Ağır depresyondayım, acilen hamile kalmam lazım ama hem vajinusmusum hem hamileliğe hazır değilim

Konu sahibini çok iyi anlıyorum vajinusmustan pek anlamam tedavisi olan bile sanırım ama Allah kahretsin ki toplum baskısı diye bişey var insanı bir an önce hamile kalayım diye strese sokuyor ve kaya gibi sağlam bir psikolojiyi bile yerle bir ediyor.. misal ben.. hayat dolu olan o kız gitti.. konu sahibi Allah yardımcın olsun takma diyeceğim ama pek mümkün değil

Hazir degilsen sakin cocuk filan dusunme.Ben onca zaman hasretini cektim deli gibi hazirim saniyordum ama yine de cok zorlandim.Hayatim artik ondan ibaret kendime 5dk bile zaman ayiramaz oldum ha bundan dolayi mutsuz muyum?tabiki de hayir ama zor canim annelik cok zor kendini hazir hissettigin zaman yap 2 sene ne ki ben 6 sene sonunda dogurdum hic te gec kalmamisim valla simdi anliyorum

Haydar dumen recetesi. Oyle vajinismusu yendim. 1 sene sonrada hamile kaldim smdi 4 aylik hamileym . Denemeni tavsiye ederim

Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyorm
Ya belki çocuğun olmuyor!! Ne anlayışsızlar. Deniyoruz olmuyor de boz bir kere. Bende de aynı sorun var. Vajinusmusum. Ev almadan yapmayacağız çocuk diyorum. Biz daha yurt dışına çıkıcaz diyorum. Aşırı ısrar edene de demek ki olmuyor, sorulur mu bu derim ama daha o kadar ısrar yok.

Başlık çok kötü. 21.yy da hala böyle yaşamlar olması acı gerçekten. Hiç mi doktora gitmediniz? Nerde yaşıyorsunuz? Bir tanıdığımız vajinusmus haliyle gebe kaldı. Evet düzgün ilişkiye 1 kez bile girememisken gebe kaldı. O gebelik ona cehennem azabıydı doktor kontrollerinde hep sorun cikiyormus. Doğumu düşünüp korkarak aylar geçirdi. Dayanılmaz acılar çekti. Psikolojisi tamamen çöktü kizin. Onunki isteği dışı oldu, siz bir de gonullusunuz bence acil psikiyatriste gitmeniz lazım. Doğanın bir parçası olan cinselilk sizi bu derece korkutup hasta ederken vajinusmusu yenmeksizin ordan nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz cidden merak ettim? Bu ekstrem durumda o işi doktorlar hallediyorlar biliyorsunuz değil mi?

Konunuzu okurken yaptığım proje geldi aklıma “Tabu” makalemin sonunda da “leylekler getirmiyor” yazıyordu

Şimdi konu sahibi ilk önce depresyonu atlatacaksınız depresyonu atlattıktan sonra vajinusmus’u yeneceksiniz tüm bunlar hallolduktan sonra zaten çocuk yapmak kolay. Bu hastalıkların içinde hamile kalmayın zarar verirsiniz.

Eşiniz iyi falan değil. İyi olsa sizin bu düşüncelerinize susmazdı.
Tedavi ettirirdi sizi her konuda..

Başlık çok ilginç.

Bence her şeyi bütün olarak düşününce insanın içi sıkılıyor. Sorununuzu parçalayarak çözmeye çalışsanız nasıl olur? Önceliğinizi vajinusmus tedavinize verin. Sonrasında çocuk için hazır mıyım, hamile kalmak istiyor muyum, toplum baskısı pfff gibi sorunlarla uğraşın.

Toplum baskısı yüzünden çocuk mu yapılır ya biraz mantığınızı kullanın. Çocuk olunca ne oluyor sanki zaten kendinizi hazır hissetmiyorsunuz.

