Agda yuz derimi soydu...

canım 1 ay önce benim vaziyetimi gösterme imkanım olsaydı inan şu durumunu hiç mi hiç önemsemezdin.. : ) Kuaförde laf lafı açtı. yok birşey olmaz yok herkes yapıyor, yapalım iki dk da falan dediler gaza geldim ve sonuç 1 hafta izin al evden çıkma. sol yanağım tokat yemiş gibiydi.. yanık gibi.. Bu gibi işlemlerden önce cildin yapısı ve en önemlisi bunu yapacak kişi çoook önemli. Gerizekalı komple yüzümü aldı.. 3 gün sonra hiçbir iz hiçbir renk değişikliği yoktu şimdi de gayet iyiyim.. ; )

Çok çok geçmiş olsunnsizede. Nedir bu bizim çektiğimiz ya erkek olmak varmis bu dünyada;)

İnşallah bende mutlu haberini paylasirim sizlerle;)

Ben tüm vücut kartusla sir ağda yaparim.. Huc gekmedi basima...Bugün gittim en pahali ve kaliteli veet vardi 19lira verdim birde: ( aldim neyse yeterli iyi olsun diye..

Yüzümü temizleme jelimle yikadim kuruladim ardina pudra surdum yapistrdim ve çektim germe islemi yaptim ama cok degil sadece tuttum diyeyim zaten müthiş acidi cektigimde annem yüz hassas o yüzden çok acir normal yap dedi ama devam etmedim
Sonra zamanla kizarmaya başladı ve sonuç bu..

Ben riske atmayin derim ama kuaforde yapsa bile benimki boyle olurdu çünkü müthiş hassas ve ince derim var.. Cilte çok önemli

Anlıyorum, dediğim gibi ben de alacaktım ama o 'çekme' işlemini yapabilirmiyim, nasıl yaparım diye düşündüğümden hemen almıyım dedim. Şimdi de böyle bir konu görünce iyice korktum:26: kuafördede bıyık alımından sonra çok kızarır dudak üstüm. Öyle bi 5 dakika falan kızarık durur sonra zamanla geçer. Aslında cildim okadar hassas değildir, esmer sayılırım ama dudak üstü hassas sanırım bilemedim :44: tekrardan geçmiş olsun size :50:

Sizede gecmis olsun...

Coook tesekkur ederim vallahi içimi rahatlattiniz..

O yüzü öyle görüp nasil durdunuz doktora falan gitmeden durdunuz ben cildirmistim korkudan derim yirtildi diye :(

Birde ne kadar zamanda geçtiğini hatirliyor musunuz

Tam hatırlamıyorum ama 10 gunde falan tamamen gecmisti sanırım

Kizlar bugün yuzumun küçük bir bölümüne ağda denemesi yaptim sonuç;DERİM SOYULDU...

Bildiğiniz derim kalkti... Hemen saglik ocagina gittim FİTO diye bir krem verdi sürekli sur dedi.. Ama iz kalir diye korkuyorum acikcasi..

Bunu yasayan geçiren var mi aranizda? İz kalan ya da basima geldi geçti diyebilecek? :(

Çok önemli bir sinava hazirlaniyorum stresten kendime sarmis durumdayim güzelim yüzümle ne isim vardiysa... Gittim mahvettim allahtan tüm yüzümü yapmaya kalkmadim...

Her hafta basima bir sey geliyor..Milyonlarca insanin yaptigini ben yapinca neden hep basima böyle şeyler gelir hiçte anlamam....

Arada benim de başıma gelir, krem sürmem doktora da gitmem kendinden hafif kabuk bağlar sonra da geçer iz falan kalmıyor :)

Arada benim de başıma gelir, krem sürmem doktora da gitmem kendinden hafif kabuk bağlar sonra da geçer iz falan kalmıyor :)

Bir deli benim galiba ;))) saglik ocagina gidene kadar aklimi kaybedecektim;)

İnşallah bahsettiğini gibi olur

Evet en iyisini yapmissiniz ama görüldüğü gibi ben çok evhamliyim.Allah korusun iğneli lazerde birşey olursa mutsuzluktan olurum herhalde o yüzden baslayamiyorum:((

