olsun... bir de iz demissiniz, yuregime indi. benimki ölü derinin bir altı kalktı kırmızı ince bir zar ve hemen kabuk bagladı.