Eşiniz iyi falan değil. İyi olsa sizin bu düşüncelerinize susmazdı.
Tedavi ettirirdi sizi her konuda..
Burda adamın ne suçu var daa erkeklere bazen hak veriyorum yok artık yani...
En masum kocası. Tedavi olmayan konu sahibi dahil suçlu soru soranlar suçlu en masum adam burda

Millete nee????
Daha cinselliği yaşayamadan ne çocuğu ya?
Biraz kendi hayatınızı kendinize göre yaşayın millette göre değil

çaresizim demişsiniz. çaresiz falan değilsiniz.
vajinismus ve depresyonun tedavisi var.
tedavi olup kurtulun daha sonra bebek yapın.
doğurduktan sonra geçecek mi depresyonunuz sanıyorsunuz?
üstüne bir de lohusa depresyonu eklenecek.
o bebeğe bu kötülüğü yapmaya hakkınız yok.
şu elalemi de dinlemeyin artık.
etrafa mutsuz ve bilinçsiz yaptığınız çocukları salmayın artık.

Başkası istiyor diye bebek mi yapılır? Önce doya doya bir evliliğinizi yaşayın. Tedavi olun.

Ağır depresyona değinmemişsinizde
AcilAgebelik diyince tıbbi sebeplerden sandım.
Bence aklınızı basınıza toplayın

Aynen ..ben hazirim desen bile bebek olunca kaliyosun ooyle hic de hazir degilmisim diyorsn cocuk seversn istersn cok anlayislisindir uykusuzluga dayaniklisindr vs vs ama yeri gelir kendini kucucuk bebege bagirirken bulursun .kocanla sevgili gibisinizdir bebekten once ama bebekten sonra birbrnden nefret eden bosansak mi diye dusunen bi cift olabilirsiniz,evde havada her kavgada biseylerin ucustugu bi iliski haline gelebilirsiniz..zor yani bebek isi. Birileri istyo dye yapilmaz. Hazirim diyen bile hazir olmuyo bak tekrar soyluyorumm .. bence vajinsmusu hallet sonra 1yil falan gene yapma. Rahatca gez sevis sevgililik gibi bi donem gecirin sonra yapin cocugu. Cocuk sonrasi da iliski isi askiya alinyo cunku hic bisey yapamazsnz. Simdi yap napcaksan .

Hem depresyondasiniz hem vajinismussunuz hem hazir degilsiniz ama acilen hamile kalmaniz gerek oyle mi?
Yapmayin Allah askina. Sizin suan odaklanmaniz gereken sey vajinismusu yenmek. Bunu yenmeden hamile kalmak her seyi daha da karmasik bir hale getirir, surec uzar da uzar.
Sizin acilen hamile kalmaniz degil acilen bunu yenmeniz lazim.

ne kadar süre olmadı sizin biz de hasret çekiyoruz şu an bi tarafım da korkuyor şu an bi yandan bebekliyken yapılmayacak şeylere odaklandım tatil turlar vs..kafam dağılsın diye..bi yandan içim içimi yiyor

Çok iyi doktorlar var vajinismus için

başkaları için değil kendiniz için yaşayın, biraz bencil olmayı öğrenin millete ne yaa sizin çocuğunuzdan filan haddini bildirip susturun hadsizleri..

hem acil hamile kalmalıyım deyince hamile kalınmıyor, herşeyin hayırlısını isteyin ve vajinismus engel değil gider aşılama yaptırırsınız, tüp bebek yaptırırsınız ama bunlar da nasipse olur o yüzden öncelikle psikolojinizi toparlayın ve dışardaki insanlara kulaklarınızı tıkamayı öğrenin..

Burda adamın ne suçu var daa erkeklere bazen hak veriyorum yok artık yani...
En masum kocası. Tedavi olmayan konu sahibi dahil suçlu soru soranlar suçlu en masum adam burda
Eşim rahatsız olsa ilk işim onu tedavi ettirmek olurdu. Canımı dişime takar, onu iyileştiririm. Akışına bırakmak benim ruhuma uygun değil. Ya sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…