İnşallah çok güzel sonuçlar alirsiniz

Canim tesekkur ederim insallah sonucu guzel olur.. şu dertten kurtulayim bebek calismalarina hiz vericem zaten :)))
Benim daha once lazerden dolayi tum bacaklari kollari beli fln yandi araan uc yil hecti ama kasiklarimda flm gobegimde hala izleri var.. ayrica yüzümdeki tuyler coook kotu olmustu.. neyse güvenilir bi yere basladigimi dusunuyorum ucakla gidip geliyorum dusun yani her gidis gelisim en az 500 tl.. daha once gittigim biyer igneli yapariz ama iz kalirsa gelip benim basimin etini yeme dedi dusunebiliyormusin:))))
Evhamliysan hic bulasma coook iyi bi uer bulasma kadar derim..
Ben yuzumdeki tuyler yuzunden neler cektim agdayla alirim bu sefer full sivilce yapiyodu arti ayni konu sahibi gibi bi kac kere derinin kalktığı oldu millet soruyodu sinir oluyodum eee cimbizla da bitmek bilmiyordu..yani
cooooook dikkatli olunmasi gerekiyor..
Insallah guzel sonuc alinca buraya yazacagim canim..

Kantaron yağı al benim kolumda oldu o sorun geçen hafta soyulmadan çok yandı baya deri yoktu yani ama gece gündüz kantaron sürdüm ve 4 günde geçti izleri yok etmekte çok etkili

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.
Ben de ilk defa yaptırmıştım ve benim de derim soyulmustu çok feci bir şeydi. Özellikle şakak bölgesi ve çeneyle bıyık kısmı hep yara olmuştu. Ama ben hiç dokunmadım geçti. Bi daha da tövbe ettim yüzüme ağda değdirmeyeceğim diye.. Yüzüm hassas olduğu için ağda bana yaramıyor. İple almaya devam ;-)

10 gün önce bendede olmuştu.
Şimdi geçti ama hafif bir renkte koyuluk var tamda dudağımın üstünde ortasındaki o çukur gibi olan yerde... :43::43::43:

Agda hem yuzun sarkmasina hemde kucuk tuylerin uzamasina neden oluyor ayrica kuaforlerdeki agda kutularina sokup cikardiklari icin cubuklari daha onceki insanlarin yuzundeki yara vb.seyler icinde kaliyor ve yuzunuz isilik gibi bisey oluyor el suremiyorsun iple aldirmanizi tavsiye ederim hem temiz ama biraz acili

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

canım ben bayan kuaförüyüm. iz kalmak derken cildinde leke oluşma olasılığı fazla tavsiyem, hemen bepanten plus (sabah akşam) kullanman. kullandığın ağda eğer pudralıysa iz kalmaz ama eğer normal ağdaysa muhtemelen kalır. sen dediğim kremi sürüp bir cildiye uzmanıyla görüş.

Ben koltuk altıma yeni aldigim rolon sir makinesini denemistim de iki koltuk altimda mahvoldu. Fotoğrafı var ama atamiyorum halini görmeniz lazim. Koltuk altlarimi kapatamiyordum. Bir renk ki abartmiyorum domates kirmizisiydi. Bepanten plus surdum bol bol. 3ay falan oldu gecen ay koyu kahve rengi bir deri vardi hic gecmiycek diye cok ağladım. Ama farkettim ki gitgide azalıyor. Şimdi incecik bi kahve rengilik var. Demem ki ben o halden bu hale gelebildiysem sizin yüzünüze hicbir sey olmaz. Gecmis olsun

Cnm ben yuzume 2 ayda bir komple agda yaptiriyorum.unv bi kez bulastim surekli istiyo..dudak kenari goz kenarlarimda oluyo deri yuzulmesi..kremliyorum falan 1 haftaya gidiyo.iz falan kalmadi

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.
Ben de ilk defa yaptırmıştım ve benim de derim soyulmustu çok feci bir şeydi. Özellikle şakak bölgesi ve çeneyle bıyık kısmı hep yara olmuştu. Ama ben hiç dokunmadım geçti. Bi daha da tövbe ettim yüzüme ağda değdirmeyeceğim diye.. Yüzüm hassas olduğu için ağda bana yaramıyor. İple almaya devam ;-)

Çok tesekkur ederim:) ben allahtan.kuaföre gitme gibi bir şey yapmadım.yoksa tüm deriyi.alir kalkardim herhalde:))))

Bende agdaya dokunmuyorum artik almiyorum da tümden Vazgeçtim yani;))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 gün önce bendede olmuştu.
Şimdi geçti ama hafif bir renkte koyuluk var tamda dudağımın üstünde ortasındaki o çukur gibi olan yerde... :43::43::43:

Güneşten iyi korudunuz mu? Benim geçti ama o deri çok beyaz hala o yüzden güneş kremini boca ediyorum bilgisayar basinda bile sadece güneş değil başka isiklarsa leke yaparmış..

