- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
Ya belki çocuğun olmuyor!! Ne anlayışsızlar. Deniyoruz olmuyor de boz bir kere. Bende de aynı sorun var. Vajinusmusum. Ev almadan yapmayacağız çocuk diyorum. Biz daha yurt dışına çıkıcaz diyorum. Aşırı ısrar edene de demek ki olmuyor, sorulur mu bu derim ama daha o kadar ısrar yok.Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyorm
Başlık çok kötü. 21.yy da hala böyle yaşamlar olması acı gerçekten. Hiç mi doktora gitmediniz? Nerde yaşıyorsunuz? Bir tanıdığımız vajinusmus haliyle gebe kaldı. Evet düzgün ilişkiye 1 kez bile girememisken gebe kaldı. O gebelik ona cehennem azabıydı doktor kontrollerinde hep sorun cikiyormus. Doğumu düşünüp korkarak aylar geçirdi. Dayanılmaz acılar çekti. Psikolojisi tamamen çöktü kizin. Onunki isteği dışı oldu, siz bir de gonullusunuz bence acil psikiyatriste gitmeniz lazım. Doğanın bir parçası olan cinselilk sizi bu derece korkutup hasta ederken vajinusmusu yenmeksizin ordan nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz cidden merak ettim? Bu ekstrem durumda o işi doktorlar hallediyorlar biliyorsunuz değil mi?Bittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
Burda adamın ne suçu var daa erkeklere bazen hak veriyorum yok artık yani...Eşiniz iyi falan değil. İyi olsa sizin bu düşüncelerinize susmazdı.
Tedavi ettirirdi sizi her konuda..
Bittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
Ağır depresyona değinmemişsinizdeBittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
Aynen ..ben hazirim desen bile bebek olunca kaliyosun ooyle hic de hazir degilmisim diyorsn cocuk seversn istersn cok anlayislisindir uykusuzluga dayaniklisindr vs vs ama yeri gelir kendini kucucuk bebege bagirirken bulursun .kocanla sevgili gibisinizdir bebekten once ama bebekten sonra birbrnden nefret eden bosansak mi diye dusunen bi cift olabilirsiniz,evde havada her kavgada biseylerin ucustugu bi iliski haline gelebilirsiniz..zor yani bebek isi. Birileri istyo dye yapilmaz. Hazirim diyen bile hazir olmuyo bak tekrar soyluyorumm .. bence vajinsmusu hallet sonra 1yil falan gene yapma. Rahatca gez sevis sevgililik gibi bi donem gecirin sonra yapin cocugu. Cocuk sonrasi da iliski isi askiya alinyo cunku hic bisey yapamazsnz. Simdi yap napcaksan .İsterse 5 yıl isterse 10 yıl olsun, şu kadar yıl oldu çocuk yapmam lazım diye bir çocuk bahanesi olamaz.
Çocuk dediğin şey mermer gb sağlam psikolojileri bile paramparça ederken zaten rahatsız olan psikolojiyi ne hale getirir sizce?
Aşk dolu yuvalar bile çocuk olduktan sonra şöyle bir 5.1 şiddetinde sallanıyor. Kaldıki bunun gebeliği var doğumu var loğusalığı var, var oğlu var.
Allah rızası için psikolojinizi düzeltmeden çocuk yapmayın! Ben sadece bebelere acıyorum. Yazık günah herkes sağlıklı anne baba ile sağlıklı bir yuvayı hakeder.
ne kadar süre olmadı sizin biz de hasret çekiyoruz şu an bi tarafım da korkuyor şu an bi yandan bebekliyken yapılmayacak şeylere odaklandım tatil turlar vs..kafam dağılsın diye..bi yandan içim içimi yiyorHazir degilsen sakin cocuk filan dusunme.Ben onca zaman hasretini cektim deli gibi hazirim saniyordum ama yine de cok zorlandim.Hayatim artik ondan ibaret kendime 5dk bile zaman ayiramaz oldum ha bundan dolayi mutsuz muyum?tabiki de hayir ama zor canim annelik cok zor kendini hazir hissettigin zaman yap 2 sene ne ki ben 6 sene sonunda dogurdum hic te gec kalmamisim valla simdi anliyorum
Çok iyi doktorlar var vajinismus içinBittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
Eşim rahatsız olsa ilk işim onu tedavi ettirmek olurdu. Canımı dişime takar, onu iyileştiririm. Akışına bırakmak benim ruhuma uygun değil. Ya sizin?Burda adamın ne suçu var daa erkeklere bazen hak veriyorum yok artık yani...
En masum kocası. Tedavi olmayan konu sahibi dahil suçlu soru soranlar suçlu en masum adam burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?