Ağır anksiyete gün boyu süren

syrniss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
19
4
1
25
Allah rızası için yaşayan bana yardım etsin 9 ay önce çok ağır panik atak geçirdim o günden beri hayatım cehenneme döndü
Özellikle her sabah uyandığımda başlayan sayamayacağım derecede çok fiziksel belirti( çarpıntı,ağrı,nefes darlığı,kusma,iştah zaten 0, her şey var) lütfen yaşayan yazsın intihar etme noktasındayım her yerim ağrıyor her an ölücem gibi sabah uyandığımda başlıyor ürperme ani sıçrama akşam 7 den sonra sihirli değnek değmiş gibi gidiyor. Gece hep 3-4 gibi istemsiz uyanıyorum sonra dalıyorum geri ama sabah 7 de yine uyanıyorum ve geri uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum çok kötü haldeyim sürekli sıcak basıyor lütfen aynısını yaşayan var mı

Çok geçmiş olsun. 1,5 senedir aynı durumdayım.. anlatsam kelimeler yetmez. Çok iyi anlıyorum ve size tavsiyem acil psikolog ve psikiyatr eşliğinde ilerlemeniz. Burada ya da bilim dışı tavsiyeler sizi rahatlatmayacak ya da anlık rahatlatacak. çünkü sürekli sağlıklı olduğunuza dair kanıt arıyorsunuz kendimden biliyorum..

Sizde ne gibi belirtiler oluyor benim nabzım hiç düşmüyor hep 90-100

Başta sindirim sistemimi etkilemişti.. sonra göğüs ağrısı geldi. Çarpıntı ve göğüs ağrısı en kötü semptomum şuan hissettiğim. Öyle bi ağrıyor ki acillerden Usandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…