Birde leke tam oturmadan leke giderici krem kullanın derim.. Üstüne zaman eklenince zor.oluyor çünkü gidermek

Agda hem yuzun sarkmasina hemde kucuk tuylerin uzamasina neden oluyor ayrica kuaforlerdeki agda kutularina sokup cikardiklari icin cubuklari daha onceki insanlarin yuzundeki yara vb.seyler icinde kaliyor ve yuzunuz isilik gibi bisey oluyor el suremiyorsun iple aldirmanizi tavsiye ederim hem temiz ama biraz acili

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Agdayi biraktim tamamen o kotu günden sonra.. İp benim dudak üstümde bile derimi kopariyor çok ince bir derim var küçük küçük yuvarlaklar yapiyor dikkat etmezsem ona da cesaret edemedim..

Lazer sordum kesinlikle hayir elleme sakin diye geri yollandim... Şuan hic birşey yapmiyorum :)

bir lazerden bahsettiler tüy sarartiyormus 2ay gidiyormuş yan etki yok onu önerdiler ama kimse yaptırmamis onu da belki zamanla deneyen cikar bende yaptiririm diyorum:)

canım ben bayan kuaförüyüm. iz kalmak derken cildinde leke oluşma olasılığı fazla tavsiyem, hemen bepanten plus (sabah akşam) kullanman. kullandığın ağda eğer pudralıysa iz kalmaz ama eğer normal ağdaysa muhtemelen kalır. sen dediğim kremi sürüp bir cildiye uzmanıyla görüş.

O gün ağlayarak saglik ocagina gittim fito.diye bir krem verdi onu surdum çok sukir geçti ama güneşleke yapacak diye hala korkuyorum güneş kremi kullanıyorum su yaz geçerse leke olmadan kurtaracam da nasil olacak bakalim:))))

Ben koltuk altıma yeni aldigim rolon sir makinesini denemistim de iki koltuk altimda mahvoldu. Fotoğrafı var ama atamiyorum halini görmeniz lazim. Koltuk altlarimi kapatamiyordum. Bir renk ki abartmiyorum domates kirmizisiydi. Bepanten plus surdum bol bol. 3ay falan oldu gecen ay koyu kahve rengi bir deri vardi hic gecmiycek diye cok ağladım. Ama farkettim ki gitgide azalıyor. Şimdi incecik bi kahve rengilik var. Demem ki ben o halden bu hale gelebildiysem sizin yüzünüze hicbir sey olmaz. Gecmis olsun

Off sizede geçmiş.olsun çok zor yaa..
Güzel olmak.için yaptigimiz basimiza başka is cikariyor ya cildiriyorum o.zaman..

Allahtan koltuk alti güneş görmüyor:) limon da surun hem.tüylere hem lekelere iyi gelir:)

kişiden kişiye değişiyo heralde cildine bağlı bende pıyıklarımı alırken öyle olmuştu :) hemde üst dudağım kalmadı bişe geçti

Kizlar bugün yuzumun küçük bir bölümüne ağda denemesi yaptim sonuç;DERİM SOYULDU...

Bildiğiniz derim kalkti... Hemen saglik ocagina gittim FİTO diye bir krem verdi sürekli sur dedi.. Ama iz kalir diye korkuyorum acikcasi..

Bunu yasayan geçiren var mi aranizda? İz kalan ya da basima geldi geçti diyebilecek? :(

Çok önemli bir sinava hazirlaniyorum stresten kendime sarmis durumdayim güzelim yüzümle ne isim vardiysa... Gittim mahvettim allahtan tüm yüzümü yapmaya kalkmadim...

Her hafta basima bir sey geliyor..Milyonlarca insanin yaptigini ben yapinca neden hep basima böyle şeyler gelir hiçte anlamam....

Benimkini kuafor soydu. Ama koyu renk olarak mercimek tanesi kadar izi kaldi. Allah tan esmerim de belli olmuyor.

Back
X